Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.881
Cevap
195
Favori
286.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet o süre bizde 10-15 gün arası sürmüştü
  • BahadirAykt B kullanıcısına yanıt
    Ben ondan aldım bakalım nasıl olacak?
  • BahadirAykt B kullanıcısına yanıt
    Kimden drop yaptığını bulmak imkansız hocam. Çin sonuçta zibil gibi insan var 🤣
  • Bu süreç bitince Marcs gerekli feedback vermeyi unutmayalım. Yoksa aynı bizim gibi buralarda derdine derman arayanlar çıkacak. Feedback çok önemli herkes bu duyarlılığı gösterse bu tarz yerlerde mağdur kalmaz. Mesela Aralık ayında alanlar 25 gün civarı beklemiş bunu yazsalardı ben almazdım. 20 dolar daha vergi öder ürünü erken alırdın. Ki birtane satıcı var on numara zaten %99.8 etkileşimi var. Baylar ve hanımefendiler feedback feedback ☺️



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi me2tt -- 21 Ocak 2021; 12:2:44 >
  • BahadirAykt B kullanıcısına yanıt
    Iptal edemezsin bahadır bey satıcı iptali onaylaması lazım. yoksa iptal edemezsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi me2tt -- 21 Ocak 2021; 11:31:59 >
  • Konuda süpürgeden fazla Marc geçiyor. İlginç olmuş.


    Neyse, ürünün(ozmo 950) haritalama yöntemi maalesef akıllı değil. Yaşadıklarımı yazayım, belki kullananlara faydası olur.


    Evi temizle dediniz, bir odayı temizledi, siz de kapıyı kapattınız. Geri dönerken kapıyı kapalı olarak kaydederse geçmiş olsun. Artık o odaya süpürge yollayamayacaksınız ya da sırayla yapsın dediğinizde seçemeyeceksiniz.


    Süpürmediği bir oda kaldı ve temizliği bitirdim diyor. Durdurup git şu bölgeye dediniz, gitmiyor çünkü geçen sefer kapısı kapalıydı, giriş yok diyor. Siz de kucakladınız götürdünüz odanın içine temizle burayı dediniz. Geçmiş olsun. Büyük ihtimalle üst üste geçen haritalardan yapacak bir tane. Düzeltmek için haritayı silmek gerekecek.


    Kullanıcıya öneri, alet temizlik yaparken yerini elle değiştirmeyin. "End task" diyip, taşıyıp, yerini bul diyip, sonra yeni görev vermek bir ihtimal daha az riskli olabilir.


    Firmaya öneri, belki @Hepsirobot üstat iletir. Kapıyı algılasınlar. Arada kapanabileceği gerçeği ile yüzleşsinler. Kapıyı algılatmak zor değil. En azından %80 algılatmak zor değil. Sorunların önemli bir kısmı çözülür. Manuel kapı olarak işaretlemek de çözüm olabilir.


    Evin mobilya dağılımı arada değişse de duvarlarını değiştirmiyoruz. Her temizlikte bu kadar harita güncelleme gayreti fazla. Zaten de becerememişler.


    Pratikte ne yaşıyoruz yazayım. Pandemi, ev kalabalık. Çocuğun birinin odada ders devam ederken gel salonu süpür aradan çıksın diyoruz. Kapalı odanın önünden geçerken kapı kapalı diye küsüyor odaya. Akşam o odaya gönderemiyoruz. Önüne getirelim de görsün kapının açık olduğunu diyoruz, taşıdık diye haritayı bozuyor. Basit yazılım güncellemeleri ile çözülecek bu sorunlar ürün neredeyse piyasadan kalkacak hala çözülemedi.


    Her şeye rağmen seviyoruz kendisini. Haritayı siler yenisini çıkarttırır, kablolardan, kedinin suyundan mamasından uzak dur deriz bir daha.





  • Merhaba forumdaşlar.. t8 Aivi de çoklu kat haritalaması nasıl yapılıyor? Evim dubleks. Alt kat çok kolay haritalandı. Dock u üst kata çıkarıp auto ya bastım. Haritaladı ama kaydetmek için bi yol bulamadım.
  • MR_10 M kullanıcısına yanıt
    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Multi floor map açık hocam.
  • MR_10 M kullanıcısına yanıt
    İşlem bitince kaydetme seçeneği sunar sunmadı mı?
  • sinansin S kullanıcısına yanıt

    Hocam kapi algilatma olabilir elestirinize birsey diyemiyorum cunku bu konuda fikir yurutebilecek yazilim bilgisine sahip degilim. Ama diger elestriniz malesef haksiz. Cunku tum robotlarda durum bu sadece 0950 ye ozgu birsey degil. Bu konuda cok arastirmayan ve bilgi sahibi olmak icin forumu okuyan biri bu sorunun sadece 0950 ye ozgu oldugunu sanip yanlis yonlenebilir. Ayrica sizin cozumunuzun yanlisligi sebebi ile sorun katmerlesiyor. Bir odayi kapisi kapali diye guncelledi. Sonra yapacaginiz is elinizle odaya tasimak degil. O odanin kapisini acip custom bolumunden o kapinin acik oldugunu gorecek bir yere temizlemeye gonderin. Kapinin tam onune custom bolumunden 1 m2 lik bir alan cizip gonderin mesela. Kapinin acikligini hemen guncelleyecektir. Sonra area ve ya autodan temizliginize devam edin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Sunmadı hocam.
  • sinansin S kullanıcısına yanıt
    Anlattığınız çok normal ilk haritalamada neresi varsa orayı tanır. Kapı yapalıysa açık olduğu anda tüm evi temizle komutu varsa orayıda eve eklemeli. Benim eski s5 ve anneme aldığım v3 te anlattığım gibi her tam temizlikte eve map günceller. S5 hatırlamıyorum falan viomi v3 seçenek var map güncel ya ilk map e sadık kal
    şeklinde. Kapı kapalıyken iş bitti sonra ki temizlik sadece o odaya komut verebilirsin. Komutu alır gider kapı kapalıysa bildirim atıp döner. Bunlar tabiki s5 için anlatıyorum. Ozmo böyle değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi me2tt -- 21 Ocak 2021; 16:9:56 >
  • Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler
  • osmaneyuboglu O kullanıcısına yanıt
    Benimde Aynı gün aynı saatte kargoya verilmiş görünüyor ama herhangi bir değişiklik yok henüz :)
  • me2tt M kullanıcısına yanıt

    Tüm lidarlı ürünler bu şekilde efendim, doğsu yazmışsınız.

  • osmaneyuboglu O kullanıcısına yanıt
    Tepki gösterince verdi. 😅 Tüm herkese kargo hareketi verdi herkesinki bugün çıktı.
  • me2tt M kullanıcısına yanıt
    Sizinkide güncellenmiş mi ? :)
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.