Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
223.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala gelmedi ne takip kodu nede bir mesaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz maske siparişleri, sipariş sırasına dayalı bir dağıtım sistemi ile PTT Kargo tarafından sizlere ücretsiz olarak ulaştırılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E41C059B

Devlet göndersin demedin,
    ;gönderelim dedin. Gönderi hadi. Madem devlete aitsin sana söylüyorum.
    Keşke imkanım olsa sizin gibi düşünen herkesi gönderirdim. Hem siz rahat edin hem biz..
  • epttavm nin kine bilgileri tıklayıp tıklayıp sonuç alamayınca dolandırıcılık zannettim bende. ama baktım adres orjinal epttavm.com muş zaten alt domain olduğu için sıkıntı yok. ben sonunda burdan kayıt oldum.

sonrada e devlet üzerinden kayıt oldum. ptt nin çalışma mantığına yani mantıksızlığına bakarsak emin olamadım. şimdi bana iki ayrı kanaldan iki ayrı dağıtım gelir mi? yoksa tek paket mi gelir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 7 Nisan 2020; 21:34:42 >
  • dün edevlet üzerinden başvuru yaptım önceki gün de pttavm üzerinden başvuru yaptım. bakalım ne zaman gelicek
  • 20 Yaş altı ve 65 üstü için sokağa çıkamadıkları için verilmiyor, kalan diğer vatandaşlar o maskeleri umarım düzgün ve steril kullanılır dışarıdada evdekilere zarar vermez daha doğrusu inşallah kullanırlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crazyvz C kullanıcısına yanıt
    İmkanın yoksa boş yapma.

• O yüzdenmi birbirlerini yiyip maskelerinizi atmayin yikayip tekrar tekrar kullanin diyolar.
    Şu ana kadar Kanada haricinde ki vatandasina para vermiş?
    Bir kerede devletinizi tutun yaninda olun yahu!

• Ptt kargoya kaldıysa iş yaş, aldığım ıslak mendiller 3 gündür Gaziantep te dolaşıyor. Gönderimi Kebap turuna çıkardılar
    sağolsunlar!
    Allahtan yerel belediye marketlere, muhtarlıklara stand açmışta orada dağıtıyor yoksa aylarca bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 7 Nisan 2020; 22:43:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • süreci anladığım eptt yönetiyor.Sadece kendi serverları kaldırmadığı için e-devlet domain ve serverlerını kullanıyorlar.Zaten arayüzler benzer hatta aynı gibi.Yani bende iki yerden hatta yanlışlıkla eptt üzerinden 2 kere form doldurdum ama büyük ihtimal biri geçerli olacak.Zaten söylenildi haberlerde her kişiye en fazla 5 maske olarak.iki yerden başvurdun 10 maske yok dediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfun_aslan T kullanıcısına yanıt
    Almanya 🇩🇪 - Avusturya 🇦🇹 benim tanıdıklarım olup kesin bildiklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E41C059B

Kardeş senin kafan mı güzel? Yazdığımı ve kime yazdığımı bir daha oku bakalım. Kaç para veriyorlar sana?
    Bana kimenin para vermesine gerek yok, seni cevimden çıkartırım 3-5 defa kardeş, benim kafam gayet yerinde asıl sen kafanı kontrol et zora maskelerin bana da ulaştığını yazdım, üzerine ne alındıysan onu hak etmişsin demek ki

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Bize 3 günde gelmiş oldu şu an sadece e devletten sipariş alınıyor, sanrım hızlı gönderim olur

• Bu ülkede koca bir boşluk olan sizin gibi boş insanlar. İnşallah siz ve sizin gibiler bir gün bir daha dönmemek üzere gider bu ülkeden.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Tşkrler. Bilgin var mı? Her ay mı gelecek yoksa bir sefer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne demek oluyor şimdi muharrem ince paylaşmışta lc waikiki ne alaka acaba
    Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Almanya 🇩🇪 - Avusturya 🇦🇹 benim tanıdıklarım olup kesin bildiklerim
    Bu arada bende Almanya dayım normalde, malum durumdan sebep henüz dönemedim. Aldığınız bilgileri biraz açayım, Avusturya dan emin değil ancak Almanya daha küçük müteşebbislere yada vatandaşlara doğtudan maddi yardım yapmış değil, orta ve büyük işletmeler ilk parti maddi imkanlardan yararlanmaya başladı. Vatandaşlar ise bazı vergi kolaylıklarından yararlanabiliyor şu an için. Türkiye de zatan Almanya da olan birçok vergi verilmediğinden pek bir karşılaştırma mümkün olmaz ama Türkiye de özellikle maske ve temel ihtiyaçların kolayca tedariği hususu gerçekten süper. Almanya da maske zaten bulunmadığı gibi, makarna almak için market market gezenler fazlaca maalsef, gelişmiş devletlerde insanlar daha fazla panik yaptı gibi

• Tugayy kullanıcısına yanıt
    Maskelerin bir bölümü LCW fabrikalarında üretiliyor, sonuçta hazır tekstil fabrikası kolayca maske üretmesi mümkün, anlamayacak ne var bunda

• Ayda bir mi emin değilim ancak belli aralıklarla gönderilecekmiş

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.