Şimdi Ara

Ebrar Karakurt'tan kendisine 'provokatör' diyen Furkan Bölükbaşına yanıt: 'Arkadaşlar kim bu lavuk?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu adamı niye takip ediyorlar anlamıyorum.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Bir Türk milli sporcuya karşı furkiyi savunman hiç şaşmadı.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Hahahahaa tamam sana da malzeme çıktı işte artık orda burda alakasız konularda o kişi aynı zamanda Furkan'ı savunan biri diye de yazarsın Ebrar Karakurt'tan kendisine "provokatör" diyen Furkan Bölükbaşına yanıt: "Arkadaşlar kim bu lavuk?" 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebrar iyi yapıştırmış, furko beklemiyordu bence böyle bir tepki, rezil oldu, birde dava açmış, kıyamam.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Bunu savunman net oldu. Akpli olmadığını söylediğin zaman bunu söylesem yeter. Çünkü sadece akpli de değil. Onu savunanlar belli bir kesim. Onun ekibinden forumda üyeler olduğunu belli zaten. Belki de girmek istiyorsun ekibine. Ebrar Karakurt'tan kendisine "provokatör" diyen Furkan Bölükbaşına yanıt: "Arkadaşlar kim bu lavuk?" 

• Furkan'ı savunan herkes mutlaka AKP'li olmalıymış.. vallahi sıkıldım ya midem bulandı

• Cem kullanıcısına yanıt

Burada bile o yapıştırma sesi geldi. Bak hala söyleniyor.Ebrar Karakurt'tan kendisine "provokatör" diyen Furkan Bölükbaşına yanıt: "Arkadaşlar kim bu lavuk?" 

Bu furkinin ne olduğu belli. Bunu savunan biri sıradan akpli bile değildir. Zaten normal biri şu konuda Türk milli bir oyuncu karşısında şu elemanın yanında yer almaz.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Aralık ayında da Gs-Fb takımlarına karşı Suudları, ülkemize karşı Suudi Arabistan'ı savunuyordu...

Bu arkadaşımız hangi *r*p ülkelerde yetişmiş bilmiyorum ama Türkiye'den nefret ettiği bariz belli...

Türk takımlarına düşman, Atatürk ve silah arkadaşlarına düşman, Türk kadın voleybolcularına düşman, Türk insanına düşman, kısacası Türkiye'nin varlığına ve Türk kimliği taşıyan herkese düşman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 8 Ağustos 2024; 23:49:6 >
  • Seçim sonrası akp bile furkiyi geri çekti, zarar verdiğini gördü. Onu savunan biri ciddiye alınmaya bile değmez. Akp sonrası yurtdışına kaçacak ilk isimlerden biri o. Biri onu savunuyorsa aynı yoldadır.

• milli sporcuya "provakatör" deyip gerekli cevabı aldığı için ciyaklayıp "savcılığa suç duyurusunda bulunduk" diyen delikanlıya bak sen.
    Bunu savunan bunun gibidir.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

bi yerden de çıkma beah

• Mohi kullanıcısına yanıt

Bir dahakine bana yaz ona göre nerede ne yazayım bileyim. ( Tabii yazabilirsen.)

• LAvukbaşı'nın savcılığa vermesine sevinmişsindir sen içten içe. Hadi hadi itiraf et... Yemezler burda senin acıtasyonlarını Ebrar Karakurt'tan kendisine "provokatör" diyen Furkan Bölükbaşına yanıt: "Arkadaşlar kim bu lavuk?" 

O arkadaş Aralıktaki GS-FB maçından beri aynı buradaki novagate isimli üye gibi Türk kimliği taşıyan herkese karşı Arapları savunuyordu... Suud gruplarına girip Türk halkı adına özür dilemelerden tut da yerel seçimlerden sonra kendisini desteklemeyenlerin annelerine dahil hakaret edene kadar. Birilerinin bu Türk düşmanına ağzının payını vermesi gerekiyordu... En sonunda da Ebrar gibi Voleybolun Ibrahimovic'inden küsküyü yedi. Oturdu aşağı Ebrar Karakurt'tan kendisine "provokatör" diyen Furkan Bölükbaşına yanıt: "Arkadaşlar kim bu lavuk?" 

