Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.881
Cevap
195
Favori
286.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haticenurkc H kullanıcısına yanıt
    Aynen. Önceki yaptığı süpürme işleminde halılar taralı alan olarak gözüküyor. Sizde işaretliyorsunuz no mop Zone olarak. Halının yeri değişmediyse sıkıntı çıkmıyor.

    Hani demek istediğim bu cihazın silme işleminde halı tanıma işlemi öne çıktı özellikle bu forumda. Ama pek kullanışlı değil. Ama diğer özellikleri, malzeme kalitesi (Xiaomi ve roborock ürünlerini mağazada incelemiş biri olarak) bence çok başarılı. Bir kere çok sağlam alet. Mesela üst kapağı bizim mobilyaların değişik ayaklarına çok sürtüyor. İlk temizlik sonrası çizikleri görünce şok oldum. Sonra biraz sert bir şekilde silince anladım ki onlar mobilyaların boyasıymış. Cihazda hiç çizik kalmadı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ecovacs bugün T8 serisinin resmi lansmanını yaptı. Şimdiye kadar benim bilmediğim ek özelikleri ve sonradan gelecek aksesuarları da açıkladı.

    T8 yeni bir platformun ilk ürünü, arkası gelecek. Güç şimdilik 2500pa ama 3kpa ve 4 kpa üst modeller de gelecek.
    Titreşimli mop sene içinde geliyor, dakikada 200 titreşimli. Ecovacs bu yeni mopun normal elle moplamadan 4 kat daha etkili olduğunu söylüyor. Basınç sistemi de devam edecek.

    En önemli haber ise Genhigh ile birlikte geliştirdikleri otomatik boşaltma ünitesi. Standart olarak 30 günlük çöpü depolayan tek kullanımlık torbalara dolduruyor ve aksesuar olarak satılacak.

    Ecovacs ayrıca halı tanıma, haritalama, engel tanıma hızlarının çok artırıldığını, yeni bir işlemci kullandıklarını anlatıyor.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aramızda 900 modelini kullanan var mı acaba?
    amazon almanya'da her şey dahil 416 EUR.
    950 modeli 553 EUR.

    arada o fiyat farkına değen ne var bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda malesef farklı uygulamalar var, resmi almaları gereken vergiler daha yüksek tam bu geçiş döneminde aksaklık, karşıklık çok oluyor . Almanya ve Çin arasında sadece %2 vergi oynaması gerekiyor oda Almanya gümrük birliğinde , Çin gümrük birliğinde olmadığı için.
  • kdundar kullanıcısına yanıt
    Ticaret bakalnlığı bireysel ve ticari ithalatların tümünde geldiğini söylüyor ek vergilerin her ne kadar uygulamada farklılıklar olsada. 444 8 482 arayıp sordum özellikle. Neyse mevcut durum bizim için de iyi .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasinist

    Ticaret bakalnlığı bireysel ve ticari ithalatların tümünde geldiğini söylüyor ek vergilerin her ne kadar uygulamada farklılıklar olsada. 444 8 482 arayıp sordum özellikle. Neyse mevcut durum bizim için de iyi .
    Doğrudur, ben yazılı bulabildiklerime baktım önceki sayfada yazdığım bilgi hariç yazılı birsey bulamadım. Muhtemelen zaten bu sebeple gümrüklerde tutarsızlık var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci kat için ilk haritayı şarj istasyonu varken oluşturup kaydettikten sonra ikinci katı silmek için her seferinde şarj istasyonuna gerek yok, değil mi? İşi bittikten sonra "şarj istasyonunu bulamadım" mı diyor yoksa şarj istasyonu varmış gibi şarj istasyonunun ilk haritalamada olduğu yere gidip bekliyor mu? Eğer bulamadım diyorsa o halde haritadaki güncellemeleri kaydetmiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylı Yorumlar burdaymış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev görece robotun pil kapasitesine göre küçük olduğu için mümkün olduğunca temizlesin istiyorum bu nedenle vakum seviyesini sürekli olarak normal yerine max'ta çalıştırmanın bir zararı olur mu acaba?
  • NePhThYs kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Hayır genel anlamı ile bir sorun yaratmayacaktır. Zaten gerekli kontrol mekanizmaları var, bir yorulma veya anormal bir ısınmada devreden kendini korumaya alacaktır.
    Saygılarımla
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • An itibariyle siparişi verdim
  • Süpürgemi Cuma günü sipariş etmiştim bugün istanbula inmiş yarın teslim gözüküyor.

    Arkadaşlardan sizden bir ricam olacaktı bu süpürgeden sipariş etmeyi düşünüp istanbul avrupa yakasında ikamet eden varsa almak istediğim bir parça ürün var(filtre kahve mak). Siz süpürgenin yanına eklerseniz ben hemen ücretini eft yapar size ulaşınca sizden teslim alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 27 Mayıs 2020; 13:53:54 >
  • Merhabalar;
    Robotü dün ilk kez çalıştırma fırsatımız oldu. Öncesinde bir temizlik yapalım sonra arkadaşı sürekli çalıştırıp tozu, saçı toplarız diye düşündük. Bu yüzden biraz geciktirdik ilk denemeyi. 2günlük temizliğin arkasından topladığı toz, kıl, tüy ve hav şaşırtıcıydı. Toz haznesini doldurmuştu ki dağınık diye sokmadığımız 1oda ve 1banyo eksikti.
    Kullanıma gelince ilk harita çıkarttığı için bazı yerlerden tekrar tekrar geçti. Bazı yerlerde durdu, döndü, kendince hesap yaptı galiba. Salonu 3 farklı oda gibi gösterdi. Yere uzanan perdelerde sıkıntı olmadı, duvara kadar iterek oraları da süpürdü. Arada bir iki ittiği yer süsü vardı oraları da haritadan engelleyerek sorun ortadan kalktı. Halıya her çıktığında gücünü arttırdı ve haritada halıları taralı alan olarak gösterdi. Koridordan geçerken banyoyu görüyordu fakat eşik olduğundan dolayı transit geçiyordu. Odalar bittikten sonra baktı ki orası kalmış önüne kadar gitti eşiği zorladı ama eşik 3-4cm gibi olduğundan gitti geldi gitti geldi ve en sonunda kendi etrafında dönerek ben daha ne yapayım der gibi şarj istasyonuna geri döndü. O şarj olurken ben haritayı düzenledim, salon 3parçaydı onu birleştirdim, odaları etiketledim ve kaydettim. Bakalım bir sonraki süpürmede kendisini geliştirecek mi göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimKo_10 -- 27 Mayıs 2020; 14:3:44 >




  • Ups ten gelen maildeki evrağı doldurmamıza gerek var mı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzde kaç şarjının olduğunu göremiyor muyuz
  • webmaster6181 W kullanıcısına yanıt
    % olarak değil de batarya ikonunun doluluk şekline göre şarj durumunu görebiliyoruz.
  • Merhaba,

    Kardeşim için Ecovacs DEEBOT 950 modelini amazon.de üzerinden sipariş verdim. Umarım memnun kalır.
  • TimKo_10 T kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde, huzur içinde kullanın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Ali Bey. Hep birlikte inşallah
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.