Şimdi Ara

Ebay yada Amazondan ürün alıp Türkiyede yasal yoldan nasıl satarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben Ebay ve Amazon üzerinden ürün satın alıp yasal yoldan Türkiyede satmak istiyorum.

Bunun için bir şahıs firması ve e-ticaret sitemi kurdum, getireceğim ürünler küçük çok pahalı olmayan şeyler olacak ama toplamda en azından 4 -5 bin tl'lik ürün getirmeyi planlıyorum.

1- Gümrüğe takılacağım kesin, KDV mi de ödeyerek en kolay yoldan bu işi nasıl yapabilirim?
    2- Gümrük müşaviri ile çalışmam gerekiyor mu?
    3- Ebay yada Amazondan aldığımda tek kargo kutusu mu olacak yoksa her farklı satıcıdan aldığım ürün için farklı kargo pakedi mi gelecek?

Bu işi yapmış yada bilen birisi bana sırayla ne yapmam gerektiğini anlatabilirse çok çok mutlu olurum.

• mrb ben çin shenzhende yasıyorum kısa sureklıgıne tr ye dondum ama sanırsam artık burada tıcaret olayı bıtmıs kargo gonderılerınde bıle ırsalıye zorunlulugu gelmıs
    bu şekilde sanırım kargo masrafı daha uygun olur, ancak yukarıda yazdığım gümrük tarafındaki soruların cevabı hala muamma benim için.

Not: Ben de 2 sene shanghai'da yaşamıştım, kendim de çince tercümanlığı yapıyorum,http://cince-tercuman.com/cince-tercumani-olarak-kayit-olun 'a kayıt olabilirsen tüm bilgilerini almış olurum.

• evet bende oraya gitmeden once aynı yolla yapıyordum gonderıyorlardı ama sadece gonderıyorlardı ne almıslara kalıte kontrol vs olayı olmuyordu buda benım ıcın cok buyuk sıkıntı oluyordu bazı malzemeler hıc calısmıyor bazıları yanlıs gelmıs oluyordu kendı elınle test edıp kargolamak gıbısı yok benım arkadaslarda malzeme alıyorlar yada bana aldırıyorlar bende aynı sekılde guzelce alıp paketleyıp gerekırse ıcıne fatura koyup o sekılde gonderıyorum ben gıdelı cok fazla olmadı 6 ay 20 un kaldım suan calısma vızesı dolayısı ıle gerı geldım kısa surelıgıne 28 ınde donuyorum sıtenıze kayıt oldum maıl adresımle qq dan aratıp ekleyeblırsınız

bilgilerin bana düşmüş, seni qq'ya ekliyorum.
  • ben seni eklerken hata veriyor, benim qq'um 1357684204
    neyse elımden bısı gelırse yardımcı olmaya calısırım her seyı benım ıcın para demek degıl her seyden bı karsılık beklemem

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.