Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.881
Cevap
195
Favori
286.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Forumun diğer başlığında daha önce konuşulmuştu bu konu. Mop ünitesi takılıyken halıya hiç çıkmıyor diye cevap verilmişti. Tabi üstadlarımız daha detaylı bilgi verebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drtikizc D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Süpürge ile beraber ilave aparatları ve alexa cihazını da sepete eklersek gümrükte bir sıkıntı yaşar mıyız sizce?
  • Ayrıca sizce Alexa cihazı önemli bir kolaylık sağlıyor mu?
  • Herkese merhaba..dün teslim almış olduğum ozmo 950 robotumla ilgili ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim çünkü bende kullanıcı yorumlarını dört gözle beklemiştim bekleme sürecinde..
    Öncelikle @hepsirobot Ali Bey size cok tesekkur etmek isterim robot almaya karar verdigimde araştırmalarım sonucunda hic aklımda olmayan marka ve modeli almamda tamamen sizin öneriniz etkili oldu ve sadece evin ilk haritasını çıkarmasına rağmen ben hayran kaldım (tabi bu iş biraz da beklentiyle alakali)..robotun kalitesini ilk baktığınızda gercekten anlıyorsunuz ve eminim ki benim is yükümü cidden hafifletecek..günlük temizlik icin oldukça ideal..
    Gece ilk kurulumu yaptigimda sadece oturma odasını kapisi kapali deneme amaçlı taratmistim ve isi bittiğinde docku bulamadı baya aradi..eyvah dedim yerini tek bir odada bile bulamazsa kocaman evin icinde nasil bulsun diye düşündüm ama yanlış düşünmüşüm..sabah evi taradi hic bir sıkıntı olmadan gitti tekrar sarj ünitesine döndü(gereksiz telas yapmışım)..ben salonu taratmadim hem salon koltuklarimin altına malesef 1 cm farktan dolayi giremiyor hemde küçük bebeğim olduğu için aksesuar vs olduğundan misafir harici orayi bir süreliğine kullanıma kapattım..ve evde 3 tane banyo var ve eşikleri biraz yüksek olduğu için haliyle oralara da giremedi ama diger türlü kapısı açık olup girebildiği her yere girdi..ve toz haznesindeki çıkan toza inanamadım.. bir de ben kolaylik olması ve düzgün temizlenmesini istedigim yerlerde bazi esyalari kaldırdım yani mutfak masasi sandalyelerinin bir kısmını kızımın odasında oyuncak kutuları, masasi vs gibi..süpürme islemi bitince yerlerine koydum..umarım almak isteyenlere veya alıp hala teslim almayan arkadaslara biraz faydasi olur
    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Veee Ali Bey size ve tabiki kullanan arkadaslarima da sorularim olacak..simdi robot haritayı çıkardı ama banyolar ve salon hic girilmedi..banyolari ve salonu süpürtmek istediğimde nasil bir yol izlemem lazım..haliyle banyolara giremiyor elimle alip bıraksam sonra isi bitince sarja koysam mevcut harita silinir mi yoksa ayri ayrı kaydedebilir mi ya da cikardigi haritaya ekler mi salonu da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teacher83 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bu güzel yorum ve açıklamalar için çok teşekkür ediyorum.
    Umarım tüm beklentilerinizi aşar ve huzur içinde kullanırsınız.

    Harita ekleme benim kullandığım versiyonda yoktu ama sonradan eklenmiş olabilir, güncelleme listesinde var ama EMEA bölgesine verilmiş mi göremiyorum.

    Bence deneyin.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sbayir22 S kullanıcısına yanıt
    Alexa sesli komutlarınızı dijital çözümler ve cihazınıza ulaştırır. Yani bir anlamda cep telefonu uygulamanızın ses ile çalışanı - tabii ki telefon uygulaması kadar detaylı değil.

    Bir kolaylıktır, hele başka Alexa-compatible cihazlarınız var ise ama kullanımı bir zorunluluk değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Ecovacs Ozmo serilerindeki halı sensörü mop takılı ile halılara mopun değmemesini sağlar. Mop hizasına kadar halıya çıkar ama geri gelip sert zemini moplamaya devam eder.

