Şimdi Ara

Edit (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
1
Favori
9.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

quote:

quote:

quote:

parçalı forma tek kelimeyle RE-ZA-LET ! Geçen senin siyah formasını ortadan sarı kırmızıya boyamışlar . Yakaları falan bile aynı

?

Güldürdün.

Renkler ve zevkler tartışılmaz ama ilk sayfadaki PSG 2. sayfada Fransanın beyaz forması var . Onların yanında bizim özel () formamız resmen fiyasko . Beyaz fena değil .

Beğenmemiş olmana gülmedim zaten. Siyah formayla parçalıyı karşılaştırmana güldüm. Parçalı formamız belki bilmiyorsundur ama beyaz Fransa formasıyla aynı kalıpta. Yaka vs. birebir yani :)

Gördüm renktaş başka bi arkadaş yazmıştı . Düz beyaz formada estetik duruyor ama sarı kırmızıda emanet gibi olmuş . Sponsor değişince insan geçmişe göre daha iyi formalar bekliyor ama nike gecen seneki sarı forma dışında beni hayal kırıklığına uğrattı .

• İkisini de beğenmedim.
    Elit deyip durdular, nerede bunun elitliği, şu dakika Photoshop'u açsam şu anki beyaz formadan çok daha güzel bir şey yapabilirim.
    Dalga geçer gibi ortadan kesmişler, bittiği yerede ne bir yumşatma ne bir renk geçişi hiç bir şey yok.
    Çekmiş şeridi kesmiş alta aynı şekil devam etmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formanın çakmasını alir, maca gitmez sonra nerede transfer nerede elit forma.. Gayet guzel görünüyor bunlar belki tasarımlardan biridir koskoca Nike 1 tane tasarım yapacak değil ya.. Hoş o Adidas'ın lanet tasarımlarından sonra cok cok iyi geldi nike

Ben bizim taraftarımızı ciddi anlamda anlamıyorum.. Şu an yapılan parçalı belki de nike'in tüm elit takımlara yaptığı formaların en üst dizaynına sahip.. Neden ?

Çünkü diğer elit kategorisinde ki takımlar Örneğin MAN. UNT forması kurulduğu günden beri bellidir TEK DÜZ KIRMIZI RENK Siyah veya Beyaz kol ucu ve yaka detayı.. Başka bir şey göremezsiniz. Kurulduğu günden beri böyle giderler.. Şimdi bu tarz bir forma kültürüne çok rahat forma hazırlayabilirsiniz.. Çünkü tüm kalıplarlar buna uygun ve kolaydır. Ama bizim formamız öyle değil bizim formamız PARÇALI forma ve bu formaya uygun hazır bir kalıbı yok adamların.. Mevcut kalıplarada parçalı dizaynı yapmak hiç kolay bir iş değil.. Ama nike ne yapmış ? Şu anda Nike firmasına ait en üst düzey kalıp olan ve ülke olarak en çok reklamını yapıp maddi olarakda en çok yatırım yaptıkları FRANSA milli takımının kalıbını Galatasaray'a verdiler. Ki adamlarda yani fransızlarda bu formayı tek düz renk olarak kullanıyorlar.. Bir başka takımda bu kalıbı kullanmak isterse tek renk alabilir.. Ama adamlar alıp formayı PARÇALI yapmışlar.. Buda yetmemiş!!! Yakası bile parçalı yapılmış ki bu tahminlerde hiç beklenmiyordu beyaz veya sarı detay olarak bekleniyordu nike kalıbını bozmaz deniliyordu.. Ama yakayıda parçalı yaparak çok büyük kıyak geçmiş nike.. Şimdi bir başka şey taraftarın en çok istediği formada bu formaydı açın diğer forma konusunu, diğer sitelere bakın forma ile ilgili her yere gidin gezinin tüm sayfalarda aşağıda ki resmi paylaşarak şu forma çıksın ağabey... bu forma tükenir ağabeğğ ıyy vayy vuşş dye yorumları görürsünüz.. Şimdi ne olduda beğenmez oldunuz?? En çok çıkması istenilen forma kalıbı çıktı işte..

