Şimdi Ara

EDIFIER M3300SF 2+1 SPEAKER kullanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar ben 5+1 vardı Creatıve bu:http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfWTaE65vZCPlze1W7qFg-3jcK37W9eeQLJgU19bEcNQho3dFI

Yeni hoparlör almayı planlıyorum. amacım Fimleri iyi kalitede dinleme ve Final haftamda beni rahatsız eden komşumu ara sıra rahatsız etmek! :)

çok pis bilendim.. biraz araştırdım.50 tl ile yola çıktım 150 tl lik birşey almaya karar vermek üzereyim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-m3300sf-m3300sf-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43910 %30 nakite hafta sonu yaparlar. izmir gaziemirden alacağım.

1. sorum bazıları 1 hoparlörün sesinin diğerinden çok çıktığını söylüyor bu durum herkestemı var nedir?

2. 138 tl geliyor nedir alsam mı? tabi yukarıdakı sorun varsa düşünmek gerek saçma birşey sonuçta...

değerli yorumlarınızı beklıyorum teşşkürler canlar

• ?

Ya da bass ile rahatsız etmek istiyorsan x 530 al.
    Bir canım var o da bağımsızlık ve demokrasi yoluna feda olsun. Bu can, yobaza,sömürgeciye karşı siper olsun ki çocuklarım yarın "Bunca kuşatma,bunca saldırı olurken sen ne yaptın baba,yoksa bir korkak gibi yaşamayı seçip bana miras olarak yıkık bir ülke mi bıraktın" demesin!
  • 5+1 çok yer kaplıyor..

3300 54W RMS gücünde m3200 ise 30 w 3300ün hoparlöründe tereddütün var. sesin fazla gelmesinden dolayı
    gune$ artik gorunmuyor diye gozya$i dokersen yildizlari da kacirirsin
  • cemil27 kullanıcısına yanıt
    kardeş hoparlörlerin ses seviyeleri farklımıdır. birindne daha çok geliyor demişler. ve nereden aldın
    LOGITECH Z213 2+1 SES SİTEMİ
    2 yıl önce açıldı
    Logitech Z623 2+1 200w Hoparlor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu hoparlörü bizzat denedim. bence verdiğiniz paranın karşılığını vermiyor.edifier markanın yorumları iyi gibi duruyor ama bu sistemde bass dan eser yok(bass sondaydı)olanda tizleri boğuyor resmen.çok çok kötü..hele ki microlab gibi aynı seviyedeki bir sistemi denediğimde çok daha iyi bir performans aldım.üstelik microlab a karşı antipatim olmasına rağmen bunu çok rahat söylebilirim.
  • SystemApps kullanıcısına yanıt
    senin izlenimlerin bu şekilde ama ben 1 ayı geçkin kullanıyorum. ses müthiş üst komşum facebooktaki bildiri seslerini duydugunu söyledi. pc ve hoparlörü 100de 100 yaptıgınde 80 yaptıgına göre ses bozuluyor ama 80 civari muhteşem net. sinemadaki gibi film izliyorum. 130 tl civarı bundan iyisi yok

2.bence almaya değer.

3.ses çıkış kalitesi güçlü ve temiz midler biraz zayıf daha iyi olabilirmiş ve iyi bir ses kartın varsa tizler çok sağlam çıkıyor hoparlör kalitesi orta-üst kalite diyebilirim. Bas konusunda çok büyük ümitlere girme tamam duyuyorsun ama hissetmek istersen çok büyük hayalkırıklığı olur hatta müzik dinlerken gümbür gümbür uzun bas hiç bekleme oldukça kısa ve kısa süreli sert vuran bir karakteristliği var.

Bence gidin bir dinleyin her kulak aynı değil sonuçta hoşunuza gidiyorsa alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.