Yahu ben kullanıcı engelleyince mesajlar komple kayboluyor. Önceden mesaj duruyor ama görüntülenmiyordu, buna ilişkin bir ayar mı var? Bir de benim mesajlarım "düzeysiz" bilmemne diye silinip uyarı alıyorum, görüyoruz ki diğerleri yine kalıyor böyle anlaşılan. Edit: Gitmiş teşekkür ederim ama herhangi bi cezalandırma vs olmamış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 5 Eylül 2023; 16:34:55 > |
Ebrar Karakurt'a dört bir koldan saldırılar devam ediyor! 'SAPKIN', 'REZİL' 'MİLLİ UTANÇ' (13. sayfa)

-
-
Ne güzel açıklamış Altaylı.
aslında kızlarımıza saldıranlar ceza almalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaw arkadaşım sana ne insanların kişisel hayatından sana ne insanların ne yaptığından. Seviyorsun yada sevmiyorsun bunu herkesle paylaşmak zorunda değilsin. Takımı tebrik eder geçersin. Ne biliyorsun bunun tercihten öte DNA yapısıyla alakalı olmadığını yaradılıştan böyle olmadığını!!!! Neden herşeyi çok iyi bildiğinizi sanıyorsunuz????
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lgtb sevici kardeşim çocuklar doğuştan gay Lezbiyen ve vs. Mi oluyor DNA diyorsun. , sapkın düşüncelerini kendine sakla. Benim hayatımda gay ve lezbiyen müsamaha göstermek yoktur
Ben ona da saygı duymak mecburi değilim
Nefretim Allah'tan dini islami mubin den gelir
Bir kavim yok oluşu erkek erkeğe sevişmek kuran da açıkça belirtiliyor zinanın en kötüsü deniliyor hala yok saygı yok. Şu bu bananae
Bak herşeyi bildiğini zanneden kişi, ben yaratılışım gereği karşı cinse ilgi duyarım, hemcinsime ilgi duymam bu bana iğrenç gelir ama bir başkası da hemcinsine ilgi duyar. Karşı cins ona iğrenç gelin. Bu DNA dizilimiyle ilgili DNA yapısıyla ilgili. Ve ayrıca bu hiçbirimizi ilgilendirmez seni ilgilendirmez. Sen çocuklara yapılanlarla ilgili bu tepkiyi neden gösteriyorsun bu ve diğer iğrenç olaylara neden tepki göstermiyorsun?? Sonuçta bu insanlar senin görüşüne göre kendi kararlarını alacak yaştalar ve bu kararı almışlar. Çocuklar böyle kararlar alacak yaşta olmamalarına rağmen bazı kalitesiz karaktersiz yetişkinler bu durumu suistimal ediyor. Neden bunlar bu karar gündem olmadı???????
İkincisi ise sen çocukların cinsel yönelimini nerden bilebilirsin? Çocuk diyoruz çocuk. Yaw size ne anlatıyoruz beeee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
lut kavmi ayrı lut kavmi daha çok biseksüel olduğu için helak edildi. evli çocuklu ol git sadece başka zevklerde almak için karını bir erkekle aldat cinsel azgınlık üstüne ,netilix amazonun istediği toplum modeli herkes gay ilişki yaşayabilir 666.
eşcinsellik halen çok bilinmeyenli bir denklem bizim ülkemiz halen karşı cinse özenen sütlü kahve tipi gay tipi tanımı modunda ,eberarda gayet karşı cinse özenen bir eşcinsel bari ameliyat olup cinsiyet değiştirsin pek boyle mutlu olduğunu sanmıyorum,kadınmı erkekmi ne olduğu belli değil kariyeri olmasa çoktan trans olurdu belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Eylül 2023; 14:43:13 > -
hala aynı mevzu dna dna dna diyorum ki bu dogal ise dna ne alaka değil ise hastalık değil mi ? , istersen inekle ilişkiye gir bu senin sorunun , benim sevme veya nefret etme özgürlüğüm var farkında mısın ?
sevmiyorum dedikçe seveceksin diye neden diretiyorsun ? cinsel yönelim doğuştan gelir diyen sana diyorum ki çocuklar cinsel yönelimi nasıl diyorum yoooo diyorsun , bir cocuk dediğin kızlarda 10 erkeklerde 12 yaşında ereksiyon olurlar o yaşta aaa ben ahmet hasanla ilişki yaşamak istiyorum diyen var mı ?
bana uymayan haller hakkında sana ne oluyor ki beni sorgulama cüretini buluyorsun ?
-
Kendi kendine yazıp çiziyorsun. Senaryo yazıyor oynuyorsunuz. Allah sizin gibilere akıl fikir versin. Kibir en büyük günahlardan. Bunun farkında olup yaşamanız dileğiyle.