Edit

Zaten varya bak çok net söylüyorum PARÇALI forma yerine ÇUBUKLU forma giymek isteyen taraftar gitsin, baya baya gitsin yani kendi değerine kültürüne sahip çıkmayan taraftarımızdan nefret ediyorum!.. Ne demek arkadaş parçalı her sene giyilir mi? Varmı böyle mantık? Bu kulübün diğer tüm kulüpler gibi değerleri ve kültürü var.. Man unt her sene düz kırmızı giyer, Real madrid her sene düz beyaz giyer, Chealsea her sene düz mavi giyer, Atl Madrid, Milan, Juventus, Newcastle, Fenerbahçe, Inter her sene çubuklu giyer vs vs vs... GALATASARAY'da her sene PARÇALI Gİ-YE-CEK ve her sene ince detaylar uygulanacak bu kadar basit.. Bu bir forma kültürüdür.. Formamız önden bakıldığında yakası hariç TAM PARÇALI yani doğru formadır. Renkleride olması gerektiği gibi bu sene düzeltilmiştir. Turuncudan iz taşıyak tok bir sarı, Vişneye çalan koyuca bir kırmızı!.. Formanın sırt alanı ise yalnıştır. Bunun nedeni ise avrupada mücadele edeceğimiz için UEFA kuralları yüzündendir. Çubuklu ve parçalı formalarda UEFA sırt kısmının tek renk olmasını şart koymaktadır. Bu sayede sırt numara ve isimleri daha net görülmektedir. Juventus, Galatasaray, Atl Madrid, Barcelona, Newcastle vb takımlar avrupa maçlarında sırtını tek renk olarak kullanmaktalar.. Gönül isterdi ki 2 forma çıkartılsın çok mu zor ligte sırtıda parçalı avrupada sırtı düz parçalı giyelim ama ekonomik olarak avrupaya özgü parçalı çıkartmak daha akılcı gelmiş olabilir.

Elit meselesine gelince.. Elit demek uçuk kaçık tasarım demek değidir. Bilmediğimiz her konuda yorum yapıyoruz mualefet olmayı çok biliyoruz biz her konuda başarılıyız her b.ku biz biliriz kimse bir şey bilmez havalarında saçma sapan yorumlar atıyoruz..

Elit kategori demek; Mevcut yıla ait elit kategorisinde ki takımların kullanılması için nike tarafından özel olarak hazırlanan KALIPLARIN bir tanesinin takımınıza göre uyarlanması, size özel yazıların yazılması demektir.

Elit kategori demek; formanızın kumaşı üst düzey olması, Son teknolojilerin kullanılması demektir.

Elit kategori demek; formanın yanlarında lazer delikleri ve omuzlarında t bandı olması bu teknolojiler ile futbolcunun performansını arttırmak demektir.

Elit kategori demek; nike tarafından çeşitli organizasyonlarda doğrudan yer alabilmek demektir.

Elit kategori demek; Pazarlama stratejilerinizin nike tarafından hazırlanması, tüm dünya da gösterimde olacak reklam filmlerinde takımınızın yer alması, nike tarafından seçilen oyuncuların reklam filmlerinde oynaması vs vs vs demektir.

Elit kategori demek; forma dışında takımınıza özel, N98 Çeket, Polo, Futbol topu, şapka, tshirt, mont, atkı vb bir çok yan ürünün hazırlanması demektir.

Elit kategori demek; kos koca nike hollanda firmasında GALATASARAY'a özel 20 kişilik bir ekip kurulması ve ofis açılması demek..

Elit kategori demek; Kulübünüzün tün tarihçesinin araştırılması ve bu tarihçenize göre forma dizaynı (PARÇALI), forma ve yan ürünlere özel yazı hazırlanması (ENLERİN ve İLKLERİN TAKIMI GALATASARAY, Yakada GALATASARAY yazısı gibi), Ceket, polo, tshirt vb yan ürünlerde tarihinize ait logo kullanılması (GALATLAR AMBLEMİ gibi).

Elit kategori demek; Armanın dikiş olması, reklamların tamamen nike firması tarafından formaya uygun ve kaliteli şekilde hazırlanması demek. (Eskiden reklamlar ülkemizde hazırlanıyordu, Bu yüzden reklamlarda özellikle TÜRK TELEKOM Reklamında baskı izi çok net belli oluyor, Sırttaki Ülker ve kolda ki avea reklamları da formadan alakasız renklerde basılıyordu. Ayrıca bazı formalarda yıkanmadan dolayı bu baskılar kalitesiz olduğu için silinmeler oluyordu.)

