Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
305.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sirphoenixx

Bir engelle karşılaşmadığı ve bir yere takılmadığı sürece robot haritayı çıkartır dockuna döner. Bunu da siz dünyanın neresinde olursanız olun internete bağlanabiliyorsanız anlık takip edebilirsiniz. (Bir engelle karşılaşıp sıkışmadı, patinaj yapıp eksenini kaybetmediği, yansıma sebebiyle haritayı yanlış çıkarmadığı sürece)

Teşekkurler, sonunda harıta cıkarmayı başardık, umarım gayet randımanlı bır sekılde kullanırız

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Gerçi sizin gönderinize göre ürün teslimata çıkmış görünüyor ama. Ya Aras kargo ya da PTT kargo ile gönderiyorlar. Ama mfi de gözükmüyorsa büyük ihtimal PTT kargoda. Ve j-net değilde yanwen gibi r ismi olan firma ile göndermiş olabilir
  • Kızım_Aleynam K kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı olsun. Ama genelde harita sorunu çıkarmayan bir üründür t8 aivi. Dün ilk defa programdan yana çok sıkıntı yaşadım bir türlü bağlantı kuramadım ama burada bir şikayet olmayınca benim internet ile alakalı olabilir dedim. Dün programdan yana bir sıkıntı yaşayan oldu mu ?
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgi için Ali bey.

Vavvv 🤩 Hayırlı uğurlu olsun. Maşaallah harita çok muntazam görünüyor.

Bu da benim ozmonun haritasıydı :) Arada dağlar kadar fark var. Eğer ozmodaki sorunlar T8 lerde giderildiyse muhteşem gerçekten.

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haticenurkc -- 4 Şubat 2021; 14:35:4 >
  • merhaba t8 aıvı için güncel yurt dışı fiyatı nedir acaba?

• kral2429 K kullanıcısına yanıt
    Arasa sordum gelen yok dedi, PTT de olmayabilir, daha öncede sürekli alan arkadaş da satıcının verdiği kargo takibi dikkate al diyor. Bakalım ne zaman teslim olacak kargo sonrası 20 gün oldu bugün.
    En geç Pazartesi Elinde olur gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral2429

Hadi hayırlı olsun. Ama genelde harita sorunu çıkarmayan bir üründür t8 aivi. Dün ilk defa programdan yana çok sıkıntı yaşadım bir türlü bağlantı kuramadım ama burada bir şikayet olmayınca benim internet ile alakalı olabilir dedim. Dün programdan yana bir sıkıntı yaşayan oldu mu ?

Ben yansıma yapacak yerlerı kapatmıştım ancak balkon ve salonun yere kadar olan camı hesap etmemiştim kendı hatam, bırde oncekı harıtada kucuk oglum cok müdahale etmıstı kapıları ac kapa yapmıştı bugun o kreşe ben işe buyuk cocuklarda şuan harıtaya dahıl etmedıgım cocuk odasında kaldılar oyle cıkarttık...tekrar yardımcı olan olacak olan 😊 herkese teşekkurler

• kral2429 K kullanıcısına yanıt
    Ortada bir iş var gibi, dolandırılmış olabilir miyim acaba? Aramızda daily use store isimli satıcıdan alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba? Aliexpresin kodu dün Çankaya da teslim edilmiş görünürken satıcının verdiği takip numarasında ürün 23 ünden beri nerede belli değil. Satıcı ya sordum ürün gümrükleme bekliyor diyor.
    😂 tekrar hayırlı olsun.
    Zannetmiyorum dolandırıldığını. Alan arkadaşlar tabi ki olmuştu. Ben de oradan almaya niyetlenmiştim ama baktım ki hiç kimse almamış riske girmemiştim😂 yoksa 11.11 de bana 574 dolara veriyordu. Keşke alsaymışım 😂. Nasip değilmiş ama dediğim gibi alanlar baya bi var.
  • quote:

Zannetmiyorum dolandırıldığını. Alan arkadaşlar tabi ki olmuştu. Ben de oradan almaya niyetlenmiştim ama baktım ki hiç kimse almamış riske girmemiştim😂 yoksa 11.11 de bana 574 dolara veriyordu. Keşke alsaymışım 😂. Nasip değilmiş ama dediğim gibi alanlar baya bi var.

iburkan isimli arkadaş da senin gibi düşünüyor . Umarım siz haklısınızdır . 5k para az değil hatun beni parçalar .

Sıkıntı olmaz içinizi ferah tutun
  • quote:

Sıkıntı olmaz içinizi ferah tutun

şimdi ürün teslim alınmış görünüyor ya , otomatik onay gibi bir durum oluyor mu aliexpreste ? tartışma açmak istedim ürünü teslim almadım dediğim için ürün dağıtımda görünüyor , satıcı ile iletişime geçin dedi. Exper1890 isimli arkadaş da eğer pazartesiye kadar ürün çinden yola çıkmazsa en erken ay sonu ürün kargolanır onların yıl başı dönemiymiş 15 gü yaprak hareket etmez çinde diyor.

Kargo takip noyu atarmısın bir de ben bakayım
  • Dün kalan mop suyunu bardağa koyup mop pro ya koydum. Duş aldım çıktım su içeyim dedim. Sizce ne içtim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 4 Şubat 2021; 18:48:46 >
  • quote:

Kargo takip noyu atarmısın bir de ben bakayım

hangisini aliexpresinkini mi satıcının yolladığını mı ?

İkisine de bakalım
  • quote:

İkisine de bakalım

özelden atıyorum

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.