Şimdi Ara

Ebeveyn Korumasında bi sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar, benim sizden bir ricam var. Şimdi benim abim derslerle ilgileniyim diye Aile Koruması* koymuştu oturumuma bu yüzden oyun yada herhangi bi programı çalıştıramıyordum. Ama bayramın araya girmesi ile birlikte oyun ve program engellemesini kaldırdı ama sorun da burda. Müthiş bi heyecanla dosyalarıma girdim ve World of Tanks'ın luncherını çalıştırdım, ama bana yeterli iznim olmadığını söyleyen bi uyarı ile karşılaştım. Bakıyorum Oyun veya Program engelim kalktığı halde o güzel oyunumu oynayamıyorum Lütfen bana yardım edermisiniz bu konu da. Adam teker teker programları tikliyordu kullanacağım ve kullanamayacağım programları sanıyorsam bu arada world of tanks'ı tiklemedi ama engeli kaldırınca bu tiklerin etkisiz halde kalması gerekmiyormuydu?! Ona hala oyuna giremediğimi söyledim, şaşırdı ve düzeltmeye çalıştı (heralde bilerek izin vermedi yada uğraşmak istemedi bilmiyorum) ama hala oyuna giremiyorum. Wot'a girmem için ne yapmam lazım bana söylerseniz mutlu olurum (standart kullanıcıdayım eğer düzeltmem için yönetici kullanıcıda olmam gerekiyorsa (şifresini bilmiyorum) düzeltemem değilmi) eğer standat kullanıcıda düzeltmemin bi yolu varsa lütfen söyleyin.

• OtakuGamer kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çok küçük yazmışsınız, okurken çok zorlandım gözlüklerim olmasına rağmen... Sonrasında ise şifeniz olmadan hiç bir işlem yapamazsınız, abiniz ile konuşup durumu iletmenizi önerebilirim. Geçmiş olsun kolay gelsin.
    Bir gün herkesin birbirini anlayacağı zamanın geleceğine inanıyorum. (Ero-Sennin)
  • OtakuGamer kullanıcısına yanıt
    Programı kır Ben kırardım Şehsen babam birsürü kez beni engellemeye çalıştı koymadığı program yok herseferinde açık buldum :))

Narutocu musun sendemi yaw :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hegosder -- 22 Ekim 2013; 20:28:20 >
  • tek ve kesin çözümü yönetici hesabı ile takılman olacak sınırlı hesap adındanda anlaşılacağı gibi sınırlı oyunu yönetici düzeyinde çalıştıramayacagın için doğal olarak açamayacaksın abine biraz baskı yapabilirsin. ama sopa yemeden

Narutocu musun sendemi yaw :)))

İzliyorum mangasını da okuyorum naruto nun , ama o değil de nası kırıyosunuz ya? abime dedim böle böle, adam ben senin engelini kaldırdım çalışması lazım, muhtemelen benim oturumdayken yükledin ondan açamıyosun şimdi dedi,
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.