Şimdi Ara

ebrarbilgisayar.com hakkında bilgi lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ebrarbilgisayar.com/hp-pavilion-15-bc010nt-x8m23ea-i5-6300hq-8gb-1tb-4gb-gtx960m-156-freedos-pmu353164

daha önce bu siteden ne alışveriş yaptım nede adını duydum bu bilgisayarı bu fiyatlara alabilecegim güvenli bir site varmıdır yada ebrar bilgisayar hakkında yardımcı olabilecek varmı şimdiden cok teşekkürler

• turismo52 T kullanıcısına yanıt
    şikayetler 19 adet 3ü 4ü kesinlikle haksız.Ben oradan günlük en az 3 alış veriş yapıldığını düşünüyorum.Ben asus bir laptop aldım üni kaydı için elden almıştım elden alınca ürünü kontrol ettiler ve isteğim üzerine deneme sürümü windows da yüklediler.İade süreci de çok kolay oldu şahsen ben güveniyorum.İstanbuldaysan elden alırsan daha iyi olur üsküdardaydı sanırım bir ofisleri var.Samimi küçük bir firma benim gözümde fiyatları da özellikle msi de filan uygun.
  • daha yeni lenovo laptop aldım sorunsuz bir şekilde elime geçti ben öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagnAficaL

daha yeni lenovo laptop aldım sorunsuz bir şekilde elime geçti ben öneriyorum

İnternetten mi aldınız elden mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    internetten
  • Bende yakın zamanda yoga 900 aldım internet üzerinden , sorunsuz bir alışveriş oldu tavsiye ederim.
  • Ben de belki bir yil once aldim sorun yasamadim laptopla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler cevaplarınız için içimi rahatlattınız bilgisayar hakkından ne düşünüyorsnuuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.