Şimdi Ara

Edifier Kullanıcıları Topluluğu (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.127
Cevap
36
Favori
120.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satişda ilerle alabiliyorsun çoğunu.ilk sayfada yazana bakma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhabalar ...

    3 haftalık Edifier S330D kullanıcısı olarak birşey sormak istiyorum.

    Bugün birşey farkettim. Masaüstündeki kumandasından sesi sona getirdiğimde uyduların tiz kısımlarından ''ssssssssss'' diye duyulacak seviyede bir dipses geliyor..Bu normal midir bilmiyorum..Normal bir uzaklıkta çok az duyuluyor ama yine de duyuluyor.Tizlerin böyle ses yapması normal midir arkadaşlar ?

    Bilgilendirirseniz memnun olurum..

    İyi forumlar.
  • Tabiki amazondan alabiliyorsunuz.
    Biz nasıl aldıysak herkes alıyor.
    ancak ürün fiyatına ekstra olarak 100 dolara yakın depozito alıyorlar.
    sonra bu fiyattan gümrüğe takılırsa (kargo şirketine bağlı, birazda şans) gerekli masraflar kesiliyor.
    sonra bu meblağ yaklaşık 2 ay sonra iade ediliyor.

    r2000db almak isteyenler aynı amazondan gelmiş haliyle aynı sıfır kutusunda aynı temizlikte amazonu kargosunu ve gümrük sorunu beklemeden, evrak imzalayıp kargo şirketine göndermeden, fazladan yatırılmış meblağın geri iadesi için yol gözlemeden,
    benzer fiyatla benden alabilirler.

    ürün sıfırdır. sadece test edilmiştir. üzerindeki yapışkanlı jelatin 1 kere bile sökülmemiştir.
    Ben almadan böyle bir ürün satan olsaydı hiç boşuna amazondan almak için uğraşmazdım.


    2 günde sizdedir. özelden yazarsanız fiyatta anlaşılır.
  • zanzi7575 kullanıcısına yanıt
    Adnan bey, edifier ile beni tanıştıran, bu konularda çok bilgili, elinden birçok cihaz geçmiş olan sevdiğim ve verdiği bilgilerden dolayı kendisine teşekkür ettiğim bir arkadaşımız.

    Edifierde güzel bir ürün. Ve ben ekstra kar ile satma yolunda değilim. sadece piyasada sıfır ürünlere , anormal pazarlıklar teklif edenlere karşı fiyatı Türkiye piyasasında ederinde yazarak önlem almaya çalısıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 7 Mayıs 2017; 23:36:28 >
  • Selam.dip ses genelde kaynağı sonuna kadar açtığımızda oluyor.veya kablo kalitesi olabilir.en uzak ihtimalde subwoofr bu midellerde buyuk miknatis kullanilmiş.diger elektronik cihazlardan parazit alabilir.eger cd player varsa cd çalarak test etmen daha iyi.cdde hic dip ses olmamaisi lazim.eger oluyorsa once kablolari degiştir.duzelmezse cihazda sıkıntı olabilir az ihtimalde olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    Gokmen kardesm komşum kâr etmek çok doğal.mal sahibi istediği fiyata satar.ben ara ara milleti bilgilendiriyorum.msjla tavsiye isteyen oluyor.ama içinde gelişmiş daclar dspler olan cihazlara içleeinde dac yok demen garibe gitti.yoksa tabiki cihaz senin.istediğin fiyatı yazabilirsin .hayırlı satışlar dostluklara devam ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaşlar Edifier M3200 modeline 3 yıldır sahibim,sorunu yoktu bugune kadar...Az önce ürünümü çalıştırdım.Subwoofer çalışıyor fakat yan hoparlörlerden inanılmaz derece düşük ses geliyor. sesi sonuna kadar bile açsam ses tekerleğinden zor duyulan ama bozulma olmadan müzik sesi gelmekte..Kulaklık bağladığım zaman ses tekerleğinin yanındaki deliklere düzgün şekilde sesi veriyor.Fakat yan hoparlörlerden ses düşüklüğü sorununun sebebi nedir sizce ?

    Daha önceden edifier ı açtığımda ses tekerleği çatır çutur ettiği zamanlar vardır.Bir kaç kere de geçmişte ses gelmemişti açtım kapadım kendine geldi.Bir şekilde düzeliyordu.Sizce ne yapılabilir.Daha önceden bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa tavsiye bekliyorum.Edifier m3200 ümü çöpe atasım hiç yok son derece memnundum kendisinden.Yardımınız için şimdiden teşekkürler.