    Mop ünitesi takılı değilken ise halılara çıkıldığında emiş gücünü arttırır ve daha hızlı bir hava akımı sağlar.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Ürün bugün elime ulaştı. Sormak istediğim bir soru var. Mesela dock u bir yere kurup evi haritalandırdık. Daha sonrasında mesela misafir geldiğinde dock ve robotu kısa süreliğine kaldırıp dolaba koysak. Sonra tekrar aynı prize docku taktığımızda haritada sorun yaşar mıyız. Yoksa dock sürekli aynı yerinde kalmak zorunda mı.? Ona göre dockun yerine karar vereceğim de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drtikizc D kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    İyi günlerde kullanınız.
    Docku kaldırmanız bir sorun oluşturmaz, zaten ünitede robot yaklaşırken hassas yanaşma için sinyal yayınlayan bir devre var, ufak yer değiliklerini o tolere edecektir.

    Farklı bir duvarda veya odada çalıştıracağım derseniz robotu mutlaka docktan başlayın ki, şarj ünitesinin yeni yerini haritaya kaydetsin ve geri gelirken zorluk çekmesin.

    Haddim değil ama yakışıklı robotunuzu ortada görünür bırakarak hava atmak da güzel olurdu yani ...

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Abi, o yakışıklı robotu çocuk kaldırıp yere vurunca karizmayla beraber parçaları da dağılıyor :D
  • Balliba kullanıcısına yanıt
    Ha ha süpersiniz.

    Tamam, haklısınız, kıyamam ben de.

    Dediğim gibi, haddim olmadan karıştım. Robotlarımızı koruyalım.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de bugün ilk kez Ecovacs Deebot Ozmo 950 robotumu deneyimleme şansım oldu. Sizinle ilk tecrübe ve izlenimlerimi paylaşmak isterim.

    Evde robotun geçeceği rotalara göre hatrı sayılır bir derleme ve düzenleme yaptıktan sonra, dün gece şarjda bıraktığım robot ile bugün haritalama yaptım. Mobilya bulunan ve giremediği alanlar çıkınca 61m2 yi 66 dakikada tamamladı (Ekran görüntüsü ekliyorum).Firmware güncellemesi sorduğunda ben güncelleme yapmadım. 1.6.4 ile bu haritalama yapıldı, 1.7.9 a yükseltmeden.

    Şimdi de izlenimler;

    • Daha önce de belirtmiştim, paketleme, koruyuculuk, ürün malzeme kalitesi çok iyi. Aldığınız ürüne verdiğiniz parayı hak ettiğini hissettiriyor. (Fotoğraf ekliyorum)
    • Şarj ünitesinden belli bir uzaklığa kadar çevre gezip, sonrasında, geri gelip içini dolduruyor. Sonra devam ediyor. Salonun ortasından dönünce endişelendim. Endişem yersizmiş. Parça parça bu şekilde tüm evi tamamladı. (Ekran görüntüsü ekliyorum)
    • Çapı 35 cm ama 37 cm genişlikler bırakmak gerek daha rahat geçebilmesi için. 36 cm den de geçiyor ama garanti olsun diye.
    • Salon çıkışında (2 cm) ve tuvalet çıkışında (1.5 cm) yükseltiler var. Haritalama sırasında her ikisinde de çıkışta sorun oldu. Belki ben sabırsız davrandım, hemen destek oldum :D
    • Evde haritalama için gezerken hava çıkışı olan noktadan etraftaki hafif tozları (kedi tüyü) ittirebiliyor. Hava çıkışı yukarı doğru olabilir miydi bilmiyorum ama daha iyi olurmuş sanki.
    • Gürültü konusunda, haritalamayı Standart çekim gücündeyken yaptı. Kişiden kişiye değişir ama bence kabul edilebilir bir seviyedeydi. Max ve Max+ nasıl henüz tecrübe etmedim.
    • Cumartesi günü süpürdüğümüz evden haritalama sırasında neredeyse bir tam hazne kadar toz/parça topladı. Bu kadarını beklemiyordum. (Fotoğraf ekliyorum)
    • Uygulamada ses seviyesi ayarı yapmak istediğimde hata alıyorum. Henüz çözemedim.
    • Bir odayı iki oda gibi gördü. Birleştirmek istediğimde bitişik/komşu alanlar seçin uyarısı veriyor ve birleştirmiyor. Bunu da çözemedim.


    Şimdilik deneyimlerim bu şekilde. Olabildiğince paylaşım yapmaya devam edeceğim.

