Şimdi Ara

edebiyat limit mi palme mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
6.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buda sorumu,tabiki Limit
  • Limit

• Limitin konu anlatimi iyide soru bankasi pek ic acici degil. Cogunlukla donemin ozellikleri soruluyor , yazar esere agirlik verilmemis. Bu yuzden palmeyi tavsiye ederim hem de palmenin sayfa yanlarinda sütunlar var konunun ozetleri verilmis. Palmeyi alirsan hem konu tekrari hem de soru bankasi cozme isini ayni anda yapmis olursun .

• Kesinlikle limit derim

• quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Limitin konu anlatimi iyide soru bankasi pek ic acici degil. Cogunlukla donemin ozellikleri soruluyor , yazar esere agirlik verilmemis. Bu yuzden palmeyi tavsiye ederim hem de palmenin sayfa yanlarinda sütunlar var konunun ozetleri verilmis. Palmeyi alirsan hem konu tekrari hem de soru bankasi cozme isini ayni anda yapmis olursun .

işini bilen birisi olsaydın yazar eser çözüp kendink kandırmak yerine dönemin özelliklerine yoğunlaşmanın daha mantıklı olduğuna kanaat getirirdin bir de adama yanlış tavsiyeler veriyorsun.

dostum palmede çok fazla hata var, konuları yanlış öğretir. limitse tam tadında, dershane denemelerindeki gibi fazla yazar-eser sorusu beklemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: malitgrl33

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Limitin konu anlatimi iyide soru bankasi pek ic acici degil. Cogunlukla donemin ozellikleri soruluyor , yazar esere agirlik verilmemis. Bu yuzden palmeyi tavsiye ederim hem de palmenin sayfa yanlarinda sütunlar var konunun ozetleri verilmis. Palmeyi alirsan hem konu tekrari hem de soru bankasi cozme isini ayni anda yapmis olursun .

işini bilen birisi olsaydın yazar eser çözüp kendink kandırmak yerine dönemin özelliklerine yoğunlaşmanın daha mantıklı olduğuna kanaat getirirdin bir de adama yanlış tavsiyeler veriyorsun.

dostum palmede çok fazla hata var, konuları yanlış öğretir. limitse tam tadında, dershane denemelerindeki gibi fazla yazar-eser sorusu beklemeyin

Kendimi kandirdigimi zannetmiyorum . donemin ozelliklerini ezberlemek ne kadar zamaninizi alabilir ki ? En fazla 30 dk . osym bu kadar kolay akilda tutulup, bu kadar rahat bilinebilecek seylere neden agirlik versin ki ? En fazla ne kadar bundan sorabilir ki ? Daha onceki edebiyat sinavlarina da girdim donem ozelligi kadar az cikan bi soru tipi yok. Yazar - eser daha onemlidir benim gozumde .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji Palme mi Okyanus mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Palme aldım ve pişmanım sorular limitteki gibi kaliteli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ozge..

Palme aldım ve pişmanım sorular limitteki gibi kaliteli değil

Herkes Palme'nin cevap anahtarının hatalı olduğunu söylüyor.

Bu nedenden dolayıda bazı ayrıntıları yanlış öğrendiklerini dile getiriyorlar,sen buna katılıyormusun ?
  • Çözmeyi bi kaç testten sonra bıraktığım için bişey diyemeyeceğim

• hocam siz hangi kaynakları kullandınız ve şuan kaç net yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozge..

Çözmeyi bi kaç testten sonra bıraktığım için bişey diyemeyeceğim

O kadarmı kötü,Allah'tan almamışım o zaman kitabı
  • Limit ve Birey çözüyorum mutluyum.Yukarıda bir arkadaş dönem özellikleri fazla demiş bence zaten olması gereken dönem özelliklerinin fazla olmasıdır.Çünkü yazar eser direkt en fazla 2 soru geliyor.El kitabı da iyidir.Ben Cumhuriyetteyim yavaş yavaş sindire sindire gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZabooMafoo

Limit ve Birey çözüyorum mutluyum.Yukarıda bir arkadaş dönem özellikleri fazla demiş bence zaten olması gereken dönem özelliklerinin fazla olmasıdır.Çünkü yazar eser direkt en fazla 2 soru geliyor.El kitabı da iyidir.Ben Cumhuriyetteyim yavaş yavaş sindire sindire gidiyorum

Kardeşim ben Limit,Birey,Altın Anahtar,Fem Sb'larının yanında Fem'in Edebiyat 20 Denge Deneme kullanıyorum.

Kendimce sıralamam su sekilde ;

Fem
    Altın Anahtar
    Birey
    Limit
    Deneme

Bu sıralamada değişiklik veya ekleme çıkarma yapmam gerekirmi ?

Sende Birey ve Limit çözdüğün için,sana sormak istedim...

• Samet25 kullanıcısına yanıt
    Ben sadece ikisini çözdüm geçen denemede 51 yaptım.Kardeşim bence Birey ve Limit çöz yeter derim ama sen bilirsin.

DenGenin Edebiyatı nasıl? Almaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZabooMafoo

Ben sadece ikisini çözdüm geçen denemede 51 yaptım.Kardeşim bence Birey ve Limit çöz yeter derim ama sen bilirsin.

DenGenin Edebiyatı nasıl? Almaya değer mi?

Tek sıkıntı bazı sanatçılara dair sorulara sıkça yer vermeleri,bunuda sorun olarak görmemek lazım.

Sanırım içlerine doğuyor sınavda çıkacak sanatçılar
  • Palme çok mu hatali bende güvender birey palme limit soru bankalari var palmeyi cozmesem mi yanlis ogrenmekten korkarim bu arada sizin dediginiz birey beyaz kapak mı gelişim serisi mor olan mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Aslında finalde fena değil listeye eklenebilir ayrıca femden zor final

Fem'in Edebiyat Sb çerez niyetine,konu pekiştirmek amaçlı çözülebilecek bir kitap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lysiscoming

Palme çok mu hatali bende güvender birey palme limit soru bankalari var palmeyi cozmesem mi yanlis ogrenmekten korkarim bu arada sizin dediginiz birey beyaz kapak mı gelişim serisi mor olan mı

Palmede dediğin gibi bir cevap anahtarı sıkıntısı olduğundan bahsediyor alan arkadaşlar...

Bu problem hakkında konu açanda çok,herkes yanlış öğrenmekten şikayetçi...

Ama bi yandan memnun olanda çok,bende anlamış değilim gerçekten

Bireyin soru bankasına gelincede,beyaz kapaklı olan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Samet25

quote:

Aslında finalde fena değil listeye eklenebilir ayrıca femden zor final

Fem'in Edebiyat Sb çerez niyetine,konu pekiştirmek amaçlı çözülebilecek bir kitap...

Ben ilk fem çözüyorum sonra final,sınav,,altın anahtar, final ödev kitapçığı, seans yayınları ama yinede yetersiz kalıyor limit almayı düşünüyorum

Limit ve Birey,bence kesinlikle çözülmeli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.