Ebrar'ın cinsel tercihi sebebiyle milli takımdan atılmasını isteyen aşırı derecede sapkındır. Bir kişiyi yaptığı işi ile değil cinsiyeti şekli şemaliyle değerlendiren insanların bir an önce yok olup gitmesini diliyorum.
-
+kızın piskolojisin normal olmadığını burdan bile anlarsınız fanlarınıda çözemiyorum sanki Jodie Foster gibi aklı başında lezbiyen görüdükte biz gömüyoruz, bu kızın 35+ larında kariyeri biticek haliyle doğa kanunu intihar etmese iyi pek normal bir tip değil.
bunun neresi Atatürkün kızı allah aşkına başarılıdır bize gurur yaşatmıştır orası ayrı ama bu kız normal değil ağır piskolojik sorunları var az değil, çok belli.
izlesene
Ebrar Karakurt ile Muhabirin İlginç Anlarıhttps://www.izlesene.com/video/ebrar-karakurt-ile-muhabirin-ilginc-anlari/10717974Atatürkün kızı olarak göreceğim isim orda zehra güneştir hanım hanım saygılı nasıl oturup kalkacağını konuşçağını bilen hanfendi bir türk kadını,ebrara anca piskolog önerebilirim hali tavırları kızın hiç birşeyi normal değil .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Eylül 2023; 11:51:44 >
-
DNA ile ilgili bir durum mu değil mi bilemem. İster tercih de ister DNA de ister hastalık de fark etmez. Kimseyi sevmek zorunda değilsin nefret de edebilirsin. Ama kalkıp kişisel düşüncen sebebiyle bir insanın yaşam, çalışma, spor yapma hakkına dil uzatmak doğru değil. Hele milli takımdan atılsın demek ahlaksızlıktır. Ebrar canını dişine takıp milli takım için savaşıyor, milli marşta gözlerini tutamıyorsa, bu millete senden benden daha fazla hizmet ediyor bize laf etmek düşmez. Ebrarın özel hayatı onu ilgilendirir bizi ise ülke için yaptıkları ilgilendirir.
-
Siz kimler 6 +1 Hdp mi ...
Kafan mı Güzel ? Nerde ne yazmışım iyi oku
Psikolojik sorunu olan bir kadını gidip de mükemmel Atatürk kızı diye lanse eden sizin guruh , Atatürk şuan hayatta olsa Ebrar kanka aferin mi derdi ?
Atatürk ilah yapan arkadaşlar sizden açıklama beklemiyor
Senin kafan güzel sanırım. Sorunu olduğunu iddia eden sensin.
Atatürk ilah değil harika bir liderdir. Düşünceleri görüşleri değerlidir. Mükemmel Atatürk kızı diye bir şey yok, bunları nereden uyduruyorsunuz anlamıyorum ki. Atatürk şu an hayatta olsa kesin aferin derdi. Türk milletini gururlandıracak işler yaptığı için.
Ne kadar şekilci insanlarsınız siz anlamıyorum. Ebrar yerinde baş örtülü bir kızımız da olsa aynı sevinci yaşarız biz. Ama siz kızları kapatıp sosyal hayattan soyutlamak isteyen kuru kafalar sebebiyle baş örtülü kızlarımız bunlardan çekiniyor.
Herkes kendine baksın kimseye karışmasın. Sanki Ebrar TV ye çıkıp public seks yaptı. Dinci takılıp birbirini düdükleyen badem bıyıklı olsa bu kadar haber olmazdı. Eşcinsel birinin başarılı olmasına bile dayanamayan hasetlikten nefret külrüründen bıkmadınız mı?
-
Zaten bu şampiyonlukta amma çok abartıldı.Sırf kadınlar kazandı diye tüm bu sesler.İlla feministlik yapıcaklar.Ebrar denen kişi sürekli yaşamıyla ilgili paylaşımlar yaparak sporculuğunun önüne geçen davranışlarda bulunmuştur.Sporu kullanaraktan kendi düşünce yapısını empoze ederek bir amaç taşıdığı ortada.Milli takımı desteklesemde bu şahısın yaptıklarına katılmıyorum.Kendisinin de milli takıma yakıştığını düşünmüyorum.Tek vasfı voleybol oynamak olan birinin islamcılara zarar verdiğini söylemekte çok komik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 5 Eylül 2023; 19:39:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu boş beleşleri konuşmaya değmez, onlar anca gücü yetirebildiklerine saldırıp hiç bişey üretmeden kendilerini tatmin etmeye çalışan kımıl zararlılarıdır
kes be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X