Şimdi Ara

Echo Of Soul ( OBT ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
2
Favori
17.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun diğer aeiragames oyunlarının kopyası gibi bişey aura kindom eden eternal gibi ama oyundaki ortamın daha kasvetli olması hoşuma gitti pvpside zevkli oluyor level kasma olayı diğer oyunlardaki gibi sürekli gorev ki en sevmediğim şey oyunda görevlere bağlı level kasmak genel olarak biraz ilerledikten sonra belli eder kendini
  • Oyunda skilleri sıfırlıyamıyor muyuz acaba ? 2. classımı değiştirmek istiyorum ama mümkün değil sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

Oyunda skilleri sıfırlıyamıyor muyuz acaba ? 2. classımı değiştirmek istiyorum ama mümkün değil sanırım

30 ve 60 lvlde amensia di materyal geliyor mailden onunla sıfırlayabiliyorsun
  • Marwo kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan Tera'da kendini oynatmıyor aşırı sıkıcı görevleri oradan oraya koşturuyor zaten büyük haritalar var.Eos oynamak istememe sebebimiz artık o kadar oyun denedikki en iyisini istiyoruz.
  • Aynen! Şöyle eve geldiğimizde bizi hemen pc başına geçirecek bi oyun çıkmadı hala -_-
  • Marwo kullanıcısına yanıt
    Oyundan aldığım 2 resim.İlk resimde binek ve petim var pet biraz saydeke benziyor salak gibi oradan oraya koşturuyor.2.resimde savaşa girdim bölge kapma üzerine kurulu bir oyundu daire şeklinde bir map ve dizilmiş kuleler.

Echo Of Soul ( OBT  ) Echo Of Soul ( OBT  )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 7 Haziran 2015; 5:32:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

Aynen! Şöyle eve geldiğimizde bizi hemen pc başına geçirecek bi oyun çıkmadı hala -_-

aylığı 50 dolar olsa valla alacam yeter ki beni eski mmorpg günlerime götürsün

echo of soul a gelince oyunun animasyonları falan baya akıcı ama yok arkadaş oynanıp vakit ayırmaya değecek bir oyun değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oyundan aldığım 2 resim.İlk resimde binek ve petim var pet biraz saydeke benziyor salak gibi oradan oraya koşturuyor.2.resimde savaşa girdim bölge kapma üzerine kurulu bir oyundu daire şeklinde bir map ve dizilmiş kuleler.

Echo Of Soul ( OBT  ) Echo Of Soul ( OBT  )

oyun nasıl ? keyifli mi ? levelin kaç ? Oyunu indirdim betada da oynadım ama toplasan 30 dk anca oynamışımdır

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Levelim 14 bende pek oynamıyorum şu sıralar oynadığım mmorpg yok zaten buna arada girip 2-3 görev atıp çıkıyorum bence 13-14 ol şu savaşa gir zindanda açılıyor daha girmedim bir bak ondan sonra kararını ver.
  • pvpler bayağı zevkli oluyor
     Echo Of Soul ( OBT  )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enthris -- 9 Haziran 2015; 0:44:11 >
  • Her oyun az çok birbirine benzer ama bu kadar wow çakması oyun ilk defa gördüm. Açın mageyi oynayın anlarsınız . Bide damage meter koymuşlar addon indirme zahmetinde bulunmayalım diye :D
  • Serephada oynuyoruz guıldımız de var gelmek ısteyen olursa nıck SwitchFoot
  • Arkadaşlar 45 lvl oldum hala Clan'a girmedim. Solo kasmak bayıyo bi süre sonra bana katılmak isteyen var mı ?
     Echo Of Soul ( OBT  )

edit : 48 oldum Server: Requiem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neith34 -- 16 Haziran 2015; 0:48:06 >
  • Bende 20 oldum arada girip 2-3 görev yapıp veya pvp yapıp çıkıyorum çok beğendiğimi söyleyemem bırakırım yakında.Requiem de türk guild varmış forumunda gördüm orada başladım bazı arkadaşlar serepha da oynuyormuş tek sunucuda birleşmemek büyük dezavantaj.
  • Doğrudur kardeşim bende can sıkıntısına vakit harcamak için oynuyorum zaten 51lvl oldum. Yakında son Lvl son gear olup bende bırakacağım
  • Bu oyunun tr serveri var mı ?
  • O değil de pvp ne la öyle? 50 lvl 10 lvl 13lvl 42lvl. Nası bi adaletsizlik
  • Yggdrasil'de olan varsa eklesin
  • Tera'daki mantık var sanırım skill farkı var sadece 20 lvlde 2. olmuştum 40 lvl adamlara sağlam giriyordum :D
  • Ileride patch vs yeni eklenti ve class gelirse oyun varligini surdurebilir.
    Diger sartlarda husran olur.
    Priest in olmamasi buyuk eksiklik. Party ihtiyaci yok, gorevler hatta battlefield da bile solo takiliyor herkes. Dungeon solo. Ileride party olan acilacak.
    Ortalamanin ustunde bir oyun fakat solo takilma olayi isi bozmus. Online oyunlarin amaci ekip isi, takim calismasidir. Oyunculari birbirlerine muhtac etmek gerekir ki oyunun tadi ciksin.
    Itiraf etmek gerekirse bunu en iyi yapanda knight online idi.
    Solo takilacaksam, ne yapayim online oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.