Şimdi Ara

Edebiyatım 0, 1 ayda tüm hepsi biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar edebiyata lise boyunca bile 2 saat bakmışlığım yoktur ama hem mf hem TM tercıh yapıcam 35 net edebiyat bana yeterli 45 üstü gibi bir hedefim yok sadece konu anlatımla bir kitabı bıtırcem ancak konu dağılımını falan hiç bilmiyorum günde 4-5 saat calsmayla ( maalesef dıger Zamanım mf ye ait) 1 ay gıbı bor sürede bitirebilir miyim?

Ayrıca hangı konu anlatımla kıtabı önerirsiniz ( sadece konu anlatım bıtırcem soru bankası degıl)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ygs Turkcen iyise Cumhuriyete bakmasan bile 35 yaparsin yani hedefin 45 felan olsun gunde 4-5 saatle 2 kez bitirirsin verimli calisirsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem mf hem de tm nasıl bir tercih yapacaksın acaba? hukuklu tıp falan mı?
  • benim düşüncemde 1 ayda 45 e ulaşırsın 4-5 saat çalışmayla.Tabi ygs türkçen iyiyse arkadaşında dediği gibi
  • Wheel kullanıcısına yanıt
    Anlasılan LYS de ikisinden de girip ikisinden de tercih yapacak arkadas puanlara göre
  • Anlam bilgime çok iyi diyemem ama dil bilgisinden soru kaçırmam mf yi tam anlamıyla bitirip hemen edebiyata geçicem 15k sıram var obp 91 8-10k arası çeksem bana yetiyor

Hocam mühendislik ile işletme Arasında kaldım

• cos2x C kullanıcısına yanıt
    Biter biter cumhuriyeti le diğerlerini paralel calış bir bucuk ay olsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MF sağlam bitsin kafam rahat olsun az kaldı zaten 2 haftaya biter

• Kardeş edebiyat diğer derslere benzemez, sınavda acayip ayrıntı sorarlar. Boşuna zamanını harcamak istiyorsan bitirirsin tabii ama bitirmesi 4 ay falan sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos2x

Anlam bilgime çok iyi diyemem ama dil bilgisinden soru kaçırmam mf yi tam anlamıyla bitirip hemen edebiyata geçicem 15k sıram var obp 91 8-10k arası çeksem bana yetiyor

Hocam mühendislik ile işletme Arasında kaldım

Hangi Üniversitenin işletmesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Virani

Kardeş edebiyat diğer derslere benzemez, sınavda acayip ayrıntı sorarlar. Boşuna zamanını harcamak istiyorsan bitirirsin tabii ama bitirmesi 4 ay falan sürer.

Baba naptın yaa :)

Geçen sene sayısalda istediğini alamayan arkadaşım 1 ayda fem el kitabından çalışıp sadece milli edeb.den sonrasını bi soru bankasından çözdü 46 yaptı aühfte şu an.

4 ayda edebiyat hafızı olursun herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.