Şimdi Ara

EDEBİYATTA BEKLEDİĞİNİZ YAZARLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edebiyat bölümünde beklediğiniz yazar var mı? Özellikle cumhuriyet döneminde... Burada paylaşımlarımızı yaparak faydalı şeyler çıkartabiliriz.

• sezai karakoç :)
  • leyla erbil 2002 penn odulu almisti suana kadar cikmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son dönem kadın yazarlardan bekliyorum. ve evliya çelebi sorusu.
  • Fuzuli (herkesin beklediği gibi ), İsmet Özel, Sabahattin Ali ve Yunus Emre. Gerçi bunları herkes bekliyordur ama madem sordun söyliyeyim dedim.
  • Semiha Ayverdi, Fakir Baykurt,.Ahmet Rasim, Mehmet Akif, Orhan Asena, Orhan Pamuk, A.Hamit Tarhan, Kaygusuz Abdal.

• Beyler yazar eser ezberlemek sıkıntı değil de. Artık yazar eser sorusu pek çıkmıyor. Özellik soruları çıkıyor. Hangi yazarların hangi özelliklerini bilelim, hangi dönemlerin hangi özelliklerini bilelim, edebiyat ustaları bir cevaplarsa sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben elif şafak bekliyorum bu sene...bu tarz güncel yazarlardan mutlaka gelecek göreceksiniz.ayrıca arkadaşın dediği gibi yazar eser artık pek çıkmıyor.çıksa da 2-3 tane...daha çok dönem özelliklerini ve yazarın kişisel özelliklerini bilerek birçok soru yapılabilir...

Ayrıca batı edebiyatına göz atmak gerek.ne zamandır sormamışlar

• Eflatun Cem Güney , Cemil Meriç , Vüsat O. Bener
  • sevgi soysal,leyla erbil,elif şafak,sunay akın
  • @edebiyatHİOK Emin misin birader? Saydığın adamlardan Leyla Erbil Marxsist, Sevgi Soysal sosyalist, soruları hazırlayan da badem bıyıklı molla amcalar olunca merak ettim kusura kalma.

• Mevlana,Yunus Emre klasik bunlar çıkar.Siyasal konjonktüre bakarsak Mehmet Akif,Necip Fazıl,Sezai Karakoç çıkar Şaka bir yana yazar isminden ziyade dönemlerin genel özelliklerini çalışın,tanzimattır,divan edebiyatıdır falan.
  • elif şafak,can yücel gibi yeni sanatçılardan bekliyorum.

• Orhan - Kemal - Yasar uclusunden

• hilmi yavuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.