Şimdi Ara

Echo Of Soul ( OBT ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
2
Favori
17.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serepha swsindeyim nick 0rk isteyenler skypedanda ekleyebilir beraber oynayabiliriz orkun.efe1
  • bu oyundaki talenti nasıl resetleyebilirim ?
  • Oyun yokluğunda indireyim deniyeyim dedim şuan 20 lvlim.Oyun oynanır mı? Sorusuna gelirsek , şahsen senelerce mmorpg oynayan biri olarak görevlerle kasmaktan sürekli oraya git buraya git 10-20 tane şundan öldür bundan topla gibi durumlardan nefret etmişimdir ve bir çok oyunu bırakma sebebimde budur.Fakat bu oyunda görevlerde hiç sıkılmadım aşırıya kaçmıyor çünkü 3-4 saatte 20 lvl oldum.Sana hemen binek vermesi güzel birşey.Grafik ve mekanik bakımından yorumlamak gerekirse berbat ancak sana bi şekilde zaman geçirmeni sağlıyor.PvP olayında ise 60 lvl ,50 lvl veya 10 lvl adam aynı mapte savaşıyor ve bunun bir eksisini görmedim ilk PvP ye 13 lvl okçu ile girdim MVP oldum biraz akıllı davranılırsa PvP deki level olayıda sorun yaratmıyor üstelik eğlencelide oluyor PvP si.Black Desert ve Skyforge çıkana kadar günde 1-2 saat girip takılabileceğiniz bir oyun.
  • bu talent nasıl sıfırlanıyor arkadaşlar
  • BrednL.triceps kullanıcısına yanıt
    Görevler kolay 25 levele kadar falan oynadım bende sonra sildim.Daha sağlam olduğunu düşündüğüm oyunlar olduğu için oynamayı bıraktım yoksa oyun fena değil.
  • Serephada oynuyorum guild varsa bilgi verebilir misiniz katılayım okçu oynuyorum pvp için birde warrior kasicam pve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende serapha da oynuyorum nick kiziltilki
  • Arkadaşlar ben bu oyuna başladım. Yggdrsail deyim. 23 lvl bir tane guardianım var ancak burdaki arkadaşın yazdıklarını okuyunca tekrar çar açasım geldi çünkü benim guardian eart değil storm. ama sıfırlanır mı bilmiyorum olmadı earth yapayım bana oyunu öğreticek arkadaş lazım ben knight oynadım craft sistemidir nedir bilmiyor gerçi biraz oynadığımdan neden bahsettiğinizi anladımda. böyle oyunu bilmeden oynamak sinir ediyor hep bi korku acaba item çıktıda çöpe mi attım falan :) (çıkmıyor gerçi) oyun nickim Kemalizm diye. Türkler eklesin diye böyle yazdım ama kimse yok. yardım lütfen ve oyun zevkli bence tavsiye ederim tam bi knight gibi olmasada. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.yilmaz4545

Arkadaşlar ben bu oyuna başladım. Yggdrsail deyim. 23 lvl bir tane guardianım var ancak burdaki arkadaşın yazdıklarını okuyunca tekrar çar açasım geldi çünkü benim guardian eart değil storm. ama sıfırlanır mı bilmiyorum olmadı earth yapayım bana oyunu öğreticek arkadaş lazım ben knight oynadım craft sistemidir nedir bilmiyor gerçi biraz oynadığımdan neden bahsettiğinizi anladımda. böyle oyunu bilmeden oynamak sinir ediyor hep bi korku acaba item çıktıda çöpe mi attım falan :) (çıkmıyor gerçi) oyun nickim Kemalizm diye. Türkler eklesin diye böyle yazdım ama kimse yok. yardım lütfen ve oyun zevkli bence tavsiye ederim tam bi knight gibi olmasada. :))

hocam bu oyunu oynayan kimsenin kaldıgını sanmıyorum 4-5 günlük oyun :)

• oyun gelişme aşamasına zaten yeni şeyler geliyor ben türk bir guild buldum öğreniyorum he 4-5 günlükten kasıt bir leveli 1 ayda alınan oyunsa (knight online allah belanı versin) orda haklısın ama bu oyuna yeni bölümler yeni itemler gelicek ve gelmeye devam ediceğine inanıyorum. ben bu oyunu bulurken yeni bi oyun olsun knight online gibi olsun diye düşündüm ama bu oyunuda gayet sevdim tmm bi knight akıcılığında pvpsi yok bence ama takım halinde güzel şeyler olur. tavsiye ederim.
  • Gelmek isteyen varsa Europe lokasyonunda Serapha server'ında tam deneyimli olarak oynuyoruz, karakter name yazıyor zaten resimlerde inceleyebilirsiniz. 70 Level gelmesiyle birlikte oyun çok çok daha keyif alınır hale geldi, belirli amaçlar doğrultusunda oynamak keyif veriyor, Türk az olduğu içinde ayrı bir tadı var.

