Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.882
Cevap
195
Favori
286.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • goktufan G kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda şu bilgi verilmişti, içinden çıkan yedeklerle beraber 1 yıl rahat kullanabiliyorsunuz. Ancak size kalmış bir durum tabi ki. Yedek almak isterseniz sadece aşağıdaki linkteki set Türkiye'ye geliyor sanırım.

    https://www.amazon.de/gp/product/B07ZPJ5XRX/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
  • amazon tekrar bir sıkıntı çıkarmazsa bende aranıza katılmış bulunmaktayım önden yerimizi alalım teslim tarihi en geç 12 haziran görünüyor bu kadar gecikeceğini sanmam ama bakalım. herkese hayırlı olsun.
  • Cihazı eline geçen kimse yokmu hala. Deneyimlerini paylaşan kimse gözükmüyor. Bı arkadaş navigasyon sorunu olduğunu yazmıştı. Onun son durumu nedir? Cihaz normale döndü mü? Olumlu olumsuz deneyimleriniz nelerdir? Merakla beklemekteyiz. @hepsirobot hocam bu sayfayi açmanız ayrıca güzel olmuş. Ozmo 950 yi burda inceleriz. Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • topal T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum, hepimize faydalı olur inşallah.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar,

    Cuma gününden beri ozmo 950 yi evimizde kullanıyoruz. Ürün oldukça başarılı görünüyor, ancak (belki acemi olmam dolayısıyla bilmiyor olabilirim) haritalama sonrası bazen harita kendi kendine silinebiliyor.
    Bu 2 kez başıma geldi. İlkinde internet bağlantım koptuğu için yaşadığımı düşünüyorum, ama üründe haritayı kaydetme özelliği yok anladığım kadarıyla. İkincisinde ise yan temizleme aksesuarına saç dolandığı için temizleme yapmam gerektiği uyarısı aldım. Ters çevirip temizleyip tekrar başlattıktan sonra harita sıfırlanarak devam etti.
    @Hepsirobot hocam bu şekilde bir uyarı aldıktan sonra direkt olarak cihazı çevirip temizleyip temizliğe devam mı etmeliyiz yoksa öncesi-sonrasında yapmam gereken bir işlem var mı? Her hata sonrası harita sıfırlanması kötü oluyor açıkçası




  • topal T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ürünü birkaç gündür kullanıyorum, merak ettiğiniz soruları elimden geldiği kadar cevaplayabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • holygun1907 H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın.

    Harita kayıpları için yapmanız gereken bir şey yok, bir çok markanın ortak sorunu bu ama zaten böyle bir şeyin olmaması lazım.

    İlk başta haritayı tam, eksiksiz olarak yaptı, değil mi?
    Haritayı gerektiğinde internetten okuyor ama iki seferde de kayıp olmaması lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Tekrar destek ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

    Evet ilk başta eksiksiz olarak tüm haritayı taramıştı, ancak bahsettiğim yan temizleme aparatı sıkışması bildirimi sonrası bu sorunu yaşıyorum. İlk aldığımda ve bugün tekrar etti. Yani çok önemli bir sorun değil tabi ki , sonuçta tekrar tarayıp haritaya kavuşabiliyor ama bir harita kaydetme özelliği olsa iyi olurmuş diyorum :)

    Kaygılandığım konu ürünü temizlerken hasar vermek istemiyorum, o nedenle yanlış bir uygulama yapmak istemediğim için sormak istedim.
  • holygun1907 H kullanıcısına yanıt
    Hayır, aslında tahmininizden daha sağlam bir cihazdır o mekanik olarak. Ama haritayı kaybetmesi hoş değil. Ben de araştırayım, bir şey bulursam sizi bilgilendireceğim.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Çok sevinirim hocam, tekrar çok teşekkürler :)
  • merhaba, ben de az once amazondan 950 siparis ettim ama yorgunluktan (ki kontrol de etmiştim) punduna geldi herhalde teslim tarihi 22 mayıs-12 kasım diyor. guncellenir denmiş ama yeni verdim siparişi iptal etmeli miyim sizce?
  • defne83 D kullanıcısına yanıt
    Bu aralar çok kişinin siparişine aynı teslim tarihi geliyor ama güncelleniyor sonra.
    Hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 19 Mayıs 2020; 23:58:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rahatladım. teşekkürler
  • Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ali Bey, harita kaydetmesinin sonraki temizliklerde belli odayı temizletmek dışında bir katkısı var mı acaba bize. Sonuçta her temizlikte haritayı güncelleyip baştan oluşturmuyor mu? Yoksa harita kaydedildikten sonra aynı harita üzerinden temizlik yaptığında süre açısından bizegetirisi oluyor mu? Bir de halı üzerine çıkabilmesi için mop ünitesinin takılı olmaması yeterli di mi? Su tankı üründe takılı iken de halıya çıkabilir.? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hiç aklımda bu marka ve model yokken forumu okuyup 950 modelini Amazon dan siparis verdim bugün. Bu konu hepimize çok faydalı olacak. Emeği geçenlere şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viomi v2 pro da karar kılmışken amazondaki bu indirim kafamı karıştırdı. Ben de sipariş vermek için hanımın uyanmasını bekliyorum

    Merakımı mazur görün, ben gerekli bilgileri girip alışverişi onayla noktasına geldiğimde fiyat 473,29 euro görünüyor. Herkeste aynı fiyat mı çıkıyor yoksa bana mı bu şekilde görünüyor?
  • Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

    Ve mutlu son. 6 Kasım olan teslim tarihi bende de güncellendi. Bilginize :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo Ali hocam konuyu başlatmış. Teşekkür ederiz. Bu iyi oldu gerçekten. Hem orayı kalabalıklaştırmamış oluruz hem de yerimiz belli olur artık
    15inde verdiğim sipariş 18inde Madrid’den ayrılıp Almanya’ya gelmiş. oradan da 19u sabaha karşı ayrılmış ama güncelleme yok henüz Türkiye tatil olduğu için herhalde. Dhl de 20si teslim edilecek gözüküyor. Geçen hafta sipariş verip teslim edilmeyen bir çok arkadaşın durumu aynıdır büyük ihtimalle. Bakalım beklemedeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.