Elit kategori demek sizin ürünlerinizi DÜNYANIN tüm nike mağazalarında (Avrupa, Asya, Afrika, Amerika) satmak ve bu satışlarda mağazaların formaları doğrudan satın almasını şart koymak ve kulübe taraftar formayı alsın almasın kâr vermek demektir. Örnek olarak anlatayım Forma fiyatı 119 TL, Bu aşamadan sonra ki rakamları örnek olarak veriyorum rakamları ne olduğunu bilemeyiz.. Formayı nike hollanda gönderecek, Tüm nike mağazaları satın alacak bunun için 60 TL para ödeyecek.. Bu 60 TL'nin 20 TL'si Nike Hollandaya, 40 TL'si Galatasaray'a gidecek. Daha taraftar forma almadan.. Sonra bu forma satıldığında Nike Hollanda 10 TL, Galatasaray 25 TL daha alacak kalan fark 24 TL'de formayı satan mağaza kazanacak.. Eğer bu kategoride olmasaydık formamız satılmadığı sürece 1 KURUŞ kasaya girmeyecekti...

SON OLARAK Formaları eleştirmek için bir bekleyin tanıtımı yapılsın, futbolcular üzerinde nasıl durduğunu bir görelim.. İnanın bana sahaya bir maça çıksınlar o yeşil çimde ne kadar güzel bir formamız olduğunu çok daha iyi anlayacaksınız.. Bu şekilde bir resme bakarak eleştirmek hiç hoş değil bugün eleştiri yapan insanların çoğu genel olarak konuşuyorum formayı aslında beğendi ve en başta da söyledim tüm forumlarda böyle bir forma çıksın diye milletin yazdığı binlerce yorum var..

GSFormaların'da victoreux nicki arkadaşımızın DRİ-FİT forma çizimleri :

Edit

Edit

MUTLAKA AMA MUTLAKA İNCELEYİN!!
    http://www.galatasarayformalari.com/tamparcali/index.htm
    Asus M4A89GTD Pro/USB3 || AMD Phenom II X4 B55 3500GHz || Ati Radeon HD 4800 || Kingston 2GB 1600Mhz DDR3 HyperX || G.Skill Ripjaws 2x2GB 1600Mhz DDR3 || Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz DDR3 || Seagate 1TB 32MB 7200RPM FreeAgent || Western Digital WD800BD08MRA1 || Thermaltake Element G (VL1001W2Z) ATX Mid-Tower Case || Xigmatek NRP-PC502 || Creative Sound Blaster 5.1 PCI || ASUS VE247H FULL HD 24" LED Monitör || LG 1740BQ LCD Monitör || Thermaltake Challenger Pro Keyboard || A4-TECH XL-750BH Snake Skin Lazer Game Mouse || SteelSeries QcK MousePad || Creative Inspire T6200 Speaker Systems

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Beyler illede Elite kategori Elite kategori diye illede ağlayan GS'li arkadaşlar var ben olsam katalog formalarına mum olurdum.Elite'in fazlası zarar.

Hocam elit tasarım demek forma sadece bizde olacak demek değil ki. Bunu anlamayanlar var zaten. Elit demek N98 ceket, şapka, çanta vs. gibi yan ürünlerin bulunması demek. (Trabzonspor'a üretilmez bunlar) Futbolcuların giyeceği formalarda lazer delikler ve T bandı bulunması demek. Daha kaliteli kumaş demek. Ayrıca dünyadaki bütün Nike Store'larda ürünlerinin bulunması demek. Elit Kategorinin gerçek amacı budur zaten.

Çok güzel özetlemişsin arkadaşım, şu sızan formalardan, en azından birini beğenen beğenmeyen herkesin alması gerekir bence, hem takımımıza destek hem de nike'ın ileride daha iyi işler, ürünler çıkarabilmesi için.

Şahsi fikrim de parçalı forma müthiş olmuş..

• Beyaz forma güzel olmuş. Yakalar ise şu an fransa nın forması gibi, Eric Cantona yaka.

Edit

Bu model süper, hatta inanılmaz, fit olması filan, yakalar çok iyi ya.

• bayrak gene yok :D

Orijinalden alıntı: GencayA

Trolllük yapmıyorum, Adidas'ın her zaman Nike'tan iyi forma yaptığını düşünürüm ve ek olarak tasarım hiç de özel değil bence. Özel tasarım dediğin Adidas'ın Fransız takımlarına vs. yaptığı gibi olur.

Al benden de o kadar...
    Adidasın ürünlerinin tasarımı her zaman Nike bin basar...Eşofman, ayakkabı, tişört, yağmurluk...Herşeyde o numara tasarımı var bence...Nike kaliteli ama tasarımları Adidasın yanında sıfır...
    affffferim bana
  • Guzel guzel, laf edip durmayin su formalara begenmezseniz almazsiniz. Su parcali ciksinda hemen alicam.

