Şimdi Ara

Edebiyat soru çözme mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limit, palme ve karekök elimde var, konu olarak şuan Tanzimattayım fakat soru çözümü olarak daha limitte öğretici metinlerde olup diğer ikisinde başlamadım bile. Bu üçünü eş zamanlı çözdüğüm için acaba üçüyle birlikte Tanzimata gelene kadar konu çalışmayayım mı yoksa konu çalışma ve çözme olayı bağımsız gider mi?

Eğer konu çalışırsam 1 haftada cumhuriyete geliyorum fakat soru bankalarını konularla birlikte götürmek için üçünü birlikte çözmeye başlarsam heralde Tanzimata 1 hafta sonra anca yetişirim? Gerçi demin 35 dakikada bir oturuşta 150 soru çözmüşüm edebiyatta sorular akıp gidiyor fakat gözün de canı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten iyiysen ayni şeyleri çözüp durma mesela limit çok öğretici onun yaninda guvender bana pek bir şey katmiyor. 100 soru çözüp hepsinin bildigim seyler olmasini sevmiyorum. O yuzden sana bir sey katiyorsa sb çöz katmiyorsa konu çaliş en son zaten gene çözersin

• quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Zaten iyiysen ayni şeyleri çözüp durma mesela limit çok öğretici onun yaninda guvender bana pek bir şey katmiyor. 100 soru çözüp hepsinin bildigim seyler olmasini sevmiyorum. O yuzden sana bir sey katiyorsa sb çöz katmiyorsa konu çaliş en son zaten gene çözersin

Hız ve pratik kazandırıyor, bilgisel temelim sağlam bu konularda fakat geçmişten gelen soru çözme alışkanlığım yok. Ygs de ile günde 60-70 soru ortalamasıyla gidiyordum, en büyük rekorum 230 soru iken bu sayıya edebiyatla 1 küsür saatte ulaşabildim. Cumhuriyet dışında temelim sağlam fakat yine de daha da sağlama almak adına böyle mi yapayım? En azından cumhuriyete geçtiğimde kafam rahat olur diğer konular için. Eğer soru bankalarını Tanzimata yetiştireceksem tahmini olarak 10-12 nisan gibi cumhuriyete anca başlarım, 12 ninsanda cumhuriyete başlamış olmak çok mu geç? Hedef 50+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 30 Mart 2016; 21:21:28 >

• Limiti 25 mayısdan sonra çöz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35000

Limiti 25 mayısdan sonra çöz

O tarihten denemelere başlamayı düşünüyorum tamamen, limit birey denge kapsül gibi denemelerle son 1 ay antrenman olur

• quote:

• [simage][/simage]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi matematik sorusu
    17 yıl önce açıldı
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.