Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.021
Cevap
186
Favori
320.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yaklaşık 2 yıldır Deebot T9 kullanıcısıyım, robot paspaslama aparatını taktığımda süpürme yapıyor, halı üstüne çıkıyor. Arıza vs göstermiyor, moplama yapmıyor. Servis Ozmo/paspaslama aparatında tıkanıklık var değişmesi lazım dedi, aparatı dışarıdan alarak değiştirdim, sorun çözülmedi. Yazılımsal mı anlamadım, neden kaynaklanıyor olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, uzun yıllardır t8 kullanıyorum, buradan görerek Çin'den almıştım. Bataryası bitti, şarj olmuyor. Yeni bir süpürge mi almak mantıklı, bataryasını değiştirmek mi? Yeni olarak hangi modeli illa deebot olmasına gerek yok önerirsiniz?
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

istanbuldaysanız robot hastanesinde pil değişimi yaparak kullanabilirsiniz. garantili pil değişimi yapıyorlar. Yeni alacağınız ürün elinizdeki üründen daha kaliteli olmayacak.

Paspaslama aparatını takınca mop moduna geçiyor mu? uygulamada bunu belli etmesi lazım. Eğer mop moduna geçmiyor ise kontaklarda veya iç tanıma manyetiğinde bir sorun olabilir.

Paspaslama moduna aparatı takınca ozmo install diyor, aparatı görüyor ancak harekete geçince süpürme moduna geçiyor

Yazılım değil, T9 güncelleme almıyor.

Muhtemelen ilk takıldığında aparatı okuyor ancak harekete geçince bir şekilde bağlantıdan düşüyor. Mop ünitesini gövdeye bantlayıp denemenizi öneririm, titreşim vs sebebi ile bir sorun oluyor ise bunu anlarız bu şekilde.

Biz yardımcı olabiliriz, sol tekerlek arızası gibi görünüyor. 05519899836 Hepsirobot

• 2020 yılında çinden t8 aivi almıştım. Geçen gün telefon değiştirdiğimde uygulamadan çıktı. En son elimde olan çin yelefon numarası ve şifreyi kabul etmiyor. Satıcı da artık ortalıkta yok. Uygulamaya giremiyorum. Ne yapabilirim

Daha önde kaydetmiştim bir yere ordan yazdım ama giremiyorum ne yapabilirim acaba

Ali bey merhaba, 5 sene önce aldığım ozmo 950 nin 2 gündür ana fırçası çalışmıyor. Süpürme işlemi sırasında topladığı pislikler ( daha çok pamukçuklar) fırçanın üzerinde birikiyor ve fırçanın üzerinden gittiği yerlere dağılıyor. Bu ürünün tamir maliyeti sizde tahmini ne kadar olur? ( özeldende yazabilirsiniz) cihaz ekonomik ömrünü tamamlamış, tamir etmeye değmez yarın başka bir yerinden arıza verebilir derseniz deebot N20E ile T30 pro arasında hangisini tavsiye edersiniz? İkisi de aynı fiyat şu anda yada şu modeli tavsite ederim dediğiniz bir cihaz varsa onu da duymak isterim. 950 ile 5 yıl boyunca hiçbir mekanik problem yaşamadım. Pili hala orjinal pili, hemen hergün ev temizliği yapıldı, sağlamlığını kanıtladı o yüzden yine ecovacs alsam diye düşünüyorum ama servis işinin son durumu nasıl açıkçası onu bilmiyorum. Eskisi bizi servise muhtaç etmemişti. Müsait olduğunuzda cevap verebilirseniz sevinirim.

Sayacı hiç sıfırladımmı bilmiyorum ama istatislikleri böyle hocam

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 7 Aralık 2025; 21:10:32 >

• Tekrar merhaba, üstteki mesajda var olan problemimi aşağıda linkini verdiğim videoda anlatılan şekilde kendim çözdüm. Ana fırça motorunu en ince detayına kadar söktüm motorun içindeki çarkların etrafı çarkların en ufak hareketine izin vermeyecek kadar saç vb. Maddelerle kaplanmıştı. Komple dağıtıp temizledikten sonra würthün sıvı gresi ile yağlayıp kapattım. Bütün parçaları tekrar topladıktan sonra denedim ilk günkü gibi oldu. Arasıra alt kapağı açıp temizlik yapmama rağmen videodaki gibi ne var ne yok dağıtınca daha derinlerde robotun çalışmasını engelleyen bir sürü pislik olduğunu farkettim. Açmışken herşeyi temizleyip kapattım. Lazım olur diye de video linkini aşağıya bırakıyorum, herkese iyi günler.

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgelerEcovacs Technical Supportyoutube
    How To Replace Main Brush Motor In Ozmo 920,950, T8, T9, N8 Pro, T8AIVI & Many More.
    https://youtu.be/faGtauKkPW8?si=1nnT8kNLypDSYUpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 8 Aralık 2025; 19:54:35 >

• merhabalar,ecovacs t8 aivi kullanicisiyim, çinden almistim, gectigimiz pazar robotu gardrobun uzerini supursun diye dolabin uzerine biraktim, supurdu sildi ve dolabin alani kadar yeni bir harita olusturdu ve ben kayitli olan haritayi kullanilabilir duruma getiremiyorum, restore tusu var onu tikliyorum ancak yine ekrana alamiyorum.uygulama ingilizce ve ben icinden cikamadim, tekrar harita cikartmakla.ugrasmak istemiyorum bilen bir arkadasimiz yardimci olursa cok sevinirim

cihazı kapa aç yapıpı yuvanın yakınına bırakın. Sonra yuvasına yollayın 950 modelde kayıtlı haritaya dönüyor böyle yapınca işinize yarayabilir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.