• Daha parçalının nasıl olması gerektiğini bilmeyen kişiler '' aynı parçalı bu yeaaa '' diye isyan ediyorlar. Öncelikle parçalının renkleri olması gerektiği gibi olmuş bu bir gelişme.Yani formayı giyen kişiye göre sağ tarafta sarı sol tarafta kırmızı .. Bu bazı kişilere önemsiz bir detay gibi görünebilir ama bizim için önemsiz değil. Parçalının yakalı olması bazı kişiler için sıkıntı yaratabilir ama bence bu da göze hoş gelen bi ayrıntı.
    Beyaz formanın şeritleri biraz kalın dursa da bence fena değil. Kırmızı şort ya da kırmızı tozluk varyasyonları ile bence güzel olucak.
    Niye çubuklumuz yok diyenlere de kesinlikle hak vermiyorum.Çubuklu forma bizim kültürümüzde olmayan bi forma. Tamam süper kupa giydiğimizde çubuklumuz vardı ama çubuklu forma fenerbahçe ile özleşen bi forma.Bence çubuklu giymek bize yakışmaz onlara parçalının yakışmayacağı gibi..
    Sonuç olarak geçen seneye göre formalarımız güzel.TEk sıkıntı parçalının arkasının düz olması ki bazıları bunu uefa nın kriterlerine bağlamış.Ama ben eminim ki bunla alakası yok.Bizim kulüpten bi tane kafası çalışan kişi gidip o ayrıntıyı söylememiştir adım gibi eminim.SOnuçta bütün maçlarımızı avrupa'da oynamayacagız.Zira bazı kulüpler avrupa ve liglerine göre özel çıkarıyorlar formalarını. Herneyse forma çıkar çıkmaz parçalıyı alacagım ondan eminim. Bu arada 3. forma büyük ihtimal kırmızı tonlarda.( Hollandanın formasının kırmızı tonajı)

• Parçalı forma çizimi : victoreux @gsformalari
    Edit

Formalarımız gayet güzel daha önce de dediğim gibi burada ki bir çok kişi zaten laf olsun diye eleştiriyor (genel olarak söylüyorum). Herkes bu forma çıksın ooo yee yii wış wuş diye yorumlar yaparken forma çıktığında sırf mualefet olma adına saçmalıyor.. Formaların ne kadar güzel olduğunu Futbolcularımız yeşil çimlerin üzerine çıktığında daha iyi anlayacaksınız. Şu anki mevcut resimler sizin tam anlamı ile görsel beklentilerinizi asla karşılamaz.

Bu arada tasarımda adidas ile nike'ı kıyaslamak çok saçma olmuş. Pek tabi zevkler ve renkler asla tartışılmaz ama formalara özel merakım olduğu için neyin ne olduğunu iyi takip ediyorum. Adidas = ŞAHİN.... Nike = BMW olarak kıyaslama yapabiliriz net tarif edebilmek için..

Neden ?
    1 ) Adidas; Almanya Milli Takımı, Chealsea, Milan, Real Madrid, Lyon, Marsilya ve B.Munich takımları dışında premium forma seti vb hazırlamaz! Bu takımlar dışında ki adidas giyen tüm takımlara kalitesiz 2. sınıf kumaştan oluşan forma seti gönderilir.

2) Reklam ve arma işlemlerini kulüp kendisi yapar. Başınıza illa ki gelmiştir, Yıkanmadan dolayı ilk etapta Galatasaray formalarında ki 3 yıldız aşınmaya uğrar ve yok olur gider numara ve reklam baskılarıda aynı şekilde zamanla yok olabilir. Adidas giydiğimizde futbolcularımız logosu maçlar oynadığını çok iyi biliyorum

3 ) Adidas firması Lyon ve Marsilya takımına asla forma TASARLAMAZ.. O Formalarını çok beğendiğiniz Lyon ve Marsilya adidas kalıbı üzerine kendi kurdukları tasarım ekiplerine çizim yaptırırlar. Adidas formaları çizmemektedir.

4 ) Lyon ve Marsilya dışında ki takımlara baktığınızda her takım hangi forma olursa olsun düz, çubuklu, parçalı, yatay bilmem ne FORMA, ŞORT, ÇORAP her birine 3çizgi koyar haydeee yallah der.

5 ) Adidas futbolcuların rahatını düşünmez 2000 yılından kalma climacool diye saçma sapan bir teknoloji kullanır..

6 ) Adidas futbolculara fit forma tasarlamaz kalıbı her zaman boldur.. Futbolcu genelde rahatsız olur.. Futbolcu fit giymek isterse örneğin bedeni M ise S forma talep eder.. En taze örneği ile Beşiktaş'tan Simao ve Quaresma'yı hatırlayabilirsiniz.

