Şimdi Ara

Edirne/Erikli'yi bileniniz var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
23.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H~M

quote:

Orijinalden alıntı: Segamaster

Ben Eneze gitmenizi tavsiye ederim. Erikliye hiç gitmedim ama Enez başkadır. Geçen sene ev kiraları günlük 60-110 arası değişiyordu. Eğer çok sakin biryer arıyorsanız. Büyükevren veya Vakıf denizi on numaradır ve çok sakindir.

martıya gel aslanım martıya şaka maka güzeldir oralar

Martı Vakıftakiydi değil mi ? Haftaya kısmetse oralardayım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: |cypo|

quote:

Orijinalden alıntı: Segamaster

Ben Eneze gitmenizi tavsiye ederim. Erikliye hiç gitmedim ama Enez başkadır. Geçen sene ev kiraları günlük 60-110 arası değişiyordu. Eğer çok sakin biryer arıyorsanız. Büyükevren veya Vakıf denizi on numaradır ve çok sakindir.

hocam 3-4 sene önce gittim vakıflar'a tam bir emekli yeri yaa gidebileceğin tek yer marketin önü gençler için çok sıkıcı bir yer babam çalıştığı için bizi bırakıp dönmüştü hafta sonu için geldiğinde direk enez'e kaçmıştık akrabaların yanına azcık insan yüzü gördüm de kendime geldim sıkıntıdan artık bembeyaz olmuştum o derece yani konuyu açan arkadaş Erikli hareketlidir pek gitmedim gerçi ama arkadaşlarım hep gidiyor onlardan biliyorum ben 1 kere gittim o da günübirlikti zaten 1 hafta sonra bende arkadaşla Enez'e gidiyorum yeter ki akrabasının evini ayarlayabilsin eğer ayarlayamazsa ya pansiyona gitçez bizde yada günübirlik gidicez aslında dizel bir araçla Uzunköprü'den günü birlik gitmek evde kalmaktan daha ucuza gelir diye düşünüyorum ama oraya gidersem gece hayatta dönmem oradan kendimi biliyorum artık arabada yada sahilde yatarız yada hiç uyumayız

Vakıf aynen öyle dediğiniz gibi. Abdurrahim- Vakıf- Vakıf sahiline girmeden Büyükevren denizine yol sapıyor hemen ordan girip Büyükevren denizine dalarım. Oradan başka yerde denize giremiyorum. Ayağımın altında yüzen ve oynayan balıkları hiçbi denizde görmedim ben. :) Gündüz deniz için harika ama gece eğlence ve kalabalık istiyorsanız vasat. Bir tane beach var onda da sap dolu oluyor :)

Uzunköprü ile Enez arası pek yok zaten günübirlik kalınabilir, hele ki kısayolu biliyorsanız.

• Var, 1 hafta kadar kalmıştık ev kiralayıp. Gerisini bi' ara yazarım üşeniyorum
  • dün oradadım güzel yer tavsiye ederim
  • iki hafta önce gittim.. hareketli bi gece hayatı var :) kumsalı ve denizi harika..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaL™

iki hafta önce gittim.. hareketli bi gece hayatı var :) kumsalı ve denizi harika..

Merhaba.

PM kutunuz dolu olduğu veya PM almamayı seçtiğiniz için attığınız PM'i cevaplayamıyorum, profilinizde e-mail de gözükmediği için bu yolla haber vermek zorunda kaldım.

İyi forumlar.
  • @Segamaster Enez'e giden tanıdıklarım var, evet deniz harika diyorlar ama çarşısı hareketli değilmiş sanırım, ben sadece deniz olsun istemiyorum, gece de en azından çarsısı hareketli olsun, ama denizi sakin olsun, kendimle çelişiyorum ya , ama öyle olsa güzel olur

@cnr22 günübirlik mi gittiniz hocam?

@HayaL™ gece hayatı öyleymiş evet :) zaten edirne insanı alkoliktir, genelleme yapıyorum çünkü oradaki markete günlük tekelden kamyonet geliyor, kumsalı denizi fevkalade gerçekten, şöyle bir eriklinin gece hayatından bilgi verebilir misiniz
  • Ben Edirneliyim. Bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Ben Edirneliyim. Bilirim.

alkolik bir yer sanırım?
  • c.tesi iş çıkışı gittik pazar gece döndük hocam
    gece liman ın yan tarafına geçtik araçları orada sabahladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

c.tesi iş çıkışı gittik pazar gece döndük hocam

güzel güzel :)

gece hayatı nasıl?

