Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
305.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen onu uygulama Tabanlı sorun olarak yapabiliyor.

Uygulama arka planda açıksa kapatın.

Robotu da kapatıp açın.

Uygulamayı açın Auto bölümden bu konumu bul gibi bir tuş var ona tıklayın sonra Area bölümüne gelin düzelmediyse tekrar Auto bölümüne gelip tekrar Area bölümüne gelin ve biraz bekleyin.

Bazen bende yapınca bu şekilde düzeliyor.

• webmaster6181 W kullanıcısına yanıt
    3-4 kez denedim olmadı.Tekrar haritalandıracam bu gidişle
  • Tekrar Haritalandırmanız daha sağlıklı olabilir.

O zaman

• Haticenurkc H kullanıcısına yanıt

950 modeli ciddi indirime girmis ancak alacakken bu mesaji gordum..acaba bu yuzden mi habire fiyati dusuyor..ilk robotum olacak..birde harita sorunu yasamak istmeioyorum

sonucta bu makinelerin en onemli ozelligi haritalari..onda da sikinti varsa..bilemedim..

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Bu markanın malzeme kalitesi vs çok iyi diye T8 aivi modeline yöneldim ben de ama haritalandırma konusunda baya şikayet var gibi.
    Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.Aslında haritalama ile ilgili çok sorun yaşamadım.1 yıl oldu neredeyse alalı,ilk kez oldu bu area sorunu.İnşallah yeni haritalama yapınca düzelir.
  • Shafter kullanıcısına yanıt

Ben mesela çok sorun yaşamadım Harita ile ilgili

İlk başta yaşamıştım sonra baktım Uzun perdeler sorun yapıyor süpürmeden önce perdeleri topluyorum neredeyse 1 senedir çok nadirdir Harita sapıtması.

• 950 ozmo'nun15 gün önce 4999 lira fiyatı vardı.Amazon indirimi bkack friday gibi olmuş. 3600 olağanüstü iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    İlginç. Yeni model mi çıkacak acaba?
    Peki sandalyeleri kaldırıyor musunuz? Benim sandalye ayakları birbirine çok yakın sanırım aşırı vakit kaybediyor diye kaldırıyorum her seferinde.
  • Kaldırıyorum gereksiz uğraşıyor vakit kaybediyor.

Bu ve bir kaç şey yüzünden (çocukların küçük olması ve sürekli döküntü yapmaları, acelecilik, bazen online-offline işinin uzaması vs.) almasaydım da şarjlı el süpürgesi mi alsaydım diyorum. Sonra çalıştırıp başka işlere bakabiliyor olmak ve dün süpürsüğü alanda bugün yine tüy toz topluyor oluşu yüzünden iyi olmuş almışım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

İlginç. Yeni model mi çıkacak acaba?
    Ozmo 950 de ciddi sayıda iadeler oldu
    Haritalama da hala ciddi problemler var ve çözemediler bi türlü
    Yani bence fiyatının düşmesi normal
  • iburkan2 İ kullanıcısına yanıt
    İsmail kardeşim benim evde perdeler hep böyle, tavandan yere kadar. Aivi haritalandırma da sorun yaşar mı acaba?

[simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/1451455/(874045b4-e912-458d-b90a-fec196eb3ab5.jpeg, 1080, 2160, A79884)[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 7 Şubat 2021; 19:39:18 >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Resmi görüntüleyemedim ama t8 aivide yere kadar gelen perdelerde ben sorun yaşamadım.
    Ozmo950 kullananların perdelerini toplamasını öneririm harita da sorun yaşatıyordu

Merak ettim ciddi iade kaç adet? Kaç ürün alınıp kaçı iade edilmiş?

Ciddi harita sorunu diye tarif ettiğiniz nedir? 950 ile yaşanılan sorunların o kadar büyük kısmı kullanıcı kaynaklı ki maalesef.

Kimse problem yaşamaz diye bir iddiam yok elektronik ürün bunlar herşey olabilir ama kronik bir sorunu yok zira olsa 1 senedir benim gibi hiç sorunsuz kullanan birçok kullanıcı olamazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ona rağmen geçen sene iki milyondan fazla adet satan bir ürün!
    İade sayılarının kayda değer olduğunu düşünmüyorum.
    Lütfen sadece sorunu olanların yazdığını düşünün, memnun olan neden yazsın ki?
    Saygılarımla
  • kdundar kullanıcısına yanıt
    Alınganlık göstermenize gerek yok sorun yaşamamışsınız inşallah bundan sonrada yaşamazsınız
    Amazonu aradığımda müşteri temsilcisi yaşadığım sorunlar ile ilgili şikayetlerin geldiği ve kronik sorun olarak kabul ettikleeinden iade alabileceklerini söylemişti. Sayısını sormadım o zaman ama benim gözlemlediğim sayı baya fazla hem forumda hem telegram grubundan hem de çevremden gözlemlerimi yazdım sadece
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Şöyle düzelteyim o zaman hocam memnun olan kadar memnun olmayan da gördüm dediklerinizde haklısınız memnun olanlar daha sessiz
  • Şu an 950 almak mantıklı mı hocam? Yoksa 960 veya t8 den mi? 120 m2 ev. Öyle yerde dökülüp kırılacak çok şey yok. Halılar orta kısımlarda sadece boşluklar daha çok. Hem süpürüp hem silse daha güzel olur. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adaletli Türk -- 7 Şubat 2021; 20:24:27 >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.