Şimdi Ara

Edebiyat hakkında,bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Limit lys edebiyat el kitabı (2016 basım)

Esen rehber sorularla edebiyat konu anlatımı (2019)

Yayın denizi karikatürlerle deşifre edebiyat konu anlatımlı soru bankası (2017)

Yayın denizi lys edebiyat soru bankası (2016)

Esen ayt edebiyat soru bankası (2019)

Bu kitaplardan 1 soru bankası ve 1 konu anlatımlı seçmem lazım yardımcı olur musunuz?Müfredatta değişiklik var mı onu da bilmiyorum

Hiçbiri video çözümlü değil herhalde bu sıkıntı olur mu acaba ?

Son olarak video izlememe gerek var mı rüştü hocanın kanalına baktım ama çok dağınık geldi,doğru dürüst bi playlist bulamadım.Bikaç video kadir gümüşten izledim ama baya fazla video var.Sadece konu anlatımdan çalışıp soru bankasından mı çözsem

Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 6 Ocak 2021; 10:26:28 >

• Ben kampüsten gidiyorum iyi bence. Kampüsten dinleyip sonra hemen soru çözüp sonra da limit el kitabından okuyup tekrar yapılabilir bence ben böyle yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampüs
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

Soru bankalarından hangisini kullansam,karikatürle edebiyat işe yarar mı acaba

• up

• Ayrıntısız gidecekseniz Kampüs iyidir evet. Kitap olarak o kadar fark etmez hepsi aynı neredeyse. Ancak ayrıntısız çalışacaksınız yazar eserde sorun yaşamasanız bile ilk konularda bazı önemli yerler gözden kaçabilir. Halk ve divana önem verin.
    Bence 1 kitap çözmenin en az 2-3 olsun. Fazla kitap yükü artırmıyor azaltıyor edebiyatta.
    En üstteki ve alttaki ikisi çözülebilir bence

• Sağ olun hocam,teşekkürler  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben benim hocamdan gidiyorum. Ayrıntıyı seviyor ama derece için gerekli diye düşünüyorum. Henüz ea'ya yeni geçtiğim için kitapları tamamlamadım. Elimde benim hocamın sadece tarih soru bankası var ve iyi götürüyor beni. Ayt ile halletmek için ayt ve tyt tarih videolarını bir götürüyorum. Tyt netleriniz nasıl bu arada? Limit el kitaplarını almayı düşündünüz mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asylsia -- 6 Ocak 2021; 11:56:46 >
  • asylsia kullanıcısına yanıt

En son haziranda gerçek sınava girmiştim yani 7 aydır hiç deneme çözmedim ama 100 lerde diyeyim tyt için

Ayt tarihte limitin el kitabını almayı düşünüyodum da Ramazan yetginden çalışacağım için video ders notlarını aldım.

Coğrafya için Yavuz tuna düşünüyorum,limitin el kitabını aldım

• edebiyat için sb önerin nedir hocam (3adet)

• Yav kadir gümüşten şiiri dinledim adam 3 videoda anlatmış soru bankasına geldim,30 tane test koymuşlar,içinde tüm dönemler var adamın anlattıklarıyla alakası yok.Ne tuhaf bi ders her kitap başka şekilde işliyo

• Biris dönemsel şiir diğeri konusal şiirdir

• Hocam 1 konuyu çalıştıktan sonra direk sb ye geçmeyi düşünüyodum da,tüm edebiyatı bitirdikten sonra geçmek daha mantıklı herhalde

• Hocam edebiyatta asıl çalışma soru bankası ile oluyor zaten.

Bu arkadaş çok iyi açıklamış:

(Evet ben de edebiyat nasıl fullenir videoları izlemiştim :D )

• Yayın denizleri ve Limit'i seçmek daha mantıklı.

Yanına bir soru bankası daha çözme planınız varsa PRF derdim. Kolay gelsin.

• Hocam bu kadar soru bankası,denemeyi tüm derslerden çözmemişimdir ben :) İllaki akılda kalıcı oluyodur da çok zaman alır.

Benim kafamı karıştıran hoca farklı bi sırada anlatıyo konu anlatımlı kitap farklı bi sırada sb farklı bi sırada.Hani mat ya da fen derslerinde tüm hocalar ve kitaplar aynı sırada gider.Bi konuyu anlaman için önce diğerini çalışman lazım.Burda öyle bi şey yok herhalde hepsi karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 7 Ocak 2021; 3:10:23 >
  • arkadaşlar edebiyat yayın denizinin eski kitabı tek serisi olarak geçiyor, yeni kitabı pro olarak geçiyor aralarında fark var mı? Tek serisini hiçbir yerde bulamadım

• Tür tür anlatım / dönem dönem anlatım denen bir olay var edebiyatta. Yeni müfredat tür tür istiyor. Şiire başlıyorsun İslamiyet Öncesi'nden Cumhuriyet edb. kadar tüm dönemleri görüyorsun ama şiir özelinde. Şiir bitiyor aynı oyunu hikayeyle oynuyorsun. Sonra roman ...

Ama dönem dönemde ise tarih işler gibi dönemi görüyorsun ve o dönemin tüm edebi türlerini o konuda işliyorsun. Bu bence daha mantıklı olan yöntem. Bazı hocalar anlaması daha kolay diye yeni müfredata rağmen halen bu şekilde anlatıyor, ben de bu şekilde çalıştım. Yayın Denizi tek eski el kitabını kullandığım için çok sorun yaşamadım. Soru bankalarının bazıları tür tür gidiyor. O tür olanlarda edebi türler üniye olduğu için her üniteden biraz biraz çözmüş oluyordum. Ben buna gelemem diyorsanız tür tür değil dönem dönem giden kaynak alabilirsiniz. Supara yayınları hariç herhangi bir yayın olabilir :) Supara alırsanız AYT'ye değil ÖABT'ye girersiniz

• Anladım hocam bu sefer :) Teşekkürler

• Ben attığınız vidioda ki gibi çalışmayı düşünüyorum.Ama dönem dönem yayın denizinin el kitabını bulamadım.Bir de böyle çalışırsam soru bankalarında sorun yaşar mıyım ?(konu gidişatından dolayı.)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.