Şimdi Ara

edebiyatı fullemek için ne yapılmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben edebiyatı bitirdim baya oldu 2-3 deneme bitirdim edebiyattan ama hala yapamadığım şeyler çıkıyor bazı denemelerde full çektiğim oldu ama yine de uç bi yerden soru soruyorlar yapamıyorsun adam samiha ayverdinin romanlarının hepsini nerdeyse özetini sormuş yanii onu ezberlemeye kalsak bi ton roman var hadi onu geçtim bazı söz sanatları sorusunda donup kalıyon yani full çekmek imkansız gibi bir şey mi edebiyatı ?

bu seneki çok basitti bi daha öyle basit çıkacağını sanmam

• Şans işi, cumhuriyetten 6 sorunun 6'sını da en uçtan sorarlarsa kimse 20+ yapamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoğurtlu Ayran

Şans işi, cumhuriyetten 6 sorunun 6'sını da en uçtan sorarlarsa kimse 20+ yapamaz
    bu sene baya basitti bence o söz sanatları olsun kafiyeli redifli soru olsun hiç zorlama bile yok yani zorlayacak bi soru bile yoktu bu sene 2017 de o kadar zor değildi edebiyat 2019 fena zorlayacak gibime geliyor edebiyatı o modernist yazarlardan sorarlarsa ya da 1980 sonrası şiirden felan zorlanır millet baya
  • .
  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Eminmisin kardeşim

• Eminim

Ismini duymadigin birçok yazar var yüzde yüz eminim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hytfjserjbv

Eminmisin kardeşim
    noldu sen full mu çektin yani son 2 seneki sınavda full çekmek normal bir şey kolaydı çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun anlatsana biraz

• Alan Carvalho kullanıcısına yanıt
    Sana bişey sorduğumu hatırlamıyorum işine bak bebe

• Temmuzda buralarda olun ikinizde

• edb 7 soru bankasını bıtırdım geçen sene bu sene hıc çözmedim düşünmüyorum da kesinlikle şans işi hocam
  • Tamam hocam aslansın yaparsın sen

• hayırdır ne atar yapıyon ? gerçek hayatta karşımıza çıksan abi çekecen burda artislik taslıyon ama seni de anlıyorum dışarda hep ezildiğin için burda atar yaparak kendini öne çıkarmaya çalışıyorsun yazık
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    sınavda kaç net yaptın edebiyattan ?
  • sana tavsiyem sadece osym nin bugune kadar sorduklarina calis.ama sadece dogru cevaplara degil diğer şıklarada bak.zaten butun her seyi ezberlemeye kalkarsan bitmez o iş

• Alan Carvalho kullanıcısına yanıt
    Kardeş biyografi bölümüne kopyalayıp yapıştır bunu aynı şeyleri ben de senin için düşünüyorum

• zaten gereken çalışmayı yapmışsın bundan sonra Deneme çözüp yanlışlarını öğrenmek. Öğrenebildiğini öğrenirsin sınavda da 23-24 net arası yaparsın. Zor bir sınav gelirse de senin rakiplerin de yapamayacağı için sorun yok
  • Edebiyat fullenmesi gereken bi ders değildir

Edebiyat çalışılması gereken bir ders de değildir

Aslında edebiyat bir ders bile değildir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.