Echo Of Soul ( OBT  )
     Echo Of Soul ( OBT  )
     Echo Of Soul ( OBT  )
     Echo Of Soul ( OBT  )
     Echo Of Soul ( OBT  )
     Echo Of Soul ( OBT  )

• O dediğin olay 10 levelden sonra başlıyor ve 70 level olana kadar o şekilde devam ediyor, adaletsiz dediğin sistemde dikkat edersen her karakterin Hp, ATK, DEF, ACC gibi özellikleri eşit oluyor yani 10 level adamla 55 Level birinin arasında ki tek fark skill fazlalığı. 70 levelim ve şuanda oyunun en iyi 3. klanında aktif şekilde oynuyorum. Emek verme meselesi ve verdiğin emeğin karşılığını aldığın en kral oyun bu bence. Parayı basan adam seni çileden çıkartamıyor, illaki farkı var ancak Playerlık iyiyse parayı basan bi oyuncuya bile vayy be dedirtirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Hero Türkçeleştirilmediğini nereden öğrendin ben Facebook sayfasına bakıyorum resimler İngilizce ama oyun Türkçe olacak diye biliyorum önceki oyun Türkçe idi.Ondaki metinleri alıp oyuna koyabilirler diye düşünüyorum.Hero'da hikaye ve müzikler çok iyiydi.
    Ben açıkçası Hero'dan umutlu değilim TL ile alınan oyun botu olma ihtimali varmış Knight'taki gibi ama bu oyun eskisi gibiyse son seviyeye ulaşmak çok uzun sürer.3-5 senedir açıktı eski oyun son seviyeye ulaşan yoktu gelmeyen patchler Yüzünden olabilir ama bu oyunda kasmak çok zor.
    Şöyle yeni açılacak veya açılmış Türkçe oyun iyi olurdu.Yeni oyunlar sağlam geliyor Eos , Cabal 2 , Black Desert gibi.Cabal'ın ilk oyunu efsaneydi indirdim oynuyorum öylesine hala güzel oyun.

https://www.facebook.com/groups/438482652846499/?multi_permalinks=1028714537156638%2C1027997373895021%2C1029667290394696%2C1026935567334535%2C1027095043985254%2C1029370050424420%2C1026960237332068%2C1027862883908470%2C1026767634017995%2C1027972350564190&ref=notif¬if_t=group_highlights

Burda açıkladılar ben şok oldum.Zaten eski oyun 3 yıllık anlaşma yapmışlar son levele kadar gelmeden kapatırlar oyunu diyi düşünüyorum.

kapatmadılar ^^

• bu da oyun içinde birlikte oynadığımız abimizin Rogue/Duelist Skill Combosu (PvE)

https://www.youtube.com/watch?v=cMDoFjOwZG4
  • Zamanında oynamıştım 10v10v10 lu savaş sistemi vardı fena değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bayadır oynamıyorum, 60 lvl okçum vardı. akşam oyunu yükleyip bakim. 70 lvlde neler değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyClopSx

Ben bayadır oynamıyorum, 60 lvl okçum vardı. akşam oyunu yükleyip bakim. 70 lvlde neler değişti.

Temel anlamda çok değişiklik olmadı, yeni itemler yeni dungeonlar yeni yaratıklar falan geldi. Ana şehir değişti vb. Yeni skill geldi 1 adet. Oyun oynanıcak hâle geldi anlayacağın ki gayet güzel oldu. Serapha serverında '' Ciesla '' diye Pm atarsan konuşuruz
  • Valla 6 ay kadar oynadıktan sonra şunu anladım ki hiç birşey WOW un yerini tutmuyor. şuan kalabalık bir grup olarak Vanilla (WOW un ilk sürümü) olan bir serverde oynuyoruz. gelmek isteyen arkadaşlar aşadğaıki başlığa bekleriz.

https://forum.donanimhaber.com/elysium-pvp-vanilla-ana-konu--121768983#121768983
  • Echo of Soul Türkiye açık beta 31 Mayıs'da başlıyor.

detaylar için https://www.xgame.com.tr/echo-of-soul-turkiye-acik-beta-31-mayisda-basliyor linkinden ulaşabilirsiniz

ürünler içinhttps://www.xgame.com.tr/echo-of-soul-eos ulaşabilirsiniz
    xgame

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgametr -- 30 Mayıs 2017; 12:50:24 >

• Allah aşkına bi tane insan evladı da çıkıp Türkiye'den Avrupa serverina nasıl girilir açıklasın. Ne kadar saçma bi toplum olduk arkadaş. TR de açılmış tamam ama tamgame sitesi patlamış açılmıyor. Orjinali indirdim engellemişler iplerimizi giremiyorum. Bin tane adam yazı yazmış video paylaşmış bir tane yav sadece bir tane kafası çalışan insan da aha bu şekilde girilio diye açıklamamış. Ne kadar dar görüşlü insanlar var arkadaş... LÜtfen yaa.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.