Şimdi Ara

Echo Of Soul ( OBT ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
2
Favori
17.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Twitch yayınlarını takip ediyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

nerden yakaladın hocam keyi

yukarda bi arkadaşın cevabında yazıyor aeriagames ' in site forumunda sağ taraftaki chatte dün bir sürü key dağıtıldı ben sadece 10 dakika kadar takip ederek elde ettim bugün dağıtılır mı bilmiyorum bence bi bak

http://www.aeriagames.com/forums/en/index.php?f=2283
  • Oyunun boyutu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Oyunun boyutu nedir

inerken 3.09 gb olarak indi kurarken 7.73 gb'a çıktı
  • Ne zaman open betaya geçecek eos ?
  • Betalara katılacam diye key almak için siteleri takip edemem kendileri bana key yollasınlar.

Edit : Sesimi duymuşlar yollamışlar

Edit 2 : Sınıflara göre belli cinsiyetlerin ayrılması hoşuma gitmedi.Assassin olmak için erkekle oynamak zorundasınız kadın olamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Mayıs 2015; 13:01:37 >
  • 15 lvl adamı 59 lvl adamla 15-15 savaşa sokmak nedir aşırı dengesiz görev olmasa girmem zatende oyunun zevkini baya bir baltalıyor bu sistem
  • 8 gb oyunmu olur ya yada nasıl bir oyun olur mario gibimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

15 lvl adamı 59 lvl adamla 15-15 savaşa sokmak nedir aşırı dengesiz görev olmasa girmem zatende oyunun zevkini baya bir baltalıyor bu sistem

aynen banada PVP görevi geldiğinde 14 leveldim 15-15 savaşta karşımda 39 level adam vardı 10 kilometreden ok yağmuru ve büyü yağmuru yapıyorlar
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    oyun inerken 3.9 gb yüklenirken 7 gb oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

oyun inerken 3.9 gb yüklenirken 7 gb oluyor

Bana fazla geldiğinden değil az geldiğinden söyledim günümüz oyunları 20 hatta 40 gbden aşağı değil

• GrandTurco kullanıcısına yanıt
    grafikler,efektler ve animsayonlar tera rift gw gibi üst düzey değil sinematikler oyun için görüntülerden oluştuğundan boyutu küçük oluyor ülkemizdeki akk gerçeğini hesaba katarsak benim için sorun yok ayrıca aeria games varken 1 yıl sonra tam olarak p2w olacağından hiçbir önemi yok grafiklerin zaten cabal gelince çoğu kişi bırakır gibime geliyor
  • Açılmak bilmedi ama bu yakınlarda cidden açılcak diyolar. Yulgang 2 yi deneyebilirsin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parasyte

Açılmak bilmedi ama bu yakınlarda cidden açılcak diyolar. Yulgang 2 yi deneyebilirsin. :)

Oynayabildim güzel oyun.Yulgang 2 oynayacağıma pc yi çöpe atarım daha iyi.O yönetimle cacık olmaz onlardan.
  • Oyun cidden güzel ama adamlar iyi yönetemedi. Ilk 2 haftası baya iyi geçmişti.

• oyunu oynayabiliyor muyuz şuan ?
  • Key varsa banada yollar mısınız arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu indirdim yukledim oynadim biraz sonra oyuna giremedim full sildim geri yukledim yine oyunu oynadim sonra tekrar giremedim paso log in yapiyorum baska bisey yapamiyorum rapeir diye patch gibi bisey yapiyor ama ise yaramiyor sizdede bu sorun varmi yoksa sadece bende mi var acaba?
  • oyunu tekrar indirdim sıfırdan bu sefer yuklerken trojen buldu sizdede boyle bir problem oldumu ?_?
  • Beta key geldi bana da , Türk guildi var mı beyler, takılalım beraber?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.