Şimdi Ara

Edit : Xbox headset kutuya girdi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi de fiyat kime göre,neye göre uygun? Kullanmayacagim bir cihaz icin neden ekstra 100 Euro/Dolar ödemek zorunda kaliyorum? Kinect 2.0'i ekstra sat,kullanmak isteyen alsin kullansin,araba satip yaninda 2. direksiyon verip fiyat arttirmak gibi bisey bu..
  • Daha önce de dedim, fiyat konusu kutu içeriği ne olursa olsun özellikle Amerika'daki kullanıcılar için çok önemli. Bu kullanıcılar değil miydi, aradaki fiyat farkına rağmen daha zayıf donanımlı Wii'yi alanlar? Yıl sonuna geldiğimizde aşağı yukarı konsollar arasında nasıl bir satış farkı olacağı ortaya çıkacaktır. Ayın 20'sinde her iki konsol üreticisi firma ellerindeki önemli kozları oynayacaktır. Bakalım Gamescome'dan bizim için ne sürpriz duyurular çıkacak?
  • 1 yillik live üyeligide kutudan cikarsa tam olacak.
  • Buyrun unbox videosu arkadaşlar her şey ortada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: E'zraK

Iyi de fiyat kime göre,neye göre uygun? Kullanmayacagim bir cihaz icin neden ekstra 100 Euro/Dolar ödemek zorunda kaliyorum? Kinect 2.0'i ekstra sat,kullanmak isteyen alsin kullansin,araba satip yaninda 2. direksiyon verip fiyat arttirmak gibi bisey bu..

aynen gerci guzel olur kullanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic anlamis degilim neden birbirinizi kiriyorsunuz, ne geregi var bir konsol icin ? inanin hic degmez en güzel sey arkadaslik dostluktur bunlardir baki kalan,Yillardir alman forumlarinda Gm lik yaptim, haber möderetörlügü yaptim da ne oldu ? hersey gecici inanin yabanci sitedeki bos laflardan biktimda geldim buraya ama görüyorumki burda bile bir konsol yüzünden hakaret edici olaylar var, maalesef üzüntü ile bakiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

1 yillik live üyeligide kutudan cikarsa tam olacak.

3-4 tane de oyun çıksın hatta
  • 1 yiilik degilde yine 1 aylik gelir diye tahmin ediyorum..

• Yanliz konsol cok karizmatik duruyor kullanilan malzeme, boya vs en ust seviyede oldugu videodan bile anlasiliyor..

• Lastday4u kullanıcısına yanıt
    şu eski videokasetlergibi yapılan dizayna joypadleri bir şekilde koyma yeri açılamazmıydı dostum ?
    düşünmüşlermidir acaba bunu sence?
    hani nerden çıktı şimdi bu dersen;arcade fight sticklerin kabloları kasa içine katlanıyor gerçi benimkisi olmuyor ama pahalılarda bu özellik var... bence hazır böyle büyük bir kasa varken oldu olcak joypadleride içine koyalımki görüntü bozulmasın
    360 arcade tertemiz ama joypadler dışarda oldugundan daha kısa sürede kirlenio..
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'zraK

Iyi de fiyat kime göre,neye göre uygun? Kullanmayacagim bir cihaz icin neden ekstra 100 Euro/Dolar ödemek zorunda kaliyorum? Kinect 2.0'i ekstra sat,kullanmak isteyen alsin kullansin,araba satip yaninda 2. direksiyon verip fiyat arttirmak gibi bisey bu..

bence ms 100dolar aşağı satacak ONEı ..sonynin zamanında yaptığı o olmayan konsolu tanıtmasındaki acıyı çıkaracak MS ... ucuza satacak amaşimdilik bu kozu bekletiyor ki bence MS haklı...
    kinecti aynı bu zamandaki gibi sonradan satacak
    öte yandan neden ucuza satsınki zaten pazar belli... ilk başta 100 dolar gibi bir farkla sony 3 konsol satsa ms2 konsol sattığında aynı parayı kazanacak...ms böyle bir şeyiğ tercih ederseki görünen öyle o zamanda ms kendine göre haklıdır ama ps4 büyük bir rakama çıkarsaanında kinetli konsolu bile ps4 fiyatına verebilir...
    bu yeni nesil konsol olayı deil..çok acımasız yada yalan şeyler abartı hypelar görmemiz çok yakındıır

• quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

şu eski videokasetlergibi yapılan dizayna joypadleri bir şekilde koyma yeri açılamazmıydı dostum ?
    düşünmüşlermidir acaba bunu sence?
    hani nerden çıktı şimdi bu dersen;arcade fight sticklerin kabloları kasa içine katlanıyor gerçi benimkisi olmuyor ama pahalılarda bu özellik var... bence hazır böyle büyük bir kasa varken oldu olcak joypadleride içine koyalımki görüntü bozulmasın
    360 arcade tertemiz ama joypadler dışarda oldugundan daha kısa sürede kirlenio..

Tabi herşey düşünülmüştür, sadece konsolun dizanynına 400 kişilik bir dev grup çalıştı, muhakkak düşünülmüştür ama yeni nesillerde bu pek cazip gelmemiştir bana sorarsan bende pek sıcak bakmazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

zaten oyunlari her ay bedava vermeyecek mi live gold ile ? önemli olan üyeligide vermesi. birde bunca ekstraya ragmen 399 dolara satarsa o zaman iste baya satis yapar diye dusunuyorum.

• 2 tane eski kulaklik var onlarda kullanilit

• quote:

quote:

quote:

zaten oyunlari her ay bedava vermeyecek mi live gold ile ? önemli olan üyeligide vermesi. birde bunca ekstraya ragmen 399 dolara satarsa o zaman iste baya satis yapar diye dusunuyorum.

Gold ile verilen bedava oyunlar, Aralık ayına kadar ve sadece 360 için hocam. One için böyle bir kampanya açıklanmadı zaten. One'a bedava oyun yok yani:)

• 360 taki hesabı XO dada kullanabileceksiniz, bununla birlikte hesabınızda satın aldığınız oyunu XOna da indirme yapabileceksiniz.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

360 taki hesabı XO dada kullanabileceksiniz, bununla birlikte hesabınızda satın aldığınız oyunu XOna da indirme yapabileceksiniz.....

360'da indirdiğin içerikler One'da kullanılamayacak hocam. Bunu da değiştirdilerse bilemiyorum tabii:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

360 taki hesabı XO dada kullanabileceksiniz, bununla birlikte hesabınızda satın aldığınız oyunu XOna da indirme yapabileceksiniz.....

360'da indirdiğin içerikler One'da kullanılamayacak hocam. Bunu da değiştirdilerse bilemiyorum tabii:)

Kullanılacak hocam saygılar

• Lastday4u kullanıcısına yanıt
    Benim 360'da satın aldığım Far Cry 3 oyunu, One'da çalışacak diyorsun yani. Geriye uyumluluk yok ki hocam, nasıl olacak bu peki?
  • quote:

quote:

quote:

Xbox One'da bırak oyunu bedava indie bile vermezler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.