Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
224.052
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tek size ulaştı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 7 Nisan 2020; 18:7:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

maskenin senden daha akıllı olduğunu düşünürsek kesin vardır
    Üfff ne laf soktun öyle ya?

ilkokul seviyesinde laf sokacağına bu kampanyadan dolayı bugün maske teslim edilen 1 kişi söylesene?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neozine

Bize bugün ulaştı 2 kişi 10 adet, öyle ppf maske olmasada iş görür, bunu bile 20-30 liradan satıyordu kansız fırsatçılar
    Bugün teslim edilen maskeler sokağa çıkma yasağı ilan edilmeden önce 65 yaş ve üzerine gönderileceği söylenen maske ve kolonyalardı muhtemelen. Bizede geldi fakat bu konudaki dağıtımla alakası yok.

Detayı nedir size gelen ürünlerin? Evde 65 yaş ve üzeri birileri var mı?
  • Bugün bizede 2 paket geldi. Fakat benim için değil. 65 yaş üzeri olan anne-babam için gönderilen maskeler bunlar. Bu salgın ilk çıktığında sokağa çıkma yasağı gelmeden önce Cumhurbaşkanının söylediği maskeler. Yanlarında da 1 er şişe kolonya ile beraber.

5 maske + 1 şişe kolonya = 1 kişi

şeklinde bugün teslim edildi. Cumhurbaşkanı forsu olan poşetlerin içerisinde.

Yukarda bize geldi diyen arkadaş muhtemelen bundan bahsediyor. Bu konudaki dağıtımla alakası yoktur diye düşünüyorum.
  • Umarım posta kutusuna bırakmazlar
    Yamyamlar alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duru kolonya sanırım kaç ml ?
  • 400ml Pereja.

• Durum aslında çok net.

Zorunlu ihtiyaç için dışarı çıkmak istiyorum. Maskem yok,ihtiyaç için markete girmek istiyorum, maskem olmadığı için markete Vs. Yerlere alınmıyorum. Kimse maske vermiyor. Ve yasaklandığı için maske satışıda yok. Ve hiç bir ihtiyacımı göremeden gerisin geri dönüyorum.
    Dünden beri yaşanan durum budur, biz maske dağıttık/dağıtacağız demekle olmuyor. Şu mübarek günde millete eziyetten başka bir şey degil..

• Bu maskeler hangi koşullarda gelecek acaba. Bir kutuda poşetinde falan kapalı gelir umarım. Elde taşınan maskeyi asla kabul etmem. Ayrıca PTT şubelerini bile kapattı korona endişesiyle nasıl getirecekler onca adrese bu da soru işareti.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı

• radko kullanıcısına yanıt
    bize de ulaştı trollcük zoruna gidiyor olabilir ama olsun alışırsın..
  • seviyene göre uygun laf alanlar mesajlarını atıyor 65 yaş maskeleri de değil o daha önceden dağıtıldı
    şeffaf paketleme poşetine konuluyor bölgeye göre farklılık yoksa ptt posta poşetinin içinde geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Durum aslında çok net.

Zorunlu ihtiyaç için dışarı çıkmak istiyorum. Maskem yok,ihtiyaç için markete girmek istiyorum, maskem olmadığı için markete Vs. Yerlere alınmıyorum. Kimse maske vermiyor. Ve yasaklandığı için maske satışıda yok. Ve hiç bir ihtiyacımı göremeden gerisin geri dönüyorum.
    Dünden beri yaşanan durum budur, biz maske dağıttık/dağıtacağız demekle olmuyor. Şu mübarek günde millete eziyetten başka bir şey degil..
    Bu yasak 2 gün önce geldi. Elinizde hiç maske yoksa sanırım maskesiz de dışarı çıkmayı problem etmiyorsunuz. Tek probleminiz marketin içine alınmamak. Atkısını yüzüne saranı bile içeri alıyorlar. Geçici olarak ev yapımı basit maskelerden yapıp ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

• zor değil yoğun istek varsa gelen maskeyi çekip atayım? yalnız biliyorum ki bu maskeye bile o heryerde satılan maske başka yerden aldınız ve foto atıyorsunuz denilecek
  • radko kullanıcısına yanıt
    Şaka mı bu gerçek mi
  • Buda açılmıyor.
  • Maskesi gelenler il ve ilçe olarak paylaşabilir mi? Hangi illerde başlamış öğrenmiş oluruz.
    Gerçek hocam

• Nerde kasada para bitti diyenler nerdeee?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.