Şimdi Ara

ECA KOMBİDE BASINÇ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eca marka kombi kullanıyoruz ilk taktırdığımızda teknik servis suyu bas seviyesi 1-2 arasında kalacak şekilde basın demişti.Dün baktım kombide su bitmiş gösteriyor ve çalışmıyor tekrar su bastım tıkır tıkır çalışmaya başladı aradan bir kaç saat geçti yine suyu bitmiş gösterdi şaşırdım yine bastım suyu bu sefer kombi çalışıp ısındıkça suyu 3 bar emniyet vanasından dışarı atmaya başladı neyse içindeki suyu komple yine boşalttım hiç su kalmadı tekrar bastım ama şuanda su seviyesi kombi çalışmadığı zaman benim bastığım seviyenin baya altında çalıştığı zamansa 2 ye yaklaşıyor.Kaloriferlerde herhangi bir yerde su sızdırma vs gibi bir durum yok bunu neden yapar acaba daha önceden bu sorunu yaşamış olan varmı?

• Yeni tesisatlarda peteklerde hava oluşur peteklerin üst köşesinde bulunan hava alma purjörlerini bir tornavida yada purjör anahtarı ile gevşetip havasını alın havanın çıktığından emin olun. Tek tek bütün peteklere uygulayın. Sonra suyu 1,6 ya tamamlayın. Yinede düzelmezse servisi arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intererdem

Yeni tesisatlarda peteklerde hava oluşur peteklerin üst köşesinde bulunan hava alma purjörlerini bir tornavida yada purjör anahtarı ile gevşetip havasını alın havanın çıktığından emin olun. Tek tek bütün peteklere uygulayın. Sonra suyu 1,6 ya tamamlayın. Yinede düzelmezse servisi arayın.

tesisat yeni değil nereden baksanız 6-7 senelik durup dururken böyle bir durum yaşanmaya başladı
  • Su kaçağı yoksa genleşme tankı havası azalmıştır hava basılacak veya delinmiştir değişecek.

Servisin bakması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intererdem

Su kaçağı yoksa genleşme tankı havası azalmıştır hava basılacak veya delinmiştir değişecek.

Servisin bakması gerekir.

Hava basma işleminin ücreti hakkında bir bilginiz varmı acaba?
  • Hava basma işlemi bisiklet pompasıyla da yapılıyor yada kendi özel pompasıyla, herhangi bir maliyeti yok.

Bence servisi genel bakım için çağırın fanı falan temizlensin kombi daha verimli hale gelir. Geldiklerinde söylersiniz basınç bir süredir böyle bozuluyor dersiniz onlarda bakıp tamamlarlar.

Genel bakım ücreti 60-70 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intererdem -- 17 Aralık 2012; 18:15:28 >
  • Gecen ay kampanya varmış İstanbul ici kışlık bakım 55 tl imiş hala aynı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyleyse iyi de en son geldiklerinde amcalar baya bi geçirmişti ondan beri arayıp sormuyordum bir daha bakayım bakalım bi cevaplar için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bf

öyleyse iyi de en son geldiklerinde amcalar baya bi geçirmişti ondan beri arayıp sormuyordum bir daha bakayım bakalım bi cevaplar için teşekkürler

neticeyi burayada yazarsınız..
  • tabikii yazarım,umarım daha büyük bir masraf çıkarmaz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.