S.A beyler yeni KİNGSTON 4GB 1333 MHZ ram aldım pc ye takıyorum ancak kasa çalışıyor fanlar filan ama ekrana goruntu hıç gelmiyorrr acaba psu dan mi 220 w cunkü bide 2gb ram ile takdıgımda pc açılıyor ama ondada windows 4gb ram görmuyorr anlamadım yardımcı olur musunuz pc özellikleri:
ECS G41T.M7 ANAKART İNTEL PENTIUM 2.80 HGZ WİN7 64 BIT 220 W PSU
aynı sorunu bende yaşıyorum değişik markaların 4gb ramlerini taktım gene ekrana görüntü gelmiyor
Kardeş bende ram alcamda Biliyorum kapanmış bi konu açtım üzgünüm ama 2 GB RAMİM VAR 4 GB RAM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA AYNI ANAKART SİTEDE 1333 DESTEKLİYOR DİOR RESİM ATABİLİRİM İSTERSENİZ
JuniOrKrALJ
kullanıcısına yanıt
sayfasında baktım ve aldıgım ram markası kodu olarak desteklemedi bende bir arkaşdaşş takas ettım ramı pc yi 4 gb çıkardım sana tavsiyem aynı marka bir tane 2 gb al daha iyi verim alırsın
35 EMRE
kullanıcısına yanıt
Bana sade oyun için lazım zaten 4 gb alıcamda kesin bilgisayrcıya götürcem orda 4 gb lik artık hangini takar bilemem ama takarlar :D
JuniOrKrALJ
kullanıcısına yanıt
ayn adam gözunun onunde taksın olmazsa bile orda degiştirir başka takar
İnternetten araştırdım 8 gb de açmıyormuş.En iyisi 6 gb iyidir.6 GB lik taktıracam.8 düşünüyordum ama 6 iyidir.8 açmıyo falan yazmışlar.Başka yerlerde en iyisi 6
35 EMRE
kullanıcısına yanıt
Bu arada senin 4 gb ramin varmış.Markası nedir ?
G41 anakartlar, yeni kingston ramlerini çalıştırmıyor.Aynı sorun bende de oldu.Araştırınca öğrendim.Benimde evde 4gb modül boş boş duruyor.Yeni sisteme geçersem takıcam.
JuniOrKrALJ
kullanıcısına yanıt
kinston 4gb almiştim olmadı iade ettim pc deki ramın aynısından aldım 2 gb onu taktım ve suan pc 4 gb takılı
KVR1333D3N9/4G bu ram i almayı düşünüyorum anakartım sizinle aynı anakartın sitesinde desteklenen ramler arasında var KVR1333D3N9/4G bence sıkıntısız çalışır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme