< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ali bey merhaba, Bu ürünün ülkede satış tarihi ile bilginiz var mı acaba? 920 arızalandı, yeni cihaz arayışındayım. Yakın zamanda gelecekse bir süre daha bekleyebilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülkemizde Ecovacs'ın durumu biraz karışık. Tazaar işi bırakacak diye yaygın bir söylenti var, tam doğrusunu ben de bilemiyorum ama tedbirlik olmakta fayda var diye düşünüyorum. Bir yandan da IFA'da X11 modelini Ekim sonu ülkenizde göreceksiniz diye yorum yaptı bir Ecovacs yetkilisi. Maalesef yönlendirici bir yorum yapamıyorum. |
O zaman risk almamak adına başka marka/modele yönelmek daha mantıklı gibi duruyor. Belirttiğiniz gibi firma işi bırakırsa satin aldıktan sonra yaşanacak sorunda ortada kalma gibi bir durumla karşılaşmak çok olası. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akıllı ev robotları bakım onarım
iRobot R5XX, R7XX, R9XX, i7+, S9+ Neato Botvac 85, D5, D7 iLife A9s, Zaco W450, A10S, Ecovacs O950, O960, T8+ Samsung 7900 , Roborock S6MAXV, Narwal, Trifo Lucy, Neabot, Lydsto R1 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, cihazımı 1 yıl hiç kullanmamıştım, yurt dışında bulunduğum bu sürede haritası vs.Gitmiş. Yeniden haritalandırma yapabilmiştim ama tam düzgün çıkarmadığı için haritayı silip tekrar haritalandırma yapmaya çalışıyorum ancak aynı odalarda saçma turlar atıp pilini bitiriyor,tüm evi bitirmeden şarj ünitesine geldiği için de haritayı kaydedemiyor. Sorunu nasıl çözebilirim? T8 aivi için soruyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tüm fırçaları, mop aparatını ve fırça koruma kapağını çıkartıp fan ayarını da en düşüğe getirdikten sonra yeniden haritalandırmayı deneyin. Önce bazı odaların kapısını kapatıp sadece bir kaç odada harita yapın ve robotun yerine dönmesini sağlayın. Eğer haritayı kaydetmeyi başarırsa sonradan gezerken ilk başta kapalı olan odaları da ekler zaten. Kolay gelsin. |