    Bu süreçte öncelikle @tekiz ve @Hepsirobot a çok teşekkür ederim. Melih Bey'in S5 Max videosu ile yoğun olarak içine çekilip Ali Tan Bey'in de detaylı mesajları ile bilgilendim. Diğer paylaşım yapan tüm arkadaşlara da çok teşekkürler. Ben de umarım yeni almış ve alma planı yapan arkadaşlara destek olabilirim.

    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgelerEcovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgelerEcovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgelerEcovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgelerEcovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler
    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgelerEcovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgelerEcovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgelerEcovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgelerEcovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML -- 21 Mayıs 2020; 18:42:51 >




  • KRML kullanıcısına yanıt
    Teşekkürlük bir şey yok dostum, hepimiz tecrübelerimiz paylaşıyoruz. Sen de çok güzel bir şekilde yazmışsın, eminim bu yazılar da yeni alacaklara yol gösterecektir.

    Hava akımının aşağı doğru olması bir tasarım hatası bence de, yani bunun ortalıktaki tozu havaya kaldıracağı belli bir şey.
    Güncelleme konusunda bir bilgi alırsam zaten foruma yazacağım, Ecovacs pek sorun yaşamaz o konularda ama yine de tedbirli olmakta fayda var.

    Saygılarımla
  • Yeni zam mi geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camperz C kullanıcısına yanıt
    Zam değil damat vergisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seninle konuştuğumda almadım keşke alsaydım. Yazık oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teacher83 T kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum.
    Çünkü Benim banyoya da giremeyeceği için bende elimle alıp bırakmayı düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhabalar. Benim de siparişim bugün teslim edildi. Yaklaşık 5 saatlik şarjın ardından evin haritasını çıkartması için ilk temizliğini yaptırdım. Ben de ilk izlenimlerimi paylaşmak isterim merak eden arkadaşlar için.
    1) Daha önce benzer ürün kullanmadığım için kıyaslama yapmam doğru olmaz ancak bence kusursuza yakın bir haritalama yaptı. (Fotoğraf olarak da ekledim)
    2) Temizlik performansı da beklentimin üzerindeydi açıkçası. Temizlik esnasında tamamen dolduğu için bir kez toz haznesini boşalttım.
    3) Ses olarak da bence makul seviyelerde. Halı üzerine çıkınca gücünü arttırdığı için sesi biraz artıyor doğal olarak ama bence çok abartılı bir sesi yok. Zaten genelde evde olmadığım gündüz vakitlerinde çalıştıracağım için açıkçası sesi yüksek olsa da benim için problem olmazdı.
    4) Temizlik esnasında bir kez halı kenarında püsküllerin üzerinde iken “the main brush is tangled. Please clean up” uyarısı aldım. Püsküllere takıldığı için uyarı verdiğini düşündüm. Telefon aplikasyonundan uyarıya baktığımda açıklama resimlerinde saç dolanmasına benzer görüntü vardı. O yüzden fırçayı çıkarıp saçları temizledim. Sonrasında telefondan devam et dediğimde kaldığı yerden devam etti. Saçları temizlemesem de sadece halı püskülünden kurtarsam da devam eder miydi bilmiyorum açıkçası.
    5) Harita üzerinde de yatak odasını iki farklı bölme şeklinde gösteriyor
    (G, I) Birleştirmeye çalıştığımda sadece komşu bölgeler birleştirilebilir diyor ve birleştirmiyor. Daha önce bir arkadaşın da bu uyarıyı aldığını gördüm.
    6) Bir de odaları isimlendirmek için aplikasyondaki ilgili bölümden odaları işaretleyip isimlendirmesini istiyorum, ingilizce karşılığı olan seçeneği seçiyor (living room, kitchen vb) ve yanında mavi tik oluyor ancak geri geldiğimde kaydetmiyor tekrar A,B,C şeklinde harf olarak gösteriyor.
    Özetleyecek olursam haritalama, temizlik ve ses konusunda gayet memnun kaldım. Sadece oda birleştirme ve isimlendirme kısmında istediklerimi yapamamış oldum. Bu konuda yapabilen arkadaşlar varsa destek olurlarsa sevinirim.
    Son olarak başta Ali hocam olmak bu forumda bilgi sahibi olmamı sağlayan ve beni bu ürüne yönlendiren herkese teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar @Hepsirobot
    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler
    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler
    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.