Şimdi Ara

ebaydan kamera vb... alan arkadaşlara soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ebaydan kamera vb... alan arkadaşlara soru
    arkadaşlar şu gg ve sahibinden sitesinden aldığım kamera vb...şeyler aşırı kalitesiz çıkıyor,adamlar kamera örnek çekim bile vermiyor,sadece alınca anlaşılıyor,kameralar çok kalitesiz oluyor 100 tl verip kalitesiz alıp durana kadar 1 tane sağlam almayı istiyorum
    ben ebay nasıl kullanılır bilmiyorum
    1-ben google translate çeviri ile satış yapan adamla konuşsam olur değilmi
    2-kredi kartı kullanmam,normal banka kartı ile veya başka nasıl alışveriş yaparım
    3-ürünü sitesinde incelediğim zaman örnek video atıyorlarmı yani kaliteli olduğu ne malum
    asıl sormak istediğim önemli şey kalitesinden nasıl emin oluyorsunuz,bunun taktiği nedir

• örneğin bu kalitelimi değilmi nasıl anlıcam videosu yok
    http://www.ebay.com/itm/IR-Car-dvr-Camera-recorder-video-Rotatable-lcd-2-5-/160576112815
    adam yazmış kopmı orjinalmi diye ama orjinalda olsa görüntü kötü olabiliyor
  • Ben daimawww.aliexpress.com dan alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben daimawww.aliexpress.com dan alırım

satıcılarmı iyi yoksa ürünlermi iyi hangi açıdan
    çünkü ürün bu kötüde çıkabilir,şöyle ürünün orjinal videosunu koyan bir site yokmu
    olmazsa sahibinden ve gg ye msj atcam bir sistem yapsınlar ürünün orjinal videosunu eklesinler orjinal değilse farklı çıkarsa herkes eksi oy verir

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben daimawww.aliexpress.com dan alırım

sağol biraz kurcaladım her ürünün altında,alan herkesin yorumu var çok güzel sistem
    gg de ise sadece 1 alan kişi ve 1 yorum oluyor,bazen o kişi sağol yazmış oluyor anlaşılmıyor
    örnek
    http://www.aliexpress.com/item/FHD1920-1080-Portable-Car-DVR-with-2-5-inch-TFT-LCD-night-vision-DVR-Camera-120/695431335.html

faydalı konu herkes görsün

• kamera bilmiyorum ama arkadaşıma los angeles tan ray ban gözlük getirttik. dısarda bodeline baktık 600 liralık gözlüğü 100 dolara aldık. eğer aldıgın ürün orjinal değil veya bozuksa. paypaldan paranı geriye alabilirsin. e bay çok alışveriş yaptım. şimdiye kadar bir sorunum olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

kamera bilmiyorum ama arkadaşıma los angeles tan ray ban gözlük getirttik. dısarda bodeline baktık 600 liralık gözlüğü 100 dolara aldık. eğer aldıgın ürün orjinal değil veya bozuksa. paypaldan paranı geriye alabilirsin. e bay çok alışveriş yaptım. şimdiye kadar bir sorunum olmadı.

paypal olayı nasıl bankamatikten paramı yatıyorsun hesabına
    kredi kartına gerek yok dimi paypal hesabına kartsız para yatırılıyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

kamera bilmiyorum ama arkadaşıma los angeles tan ray ban gözlük getirttik. dısarda bodeline baktık 600 liralık gözlüğü 100 dolara aldık. eğer aldıgın ürün orjinal değil veya bozuksa. paypaldan paranı geriye alabilirsin. e bay çok alışveriş yaptım. şimdiye kadar bir sorunum olmadı.

paypal olayı nasıl bankamatikten paramı yatıyorsun hesabına
    kredi kartına gerek yok dimi paypal hesabına kartsız para yatırılıyormu

ben kredi kartımı tanıttım internettten yaptıgım hmen her alışverişte paypal kullanıyorum ztn kredi kartı ekstremdede cıkıyor hepsi :)
    hesap kartı oluyormu bilmiyorum maalesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.