  • tafesan T kullanıcısına yanıt
    Potansymetrryi çok kullandıysan omrunu tamamlamş olabilir.bir ihtimalde sub a giriş jacklari kontrol et.gevşeme olabilir jacklarda.oda olmazsa elektrikciye :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yeni ürünler bi çıksın o zaman almayi düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.nanokatalog.com/arama/edifier

    Yeni bir alışveriş sitesi keşfettim Edifier ürünlerini 1 hafta içerisinde tedarik etme vaatleri var fiyatlar aşağı yukarı Amazon ile aynı sanırım. Değerlendirmek ve denemek isteyenler olabilir düşüncesi ile paylaşıyorum benim şahsen siteden hiçbir alışverişim olmadı...
  • Edifer r2000db kullanan arkadaşlar performans nasıldır tavsiye edermisimiz tv ve streo müzik için kullanmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tema59

    Edifer r2000db kullanan arkadaşlar performans nasıldır tavsiye edermisimiz tv ve streo müzik için kullanmak istiyorum

    Evde Laptoptan müzik dinlemek maksatlı Microlab B77 Stereo sistem kullanıyorum 48 Watt RMS güce sahip müzik kulağıma güvenirim bana yetiyor. Elbette Edifier R2000DB kullanmakta olduğum sistemden en az 3 gömlek üstün bir sistem sanırım sizi istekleriniz konusunda ziyadesi ile tatmin eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 12 Mayıs 2017; 14:18:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtayfur83

    http://www.nanokatalog.com/arama/edifier

    Yeni bir alışveriş sitesi keşfettim Edifier ürünlerini 1 hafta içerisinde tedarik etme vaatleri var fiyatlar aşağı yukarı Amazon ile aynı sanırım. Değerlendirmek ve denemek isteyenler olabilir düşüncesi ile paylaşıyorum benim şahsen siteden hiçbir alışverişim olmadı...

    Pahalı gibi geldi bana gerçi piyasa hep aynı ama neyse şu yeni modeller gelse'de görsek




  • http://www.evmanya.com/urun/185569-edifier-r1200t-16-watt-rms-2-0-studyo-hoparlor

    2012 yılında sıfırı 131,00 TL olan EDIFIER R1200

    2017 yılında 5 yıllık 2. eli 400,00 TL hocam. Milletin malı kıymetli...
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-edifier-r1200t-studyo-aktif-hoparlor-cift-436186451/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 12 Mayıs 2017; 19:44:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: metedoruk

    Merhabalar. Sıfır Edifier 2730DB satılıktır.Ürünler yurtdışından 28/04/2017 tarihinde 2 adet gelmiştir. Satış sebebi birini arkadaşım alacaktı almadı. Hiç kullanılmamıştır. Kargo öncesi alıcı açısından sorun olmasın diye açılıp kontrol edilmiştir. 5 dk kontrol edilip kutusuna konulmuştur. 1150 tlye malolmuştur. Ürün sıfırdır. Özelliklerini yazmıyorum bilen biliyor zaten. Efsane modeldir. Bluetooth olan modelidir.2. el ilanı linki aşağıdadır. 2. El dükanımda referanslarıma bakabilirsiniz. teşekkürler.

    https://forum.donanimhaber.com/edifier-r2730db-aktif-hoparlor-bluetooth-sifir--126048793#126048793

    Ürün ssanol nickli kullanıcıya 1000 tlye satılmıştır teşekkürler..




  • mtayfur83 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle millet garip, O değilde dikkatimi birşey çekti biz X600 modelinin kablosu yok diye almıyordu bir çok kişi şimdi kablosuz olarak ve kumandalı yapmışlar aynı modeli güzel bir seçenek olmuş.
  • Hangi model yeni olanı hocam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtayfur83 kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi bulamadım şimdi bulunca yazarım
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4 yıldır EDİFİER C2XD kullanıcısıyım müzik noktasında özellikle ses sistemleri ile çok ilgilenen birisiyim. Edifier ı sürekli takip ediyorum, aldığım bilgilere göre geçen ay bir distribütör firmasıyla anlaşma sağlanılmış. Bugün nette dolaşırken gördüm Edifier ülkemizde tekrar satılmaya başladı.
    Web sitesinin linkini paylaşacağım, ben konuşup görüştüm bayii değiliz şimdilik yurt dışından getirtiyoruz dediler. Yeni ürünler de istekler doğrultusunda artacakmış. İlgilenen arkadaşların bilgisine.
    http://www.nanokatalog.com/Edifier,LA_7228-3.html#labels=7228-3




  • Arkadaşlar birisi Edifier 1900tiii satıyor.phil jones imzalı cihazdir.60watt.trodial trafolu çok iyi cihaz.kutulu sıfır ayarında.450tl ama opsiyon var fiyatda.istanbul içerenkoyde.bende cok cihaz var ondan alamıyorum..ihtiyaci olan varsa kaçırmasın.her zaman bulunan model degil.isteyen olursa arkadaşa yonlendiririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.