7 ) Size özel ürün diye bir şey yoktur. Antreman kitleri, şapkalar, tshirtler vb dünya da ki tüm adidas takımları ile birebir aynıdır. Tek fark renkler ve kulüp logolarıdır.

Ve hepsinin dışında en önemlisi adidas formalarının satışını pazarlamasını kulübe bırakır. Bu yüzden de kulübe 0 katkı verir kulüp olarak gücün nereye yetiyorsa oralara kendin pazarlamaya çalışırsın formanı.. Nike ise tüm kıtalara senin formanı götürür ve mağazasına bu formayı satın alacaksın der taraftar o formayı satın almadan formanı sattırır ve payını gönderir..
    Asus M4A89GTD Pro/USB3 || AMD Phenom II X4 B55 3500GHz || Ati Radeon HD 4800 || Kingston 2GB 1600Mhz DDR3 HyperX || G.Skill Ripjaws 2x2GB 1600Mhz DDR3 || Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz DDR3 || Seagate 1TB 32MB 7200RPM FreeAgent || Western Digital WD800BD08MRA1 || Thermaltake Element G (VL1001W2Z) ATX Mid-Tower Case || Xigmatek NRP-PC502 || Creative Sound Blaster 5.1 PCI || ASUS VE247H FULL HD 24" LED Monitör || LG 1740BQ LCD Monitör || Thermaltake Challenger Pro Keyboard || A4-TECH XL-750BH Snake Skin Lazer Game Mouse || SteelSeries QcK MousePad || Creative Inspire T6200 Speaker Systems

• güzel çirkin farketmez yeni forma alınır :)

Orijinalden alıntı: Neuwenix

Parçalı forma çizimi : victoreux @gsformalari
    Edit

Çizimi müthiş duruyor yalnız bunun. Yoksa renk tonları mı farklı?

Ancak Adidas forması konusunda katılmadığım sadece ufak bir kısım var =) ''Adidas futbolculara fit forma tasarlamaz kalıbı her zaman boldur'' demişsiniz.. Son 3 yıldır adidasın bazı takımlara kullandığı ''techfit'' adı altında yaptığı formaları var,sizde biliyorsunuzdur hem dar,hem kumaşı farklı hemde teri direk emen cinsten olan bir teknolojisi var,vucudu olduğu gibi sarıyor ve rahat hareket etmesini sağlıyor,vucudu dik tutuyor hatta .. Nike ta mesela bunu 2 sezondur yapma ya başladı,Dri-fit olayı zaten vardı yıllardır fakat şimdi daha farklı olmaya başladı,Daha dar kesimler ve kumaş farkı ortaya çıktı.

Orijinalden alıntı: Frank08

@Neuwenix paylaştığın bizimki şuan sızan formaların çizimleri gerçekten muthiş duruyor,T bant ve Fileli dar kesimleri yapmanda ayrı bi güzel olmuş.

Ancak Adidas forması konusunda katılmadığım sadece ufak bir kısım var =) ''Adidas futbolculara fit forma tasarlamaz kalıbı her zaman boldur'' demişsiniz.. Son 3 yıldır adidasın bazı takımlara kullandığı ''techfit'' adı altında yaptığı formaları var,sizde biliyorsunuzdur hem dar,hem kumaşı farklı hemde teri direk emen cinsten olan bir teknolojisi var,vucudu olduğu gibi sarıyor ve rahat hareket etmesini sağlıyor,vucudu dik tutuyor hatta .. Nike ta mesela bunu 2 sezondur yapma ya başladı,Dri-fit olayı zaten vardı yıllardır fakat şimdi daha farklı olmaya başladı,Daha dar kesimler ve kumaş farkı ortaya çıktı.

doğrudur adidasın tech-fit vücudu saran dar kesim formaları var ama türk takımlarının hiçbirisi bu özellikten faydalanamıyor.anca bayern,milan gibi üst düzey kulüplere bu formaları gönderiyorlar.tech-fit i geçtim daha formotion kumaş giyen hiç bir türk takımı yok.fener ve beşiktaşa daha eski teknoloji olan clima cool formalar üretiliyor.hatta beşiktaşın 2 sene önceki forması en eski teknoloji clima lite dı.ayrıca adidasın forma dışı ekipmanlarında milan,real,bayern gibi kulüpleri incelerseniz onlara üretilen ürünlerin türk takımlarına üretilmediğini görürsünüz.

galatasaray nike ile barcelona,arsenal,inter,fransa hangi teknolojiyi,hangi kumaşıihangi ekipmanı kullanıyorsa onu kullanacak.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.