Şimdi Ara

Ebu Hanzala adlı işidçi tutuklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://m.mynet.com/ebu-hanzala-tutuklandi-guncel-2921653
    Düşünce özgürlüğünden salarlar yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 8 Mart 2017; 22:58:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zor.. adam isimden de kaybetmiş :)
  • umarim idam ederler ya da vazgectim sinir disi etsinler. dogru rakkaya cihada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Allah hayırdır. Referandum yaklaşırken gariplikler yaşanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu bi tıkamadılar hapse gitti.
  • daha önce çok yattı diye biliyordum.
    haberde de 3 kere tutuklandığı yazıyor zaten.

el-kaide tarafı bunlar, babası ayrı kendi ayrı topluluğu var.
    ışid i de destekliyor tabi cihad yapıyor diye.

hizbullahçılar gibi silahlı grupları olmayabilir.
  • Bu adamı her sene tutuklayıp tekrar salıyorlar. Yine salarlar bişey olmaz.

Konu ile biraz alakasız olacak ama Allah adama öyle bir konuşma yeteneği vermiş ki hocaların tayyibi mübarek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selman Kahya fetöcü mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi tanımadığınız bir adamı sadece gazetelere bakarak infaz ediyorsunuz.
    Bende ilk gördüğümde vay işidli iyi olmuş dedim. Sonra kimdir bu adam diye araştırmaya başladım :

İşid hakkında söyledikleri ortadadır. Defalarca işid uyesi ve propagandası yapanlar bu adamın sohbetlerinden kovuldular.

İşidliler bazı kovuldukları anların ses kaydını alıp vallahi bizi Allahın meclislerinden kovuyorlar diye twetter ve bazı mecralardan onu hedef gösterdiler. Bir kaç kez bazı dernek binaları bu olaylardan dolayı taşlandı.

Adam diyor ki bir adamı yatırıp kafasını kesip yada onu yakarak videoya çekmek islamı tevhidi tüm dünyaya yanlış tanıtır biz bunu desteklemiyor bunu doğru bulmuyoruz. Meclislerimizde bunun anlatılmasını övülmesini doğru bulmuyoruz diyor.

Kısaca ben bir çok videosunu izledim araştırdım adama işidli yada el kaideli demek iftira atmak anlamına geliyor. Ortada bir kanıt yok delil yok.

Ha şu var sohbetlerini dinleyerek işide katılan gençler olmuş lakin kendisi işidi zaten tasvip etmiyor ki Rakka işidin kontrolundeyken ordaki türkler Ebu hanzalayı tekfir ediyorlardı.

Gazetelere itimat etmemek lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.