Şimdi Ara

(EDIT 4 )YÖK ANADOLU PROJESİ EŞLEŞEN ÜNİVERSİTELER (Munzur-Hacettepe , Bartın - İTÜ, Siirt - GTÜ ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
6.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şırnak üniversitesine genellijle doğu sınır komuşlarımız ya da afganistan'dan insanlar giriyor, yani çoğunluğu mülteci, kimlik de alırlarsa iü siyaset'ten eğitim alıp türk siyasetine atılabilme imkanlarını da doğuruyor. bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemedim...

• mammamia01 M kullanıcısına yanıt

odtü endüstri müh hocam

• sıvamışlar
  • Yok artık ya bu ne saçmalık
  • İTÜ-ODTÜ'ye gidenler derslerin ingilizce olması yüzünden %99 dersten kalacaklar

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Sözünde dursan şaşırırdık valla
  • Emegi gecenlere lanet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten öyle değil miydi lul

• @NIGGA_BRUH

sağlık alanında hacettepe mühendislik alanında ytü diyelim kimse kırılmasın

• Aga İİBF SBF gibi bolumlerde zaten sikinti var adamlar boşa Ankara Uni, Hacettepe yazmiyorlar
    Gelmiş hakkariden 30 net tyt 10 net ayt ne yapabilir ki Ankara Uni de
  • Saçma bir proje olmuş. Aslında bu durumun bir benzeri YÖS ile gelen öğrencilerde de yaşanıyordu. Dersleri geçemiyorlar, okula uyum sağlayamıyorlardı. Hoş ben de neyi yorumluyorum YÖK'ün yaptığı mantıklı bir hareket var sanki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brdkn -- 4 Şubat 2021; 23:37:24 >
  • Hocam itü ehbnin bölüm birincileri genelde Afgan oluyor gördüğüm kadarıyla.Onlar yös ile gelmiyorlar mı? (iğneleme değil ciddi soruyorum)
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt

Arnavut oluyorlar, Afgan görmedim hiç.

Hayır yös ile gelmiyorlar. Onların farklı anlaşmaları var itü ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brdkn -- 5 Şubat 2021; 0:11:23 >
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
  • yösle ya da yabancı sınavlarla geliyorlar

ama yabancı sınavlarla gelenler daha iyi öğrenciler oluyorlar bizde de çok iyi öğrenciler var sat olsun abitur olsun okul derecesinde olanlar var

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Yös ile gelmiyorlar. Yöse girenlerin zaten çoğu türk. Kazanamayacakları bölümlere bulgar vatandaşlığı falan alıp yös ile giriyorlar. İtüde ehb yi bırak endüstride bile bölümü bitiremeyen yös öğrencileri var.

O attığınız linkteki adamların bir kısmı benim şahsi arkadaşım. Ülkelerinin fizik olimpiyatlarında falan dereceleri olan çocuklar bunlar :) Yös ile pek alakaları yok

Her yabancı öğrenci yös ile gelmiyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brdkn -- 5 Şubat 2021; 0:17:3 >
  • Hocam zaten çok az sayıda oldukları için çanda kayda değer bir değişim yapmıyorlar ki. Dersi 70 kişi alıyorsa 1-2 kişinin notları pek etkilemez.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.