• Denizi süperdir

apaçi yoktur varsada nadirdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Dich -- 18 Temmuz 2011; 14:12:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~TheHBO~

quote:

gece hayatı nasıl?

bence süperrr :) tavsiyem 2 arkadaş gitmen

• Edirneden geçen hafta geldim ben erikliye gitmedim ama adını çok duydum orda zamanım olmadı çünkü Çanakkale şehitliklerini falanda gezdim hem edirneyide ilk defa görüyordum merkezinde takıldım biraz selimiye camisini merak ediyordum o taraflara gittim ve gerçekten harikaydı,dikkat ettimde Edirnede çok güzel göçmen kızlar var ve çok açık giyiniyorlar ama buna rağmen kimse bakmıyor istanbulda ankarada bile herkes dönüp bakar genelde,demek millet doymuş,insanının gözü çok tok asla paragöz değiller çok rahatlar iş yerlerini erken kapatıyorlar buda dikkatmi çekti,dediğiniz gibi çok alkolik bi şehir ama buna rağmen hiç tartışma ve kavga olduğunu görmedim insanı genel olarak çok rahat.

Merkezde bi caddesi var trafiğe kapalı o alan gerçekten süperdi,cidden güzel şehir edirne,erikliyide orda çok duydum ama kısmet olmadı işallah bidahaki sefere ama edirne ve çanakkale tarafına bayıldım.

• @Colossus_

Hocam dalgıçlar çok var evet. Bende düşündüm de müren mi ne varmış bu deniz yılanı gelip saldırırmış balıkları alırmış kovalayınca gitmezmiş :D açıkçası pek yemedi dalmadım bende. O yazlığı biliyorum sanırım. Tarif ettiğiniz yazlığı birkaç arkadaş çok dolaşmıştık mecidiyede köyde olta malzemesi satan yer bulmak için.

@~TheHBO~

Balık tutmayı bilmiyosanızda öğrenin derim :D orada bi başka zevki var. Turlar pek pahalı olduğunu sanmıyorumda askeri kampta kaldığım için oraya gidince anlaşmalı olunca biraz daha ucuza geliyodu 20 tl gibi bir fiyat yeme içme onlardan. Sabah 10 akşam 5 ti. 10tl ye tüplü müplü dalgıç kıyafetli dalııyodunuz :D 6metreye daldırmıştı adam. Farklı bir dünyada gibi hissediyosunuz kendinizi. Tura katılırsanız kaçırmayın o fırsatı derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Bir Üye

@Colossus_

Hocam dalgıçlar çok var evet. Bende düşündüm de müren mi ne varmış bu deniz yılanı gelip saldırırmış balıkları alırmış kovalayınca gitmezmiş :D açıkçası pek yemedi dalmadım bende. O yazlığı biliyorum sanırım. Tarif ettiğiniz yazlığı birkaç arkadaş çok dolaşmıştık mecidiyede köyde olta malzemesi satan yer bulmak için.

@~TheHBO~

Balık tutmayı bilmiyosanızda öğrenin derim :D orada bi başka zevki var. Turlar pek pahalı olduğunu sanmıyorumda askeri kampta kaldığım için oraya gidince anlaşmalı olunca biraz daha ucuza geliyodu 20 tl gibi bir fiyat yeme içme onlardan. Sabah 10 akşam 5 ti. 10tl ye tüplü müplü dalgıç kıyafetli dalııyodunuz :D 6metreye daldırmıştı adam. Farklı bir dünyada gibi hissediyosunuz kendinizi. Tura katılırsanız kaçırmayın o fırsatı derim.

Köye girerken kesinlikle görmüşsünüzdür.14 yaşında bi kangal var bahçede dikkat çekmiştir

Evet benim 2 katım kadar kangal

• quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Bir Üye

@Colossus_

@~TheHBO~

Köye girerken kesinlikle görmüşsünüzdür.14 yaşında bi kangal var bahçede dikkat çekmiştir

Evet benim 2 katım kadar kangal

Kangal olan 4-5 tane dediğiniz türden ev gördüm :D Mecidiye ye uğrarsam bu yıl bi donanımhaber mecidiye buluşması ayarlıyalım :D

• quote:

quote:

quote:

gece hayatı nasıl?

iki arkadaştan kastın nedir? sap mı yoksa erkek arkadaş mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

gece hayatı nasıl?

iki arkadaştan kastın nedir? sap mı yoksa erkek arkadaş mı ?

eğer erkek arkdaşın ile gideceksen senve arkadaşın git ortam yaparım diyorsan.
    sevgilin ilede gidebilirsin güzel yerdir.

sap mı yoksa erkek arkadaş mı ? derken 2si de aynı anlamda değilmi zaten

• Uzunköprüye selamlar

bu sıcak havalarda benim de denize kaçasım var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.