Şimdi Ara

ECZACILIK NEDEN ARTIK ÖNERİLMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİLGİZİNİZ VARMI ARKADAŞLAR GENELDE FTR TERCİH EDİLİYOR ARTIK

• güncelll
  • Hastaneden cik ve cevrene bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden hocam.....
  • reus47 R kullanıcısına yanıt
    Hastaneden çıktığında hastanenin çevresinde bir sürü eczane var kardeş aynısı sağlık ocakları icinde geçerli arkadaş onu demek istiyor

• Eğer devlete eczacı olarak atanabilirsen fizyoterapistin devlette aldığı maastan çok alırsın onun dışında ki neredeyse her ihtimal de fizyoterapist daha avantajlı konumda.

• @turbolinea istediğin soruyu sorabilirsin eczacılık hakkında dhnin eczacısı turbodur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kim önermiyor eczayı? mf3 te tercih sıralaması tıp>diş>ecza>ftr>hemşirelik tir. ayrıca ftr özelde 1-2 arası devlette de 2-2.5 arası alıyor.eczanın ise avantajı gelen parada sınır olmaması.işin yarısı ticaret olduğu için istediğin kadar büyütebilirsin gelirini fakat ftr de böyle değil.
  • Özelde 1-2 arasımı ???milleti neden kandırıyosun

• Yarım Ay7 kullanıcısına yanıt
    kandırmıyorum? özelde 1.800-1.900 le başlayan çok gördüm.para çok önemliyse kpss kasman gerekiyor.
  • saçmalama 1 -2 arası ne yaaa
  • Ftr ve eczaciligi kiyaslamak cok sacma artik o kadar cok ftr mezunu var ki.. Hemsireyle ayni maasi aliyorlar ayrica. Eczacilikta ise kendini yukseltebilirsin artik EUS cikiyor eczacilikta uzmanlasma olacak ve o zaman da maaslari en az 5-6 bin arasi olacagi soyleniyor. Benim bu sene ftr de ecz da tutuyordu ftr yi eczaciligin yaninda dusunmedim bile.

• siz ne bekliyodunuz acaba? 3-4 bin tl falan mı? Fizik tedavi uzmanı ile fizyoterapisti karıştırmış olmayasınız?
  • bu yıl ftr seçenler mezun olduklarında o kadar pişman olacak ki anlatamam.akılları varsa bırakıp bi daha hazırlanırlar yoksa bin lira maaşa tav olurlar. sağlık sektöründe modası geçmeyecek tıp diş ve eczacılıktır. eczacılığa da istihdam yolda zaten.
  • Çok fazla eczacı olduğu için artık eczane açmak için devlette sıra bekliyorsun sıra gelene kadar napacaksin o yüzden düştü

• Sen fizyoterapistle, teknikeri karıştırmış olmayasın?

• Ya sen neden bahsediyosun birsürü tanıdığım kinustugum var özel hastanede 3 bin altı olan yok

• ftr öğrencisi veya fizyoterapistsinizdir diye tahmin ediyorum.maaş bordrosu gibi bir şey atsanızda aydınlansak?

• Kessy kullanıcısına yanıt
    Kendi yaptığı meslek dışındaki meslekler e kötü gözle bakan kotuleyen çamur atan biri doğru söylemez arkadaşlar inanmayın
    Kendini pohpohluyo tatmin ediyo

Saygısız bu şekilde bişey olabileceğini sanıyo

• Terapist olsam atardım herhalde herkez gidip konuşabilir bi fizyoterapistle özel hastaneler heryerde

Üşenmeyip kalktım dolaştım hastaneleri eczacı tanıdığım Lada konuştum
    Herkes fizyoterapistligin arkasında

Ve kesinlikle benim mesleğimi seçme diyen tek kişi ECZACIYDI

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.