Şimdi Ara

ECS G41T-M7 ANAKART RAM SORUNU ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A beyler yeni KİNGSTON 4GB 1333 MHZ ram aldım pc ye takıyorum ancak kasa çalışıyor fanlar filan ama ekrana goruntu hıç gelmiyorrr acaba psu dan mi 220 w cunkü bide 2gb ram ile takdıgımda pc açılıyor ama ondada windows 4gb ram görmuyorr anlamadım yardımcı olur musunuz pc özellikleri:

ECS G41T.M7 ANAKART
    İNTEL PENTIUM 2.80 HGZ
    WİN7 64 BIT
    220 W PSU

• aynı sorunu bende yaşıyorum değişik markaların 4gb ramlerini taktım gene ekrana görüntü gelmiyor
  • KARDŞM 4 GB ALMIŞTIM İADE ETTIM 2GB GSKİLL AKDIM AYNI SORUN BURDA TARTISIYOZ BAK İSTERSENhttp://forum.donanimhaber.com/m_99053314/f_//tm.htm#99408788 :D
  • Kardeş bende ram alcamda Biliyorum kapanmış bi konu açtım üzgünüm ama 2 GB RAMİM VAR 4 GB RAM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA AYNI ANAKART SİTEDE 1333 DESTEKLİYOR DİOR RESİM ATABİLİRİM İSTERSENİZ
  • JuniOrKrAL J kullanıcısına yanıt
    sayfasında baktım ve aldıgım ram markası kodu olarak desteklemedi bende bir arkaşdaşş takas ettım ramı pc yi 4 gb çıkardım sana tavsiyem aynı marka bir tane 2 gb al daha iyi verim alırsın
  • 35 EMRE kullanıcısına yanıt
    Bana sade oyun için lazım zaten 4 gb alıcamda kesin bilgisayrcıya götürcem orda 4 gb lik artık hangini takar bilemem ama takarlar :D
    ayn adam gözunun onunde taksın olmazsa bile orda degiştirir başka takar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İnternetten araştırdım 8 gb de açmıyormuş.En iyisi 6 gb iyidir.6 GB lik taktıracam.8 düşünüyordum ama 6 iyidir.8 açmıyo falan yazmışlar.Başka yerlerde en iyisi 6
    Bu arada senin 4 gb ramin varmış.Markası nedir ?
  • G41 anakartlar, yeni kingston ramlerini çalıştırmıyor.Aynı sorun bende de oldu.Araştırınca öğrendim.Benimde evde 4gb modül boş boş duruyor.Yeni sisteme geçersem takıcam.
    kinston 4gb almiştim olmadı iade ettim pc deki ramın aynısından aldım 2 gb onu taktım ve suan pc 4 gb takılı
  • KVR1333D3N9/4G bu ram i almayı düşünüyorum anakartım sizinle aynı anakartın sitesinde desteklenen ramler arasında var KVR1333D3N9/4G bence sıkıntısız çalışır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.