Bildiğin dinsizin hakkından imansız gelmiş... Herkes yerini, yurdunu, haddini, hududunu bilecek kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 9 Ağustos 2024; 0:4:38 >

• Ebrar Karakurt'tan kendisine "provokatör" diyen Furkan Bölükbaşına yanıt: "Arkadaşlar kim bu lavuk?"

Ebrar geçen bunu paylaşmış. Bu dokundu herhalde birilerine. İyi olmuş.

• Neden sevineyim savcılığa vermesine ? Ne çıkarım veya faydam olacak bu işten !

Türçe yazılanı okuyabiliyorsunuz dimi ? İlk mesajımı zahmet edip okuyun kafanızdan element uydurmayın.

Fikrimi açık açık İlk mesajımda yazdım. Farklı düşünüyor olsam söylebilecek kapatesideyim merak etme sizin gibi kaçak güreşmem ben. Ebrar Karakurt Milli bir sporcudur ve ülkemizi temsil eder. Dini ırkı milleti veya cinsel yönelimi beni GRAM ALAKADAR ETMEZ. ( Tabii bunu yaymaya çalışmadığı veya milli değerleri aşağılamadığı sürece.) Bana ne yani cinsel yöneliminden sevgilisinden.

Saçma sapan işler Milli bir sporcunun böyle isimlere cevap vermemesi gerekir diyorum NOKTA. Boşu boşuna hem reklamını yapıyor karşı tarafın hemde kendini aşağı çekiyor ne gerek var böyle şeylere. Böyle isimlere en güzel cevabı başarı ile verecek ki karşılık veremesinler. Bak bugün ki yenilgi sonrası gene twit atmış karşı taraf.

Şimdi ne yazdığınıza bilmiyoz özelden flan hakaret ettiyse ve davayı kazanırsa Furkan Bölükbaşı gör bir daha havalarını oradan alacağı tazminat ile neler yapacaktır. Ne gerek milli bir sporcu muhattap olmamalı herkesle diyorum ben bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 9 Ağustos 2024; 1:32:54 >

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Senin çıkarın desteklediğin iktidar ve yanlılarının yaptıklarıyla mutlu olmak...

Forumda senin kadar sinsi ve içten pazarlıklı bir üye de yok Ebrar Karakurt'tan kendisine "provokatör" diyen Furkan Bölükbaşına yanıt: "Arkadaşlar kim bu lavuk?" 

Böyle sinsi çevremde çok var. Sen de o çevremdekilerin sanal versiyonusun...

Özellikle son cümle ile zevke gelmişsin zaten ve dolaylı da olsa gözümde itiraf...

Sadece Ebrar için değil, Ebrar üzerinden 11 aydır milli voleybol takımına düşmanlık var memlekette ve bunu körükleyenlerden biri de o lavukbaşıdır.

Özel mesajla falan ilgisi yok... "Lavuk" kelimesinden dolayı sosyal medyada rezil rüsva olunca son çare olarak açmış davayı...

Ek olarak az önce de o "suç duyurusunda bulunma" tweetini silmiş...

son 11 aydır iktidar yanlısıyla UlusalAKçısıyla ağız dolusu söverken iyi, Ebrar tek laf edince aauuuuuuuuuuuuu....

Hadi abim hadi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 9 Ağustos 2024; 9:19:25 >

• Körlemesine muhalifin vucut bulmuş halisin resmen. Öylesine körlemesine bakıyorsun ki söylediklerimi değil kafandan uydurduklarına inanacak kadar. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Ülke için en tehlilik tiplersiniz. Kafanızda kurup kurup element uydurmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

• sjw'cilerin gazına gelip lgbti savunan türk arkadaşlar görüyorum. üzücü.

• eşcinsel olduğu için değil, yerli ve milli voleybolcumuz olduğu için savunuyoruz...

o yüzden üzülmeye devam Ebrar Karakurt'tan kendisine "provokatör" diyen Furkan Bölükbaşına yanıt: "Arkadaşlar kim bu lavuk?" 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Ağustos 2024; 11:41:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.