< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Edebiyat-sos1-sos 2 çok mu basitti

-
-
halka mâl etme ne sacma soruydu anlamadım. Sos2nin tarih coğ kismi cok kolaydi gerisine bakmadım. Sos1de anca saydigin sorular kafa karistirirdi ama yapilamayacak gibi değildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav beynimi s2m tarih 2 de nizamulku son an degistirip para ekonomisi yaptım bir de bilgi enformasyonunda doğruyu sildim yanlışı işaretledim 77-3 gelecekti amk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 sınavda sonradan 5 soru değiştirdim 5i de doğrudan yanlışa 2 gündür deliriyorum ya
Sözelci misin
yok hocam tm sovyet sorusunu değiştirdim xd
o hataya ben de düştüm :D
-
ben iran yapmıstım geri sildim :D bu arada 2. mehmet sorusu da seçiciydi gayet iyiydi bence
-
Sos2 tarih biraz iyiydi diğerleri çok basitti
bence tarih1 ciddi seçiciydi
-
ben ilk 100 falan mat zorlarlarsa bir ihtimal öylesine gireyim dedim ama bence kolay değil orta ayar gibi diğer senelere nazaran
-
yok ya güzel soruydu 21 kadar saçma zor edğil 20 kadar saçma kolay değil milletin ağladığnıa bakmayın iyi çalışan iyi yaptı yığılma cart curt yalan
-
21 in sos 1-2 si de mi zordu ben 73.75 yaptım onda bunda da aynı yaptim
hele şu demir yolu sorusu :D
-
Sayısalcıyım, edebiyat temelim geçen seneden var, bu sene son 15 gün tekrar baktım, tarih ve coğrafyada ise tamamen genel kültürle işaretleme yaptım. Edebiyatta 3 yanlış, 1 boşum; tarihte 2 yanlışım var. Coğrafya tamamen doğru geldi şansıma. Edebiyattaki yanlışlar ve boşun tamamı paragraf sorularından maalesef, o üzdü biraz.
-
EA dan mı tercih yapcaksınız hocam
-
Sonuç açıklanmadan bir şey diyemiyorum hocam, bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X