Şimdi Ara

(EDIT 4 )YÖK ANADOLU PROJESİ EŞLEŞEN ÜNİVERSİTELER (Munzur-Hacettepe , Bartın - İTÜ, Siirt - GTÜ ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
6.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bilmiyorum ki. Muhtemelen yine birkaç kişi olur. Umarım saçma sapan bir şeyler çıkmaz daha sonra. Sadece itü de değil listede odtü falan da varmış. Benim pek alakam kalmadı okulla ama yeni gelenler için kötü şeyler olmaz umarım.

Edit: Hacettepe tıp bile varmış yav yeni gördüm :/

• Lan hacettepede istediğim dersi ben zor alıyorum bir de başka üniler işin içine girerse iyice iş çığrından çıkar.Zaten 155 kişiyiz.Üstüne bir önceki seneden kalanlar etti mi sana 165.Düz hesap 200 e tamamlama peşindeler galiba...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan varya bu forumdaki itü nefreti başka bi boyut yemin ederim . foruma haftalardır girmiyorum hala aynı kişiler aynı yorumları papağan gibi tekrar tekrar dillendiriyor çaktırmadan laf falan çakıyor. Hepsi de aynı kişiler ha hiç değişmiyor 😆😆😆

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevrimiçi değil de yüz yüze olursa rezalet demektir. İyi üniversiteleri aşağı çekme projesinden başka bir şey olmaz o durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Bender

Çevrimiçi değil de yüz yüze olursa rezalet demektir. İyi üniversiteleri aşağı çekme projesinden başka bir şey olmaz o durumda.

yüz yüze olacaksa da bu iş nasıl olacak onu anlamadım. bartında okuyan adam yurdunu, tuttuğu evini bırakıp 1 dönemliğine İTÜ'ye mi gelecek? Gelecekse orada nerede kalacak? İngilizce dersleri nasıl halledecek? Zaten ders kontenjanları kimseye yetmezken onlar mı girecek bir de? Yemekhanelere nasıl sığacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

yüz yüze olacaksa da bu iş nasıl olacak onu anlamadım. bartında okuyan adam yurdunu, tuttuğu evini bırakıp 1 dönemliğine İTÜ'ye mi gelecek? Gelecekse orada nerede kalacak? İngilizce dersleri nasıl halledecek? Zaten ders kontenjanları kimseye yetmezken onlar mı girecek bir de? Yemekhanelere nasıl sığacağız?

Alıntıları Göster

Acaba hocalar mı gidecek? 🤔 Her türlü bu durumda iyi ünileri aşağı çekmek olur

• Iyi universiteleri asagi çekmek amac ise alımlarda torpili öne çıkarmak yazık
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt

Eşleştirilen üniversiteler kütüphane, uygulama alanı, atölye, laboratuvar vb. imkanları ortak kullanacak ve öğrenci kulüpleri ortak faaliyetler gerçekleştirecek şeklinde bir madde var yani çok yüksek ihtimal yüzyüze.

• Boun, odtü, itü ingilizce ilk olarak bu adamlar dil sorunu yaşayacak. Sonra zorluğu zaten aynı değil not sorunu olacak. Hayır düşünmüyorlar mı hiç öyleyse YKS niye var diye, insanlar boşuna mı ilk 5bine giriyor; sen onun yanına 3-5 net yapan adamı gönder diye mi? İnşallah 5-6 sene sonra bu öğrenciler odtü itü türkçeye dönsün bir girişimde bulunmazlar.

• Edit : Eşleştirilen üniversiteler kütüphane, uygulama alanı, atölye, laboratuvar vb. imkanları ortak kullanacak ve öğrenci kulüpleri ortak faaliyetler gerçekleştirecek.

Eşleştirilen üniversitelerden kıdemli olanının profesör ve doçent unvanına sahip öğretim üyelerinin genç üniversitede eğitim vermesi taahhüt edilmiş.

Öğretim elemanları seminer, ders verme gibi durumlar için karşılıklı olarak görevlendirilebilir.

Genç üniversite öğrencilerinin staj, ders alabilme, rotasyon gibi eğitimlerinin kıdemli üniversitede yürütülmesi konusunda mutabakata varılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalimantero -- 5 Şubat 2021; 12:38:54 >
  • Kalimantero K kullanıcısına yanıt

Hocam bunlar kesin bilgiler mi ? Bu maddelere göre hem kıdemli üniversitede staj yapacaklar, hem laboratuvar, kütüphane gibi her türlü fiziksel imkandan faydalanacaklar , hem bazı hocaları ödünç alacaklar, üstüne bir de üniversiteye gelip ders görecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-523C67B3C -- 5 Şubat 2021; 13:28:45 >
  • Vallahi delireceğim bu bok çukuru muz cumhuriyetinde ya

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.