Şimdi Ara

Edit : Xbox headset kutuya girdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun itibariyle Kutuya dahil oldu Major amcamiz acikladi :)

Edit : Xbox headset kutuya girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastday4u -- 8 Ağustos 2013; 16:35:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaynak?
  • 40 kat olurmu bilmem ama, ses baya stabil olduğu söyleniyor....

• Öyle Headset'e can kurban
  • yakinda bunuda icine koyarlar demedi demeyin
  • cep tellerine yada pclerede uyumlu olacakmı bu set??
    karizma duruyor... dizaynına bayıldımmmher eve lazım bile değil.. herkeste olmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bununla cloud birlesince daha iyi ses kalitesi olacakmis dogru mudur ? Diger headsetlerden 40 kat daha kaliteli ses verecekmis.

Bu Cloud mevzusu Cell'e donecek bu nesilde, demedi demeyin.

Hocam orasi oylede cell in sucu yoktu aslinda,
    256, 256 mb ram ve eski teknoloji rsx olunca cell tek basina ne yapsin garibim,
    AMa bu cloud tam bir muamma, atam atana,
    ooca koca adamlar clouf ile 40 kat guclu olacagini iddia ediyor xone nin , dupeduz pazarlama.

Microsoft ve Sony arasındaki eleştirilerini objektif olarak okumanı öneririm. Sony ye nasıl yumuşak bir tavır ile hitap ediyorsun Microsoft a nasıl vatan haini gibi.

Hocam evet yanliyim, farkindayim cunki,

Turkce oyun oynayabiliyorum.
    Konsolu satip oyunu kakalayip kacmiyor sony benden, yete4li degik ama yatirim yapiyor,
    Ayni belediye gibi dusun. Adami sevmesende eger beldesi icin calisiyorsa yani sende o beldedesin senin icin calisiyorsa oyumu sevmesem de ona veririm

Evet sony e sempatim var cunki MS nin geri adim atmadan once kurdugu duzen tamamen oyuncu dusmani bir duzen, sistemdi.bir yan kesicinin elini cebime attiginda ben farkettim diye elini geri cekmesi onu yankesicilikten normal birey formuna sokmaz, o yine yankesicidir.

Benik sempatimin ve antipatimin sebepleri bunlar vs (tablette uzun yazamiyrum)
    Pek7 sizin kiler ne onlari yazin, birbirimizi daha iyi tanimis oluruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kaynak?

adam başlı başına kaynak zaten

güvenimiz sonsuz kendisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Kaynak?

adam başlı başına kaynak zaten

güvenimiz sonsuz kendisine.

Kutuya dahil oldu bugun itibariyle herkese hayirli olsun
  • Super haber.
  • iyi oldu ya 25dolar da az bir para degil hic olmazsa oyuncularin cebine kaldi iyi yapti iyi,
  • Kulaklık Day One Edit.'lara özel olabilir, ben halen bu konuda resmi bir açıklama göremedim. Bu arada diğer konuda kutu açma videosu vardı, bu sefer tam karizma yapmışlar kutu içeriğini. XO'yu saran parçanın siyah olması ciddi bir karizma katmış kutu içeriğine. Kulaklık konusu bu ay içinde herhalde net olarak belli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Kulaklık Day One Edit.'lara özel olabilir, ben halen bu konuda resmi bir açıklama göremedim. Bu arada diğer konuda kutu açma videosu vardı, bu sefer tam karizma yapmışlar kutu içeriğini. XO'yu saran parçanın siyah olması ciddi bir karizma katmış kutu içeriğine. Kulaklık konusu bu ay içinde herhalde net olarak belli olur.

Resmi aciklama hem major dan geldi hemde ign denhttp://de.ign.com/news/19924/xbox-one-wird-nun-doch-mit-einem-headset-ausgeliefert
    xbox day edition ile standart ayni fiyat onda var bunda yok diye bir durum yok,
    Gayet iyi toparladilar durumum iyi oldu oyunculara yaradi.....

• Bide diyorlar ki XO 100 dolar daha pahalı adamlar ve Kinect veriyor, kulaklık veriyor. Daha ne yapsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

Bide diyorlar ki XO 100 dolar daha pahalı adamlar ve Kinect veriyor, kulaklık veriyor. Daha ne yapsınlar

yanına bir adette şarj cihazı eklesinler tam olsun
  • poseidon_TR kullanıcısına yanıt
    zaten bir kinectin maliyeti ortalama konsolun fiyatina denk geliyor gecen ign ile röportaj yapiyordu xbox wire editörü,Bence fiyat makul yani olmasi gerektigi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

zaten bir kinectin maliyeti ortalama konsolun fiyatina denk geliyor gecen ign ile röportaj yapiyordu xbox wire editörü,Bence fiyat makul yani olmasi gerektigi gibi

Kesinlikle haklısın, fiyat verilen bu donanım için oldukça makul bir düzeyde...Kinect son derece gelişmiş ve pahalı bir cihaz...
  • Yok efendim 100 dolar fazlaymis daha ne yapsin Microsoft

• quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Kulaklık Day One Edit.'lara özel olabilir, ben halen bu konuda resmi bir açıklama göremedim. Bu arada diğer konuda kutu açma videosu vardı, bu sefer tam karizma yapmışlar kutu içeriğini. XO'yu saran parçanın siyah olması ciddi bir karizma katmış kutu içeriğine. Kulaklık konusu bu ay içinde herhalde net olarak belli olur.

Resmi aciklama hem major dan geldi hemde ign denhttp://de.ign.com/news/19924/xbox-one-wird-nun-doch-mit-einem-headset-ausgeliefert
    xbox day edition ile standart ayni fiyat onda var bunda yok diye bir durum yok,
    Gayet iyi toparladilar durumum iyi oldu oyunculara yaradi.....

Evet hocam doğrulanmış, ben de İngilizce linkini vereyim.

http://www.ign.com/articles/2013/08/08/xbox-one-includes-chat-headset

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.