Şimdi Ara

edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
17
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 8 Ağustos 2015; 20:34:26 >

• Tutar. Rezerve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs final mavi dergileri sence hangi derslerde geçen seneye yakındı? Daha hiç dokunmadım. Ygs feni 0 dan ordan çalışarak 20 net yapabilir miyim ?

• Eyvallah hocam soylediklerini degerlendirmeye alicam

2014 ygs deki netlerini ve tam siralamani soyler misin

• Hocam ygs için fen basit demiştiniz aynısını lys için diyebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quasimodos

Eyvallah hocam soylediklerini degerlendirmeye alicam

2014 ygs deki netlerini ve tam siralamani soyler misin

Sosyal 12 yanlıştı, matematik 1 boştu, türkçeyi vallahi hiç hatırlamıyorum ama 3-5 yanlış civarıydı sanırsam. Feni ne sen sor ne ben söyliyeyim. 5 ya da 5'ten fazlaydı yanlış galiba. (Evet, tek boş sorum matematiktendi :D)

Sıralamam 5-6k küsürdü yanılmıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 4 Şubat 2015; 0:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01anavarza

Hocam ygs için fen basit demiştiniz aynısını lys için diyebilirmisiniz?

LYS'de çok güzel kitliyorlar feni. Zevk almaya bakın diyeyim kaba olmayacaksa :D

Kitlemelerinden kastımda fizikte kasıntı şekilde sözel soruların sayısını artırdılar. Artacaktırda yine bu sene. Sayısalcı adamız biz, sözel sorular her türlü zorluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 4 Şubat 2015; 0:44:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edit
    3 ay önce açıldı
    Edit
    9 yıl önce açıldı
    edit edit edit
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertaşk

Ygs final mavi dergileri sence hangi derslerde geçen seneye yakındı? Daha hiç dokunmadım. Ygs feni 0 dan ordan çalışarak 20 net yapabilir miyim ?

Yakınlık olarak bir şey söyleyemem. Ama finalin bir deneme sınavında derelerle ilgili bir coğrafya sorusunun neredeyse aynısı çıkmıştı.

Matematik için önerdim çünkü konu anlatımı çok öz ve doyurucu. Çözümleri gerçekten akılda kalıcı. Yoksa soru olarak YGS'deki matematiği hiçbir yerde bulamazsın
  • Peki hangi denemeleri tavsiye edersin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddini Bilbao

Peki hangi denemeleri tavsiye edersin?

YGS ve ALES çıkmış sınavları. Daha hardcore takılmak istiyorsan ÖSS sınavları. Piyasadaki çözdüğüm denemeler gram işime yaramadı, ciddiyim. Ha bilmiyorum bizim zamanımızda zaman'ın denemeleri vardı haftalık. Onlara girebilir ya da temin edebilirsin. Ama o denemelerinde %80'i kasma soru, %20 gerçekten kaliteli soru. Her türlü karar senin yine de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 4 Şubat 2015; 0:44:14 >
  • haklısında şimdi mesela palme 10 lu denemesini aldım birde ne göreyim matematiği ales soruları dolaylı yoldan zaten ales soruarını çözmüş olacağız

öss sorularına gelirsek fen kısmı daha zor ama ygs lys matematiği daha kaliteli geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

haklısında şimdi mesela palme 10 lu denemesini aldım birde ne göreyim matematiği ales soruları dolaylı yoldan zaten ales soruarını çözmüş olacağız

öss sorularına gelirsek fen kısmı daha zor ama ygs lys matematiği daha kaliteli geldi bana

Bu sene deneme sınavları ne durumda bilmiyorum. Yazdıklarım tamamen geçen senenin psikolojisiyle yazıldı :) Ha ales soruları gibi hazırladılarsa iyi yapmışlar, büyük ihtimal format yine aynı olacak geçen seneyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 4 Şubat 2015; 0:45:09 >
  • lys ıçınde mı sadece fdd lerden çalıştın karekök bilfen gibi kitap çözdün mü

• 2014 ygs nin feni nasıldı hocam ? piyasadaki denemeler ve zaman denemelerinin feni ile karşılaştırabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beeblebroxx

2014 ygs nin feni nasıldı hocam ? piyasadaki denemeler ve zaman denemelerinin feni ile karşılaştırabilir misiniz?

Bu senekileri bilememki. Ama geçen sene az çok tutuyordu denemeler fende. Yani, normal olarak çalışmış biri çok rahat güzel netler çıkarırdı fende geçen sene. Tabi benim fen biraz sorunlu olduğu için 5-6 gibi bir yanlış yaptım o ayrı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 4 Şubat 2015; 1:02:39 >
  • Mattan 25 net icin taktik istiorum.

• Peki ya matematiğe nasıl çalışmalıyız ?

• hocam lys matematik için ne yapmak lazım çıkmış soruları çözmek yeterli mi yoksa final bilfen karekök vb. soru bankası bitrmek gerekli midir veya sen nasıl çalıştın

• tavsiyeler iyi ama şu noktada hem fikir değiliz kesinlikle matematik başla yazmışsınız bu kişiden kişiye değişir çünkü ben mattan başlayınca aklım uzun paragraf ta kalıyor ama türkçeyi aradan çıkarınca aha diyorum tamam sayısala dalma zamanı geldi
  • Mattan 20 falan yapıyorum. Konu eksigim yok. Bundan sonra ne yapmaliyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.