Bildirim
EBAYDA SATICILAR NASIL PARA KAZANIYOR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
feedback kasıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Reveal
Merhaba arkadaşlar. Ebayla yeni tanıştım diyebilirim.
Ürünlere baktığımda ciddi anlamda TÜRK sitelerinden soğudum.
Beğendiğim ürünler çok ucuz 1-2 dolar ve üstelik ÜCRETSİZ KARGO ?
2dolarlık ürüne nasıl yurt dışından kapıma kadar ücretsiz kargo yapıyorlar anlamıyorum? Yanlışmı biliyorum
O satıcılarin cogu cin de. Cin hükümeti disa ticareti desteklemek icin saticilara bedava kargo hizmeti ya da iste cok cuzzi bir fiyata kargo gibi kolayliklar sunuyor. Bir de tabi sadece senin değil bir suru siparisi toplu gonderdigi icin de bir kazanci oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
adamların işlem sayılarına bakarsan nasıl para kazandıklarını anlarsın. bence çoğuda 2.iş olarak yapıyor bu satışları. -
quote:
Orijinalden alıntı: tevfikbulut
Insan bari iyi birşeyi koyar. Adam 5 sent para kazanmış. Her konuya aynı mesajı atıyorsun. 20 gün debelenicen ve 1$ kazanıcaksın yani. Allah akıl fikir versin -
quote:
Orijinalden alıntı: tevfikbulut
o gördüğün miktar şimdilik o kadar ve yeni üyeyim. 100 üye toplayınca 20 dolar kazanıyorsun.
Daha once bu işte başarısız olmuş gibisin
Probuxta 100 üye toplayınca 20 dolarmi var ? benim 106 adet var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X