Şimdi Ara

Eczacılık düşünenler sorularınızı alabirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eczacılık öğrencisim forum da eczacılık ile ilgili kafası karışık arkadaşlar var yardımcı olmaya çalışırım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2016 da girip 2021 de mezun olunca garanti iş sahibi ihtimali var mı?? ( brohakkındır bu senin için)

• FTR mi eczacılık mı ? Eczane açamıyorsak iş bulmak çok sıkıntı değil mi ?
  • Para ve iş durumu nasil ? Okuması kolay mı zor mu ? Kaç yıl okunuyor ?

• bakos145 kullanıcısına yanıt
    nerede okuyorsunuz?
  • Hacettepe eczacılık tutuyor sizce eczacılık bitti söylemleri doğru mu hangi üniversitede okuyorsunuz ve geleceğiniz hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    Hocam günümüzde tıp ve diş dışında hiç bir meslekte garanti yok malesef.. @Noktalıvirğül

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe hakkında sorunuz?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakos145 kullanıcısına yanıt
    Peki siz ne zamn mezun olacaksınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Noktalıvirğül

2016 da girip 2021 de mezun olunca garanti iş sahibi ihtimali var mı?? ( brohakkındır bu senin için)

kankacım cevabını aldın mı :)
  • brohakkındırxd kullanıcısına yanıt
    Kankacım sen bi sorduklarımın hepsinin cevabını dinle tamam mı. tıp ve diş in dışında mimarlıkta var unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: Noktalıvirğül

Kankacım sen bi sorduklarımın hepsinin cevabını dinle tamam mı. tıp ve diş in dışında mimarlıkta var unutma

tmm kanka
  • hallelujah.15 H kullanıcısına yanıt
    eczacılık ftr balonu şişti bence
  • ArapŞeyhi kullanıcısına yanıt
    vallaha parasını bende ta kestiremiyorum :D ama aç bırakmaz diye düşünüyorum en azından...Okuması zor bir bölüm 5 yıllık bir eğitimi var iş surumu eczane dışında pek sıkıntılı değil bence
  • Gazide okuyorum...Eczacılık neye göre kime göre bitti acaba arkadaşlar önceden eczane eczacıları daha çok kazanıyordu bu gerçek şimdi eskiye göre daha az bu kazançda zaten eczaneninizin konumudur hasta potansiyeli gibi değişkenlere bağlı olarak değişiyor...Şİmdi tutup bitti demek doğru olmaz bence geleceğimden umutluyum en azından ben severek setim çu bölümü akademisyen den farbrikasına kadar bir çok kolda çalışma imkanı var. fabrikada şuan da genede kimya müh var o yönden ben tercih etmeyi düşünmüyorum fabrika..yıl içinde belli dönemlerde krum atamaları oluyor bildiğim kadarıyla...eczane açma işide büyük şehirlerde sıkıntılı gibi kontenjanı olan yerler illa ki vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.