Şimdi Ara

eBay tecrübesi olanlar yardım...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://cgi.ebay.com/2008-Genuine-Fender-Stratocaster-Maple-Strat-Neck-New_W0QQitemZ150292192658QQcmdZViewItem?hash=item150292192658&_trkparms=72%3A1163%7C39%3A1%7C66%3A4%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3911.c0.m14

Linkteki ürünü almak istedim.Fakat satıcı bana bir mesaj gönderdi kafam karıştı.Ben ona türkiyeye gönderebilirmisiniz ve şimdi al fiyatını sordum.O da bana şu yanıtı verdi ;

" Yes I can ship to Turkey, you should be able to figure the cost on the shipping calculator on the auction site. Insurance is mandatory. There is no buy it now price, there was, but it went away when the first bid was placed. "

Ne demek istiyor? Bu arada gümrükde sorun yaşarmıyım onu da bir belirtirseniz çok sevinirim

• Evet Türkiyeye gönderebilirim, kargolama hesaplama bölümünde tutarı hesaplamalısın. Sigorta zorunlu. Hemen al fiyatı daha önceden vardı ama ilk teklif yapıldıktan sonra ortadan kalktı.

Ürünün tutarı 162 dolar olduğu için gümrük sorunu yaşamazsın, 400 üzeri gümrük devreye giriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Her halukarda 200 ün altındaydı.
  • Çok sağol gökhan ya yüreğime su serptin vallah.Herkes takılır diyor.Moralim bozulmuştu.
  • Ben playasiada 2 oyun+ kargo 158 dolara alışveriş yaptım ( fatura 158 $ sonuçta) evime kadar sorunsuzca geldi, rahat ol dedim ya her halukarda sorun yaratcak rakam 200 $ nin üstünde bir rakamdı. Sende sağol.
  • Peki bu ürünün nasıl hesaplayacağım ya ingilizce kötü olduğu için zorlanıyorum.Bir yardım edebilirmisin ya

Shipping Calculator : http://payments.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?EmitSellerShippingCalculator

Üründe bu orda bilgiler yazıyor.Boyut fln : http://cgi.ebay.com/2008-Genuine-Fender-Stratocaster-Maple-Strat-Neck-New_W0QQitemZ150292192658QQcmdZViewItem?hash=item150292192658&_trkparms=72%3A1163%7C39%3A1%7C66%3A4%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3911.c0.m14

• Ve ayrıca kargo bedelini de paypaldan ödemem mümkün mü ?
  • Gitar felan mı topluyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon Hakkında Yardım Lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet Bir abd fender alamadık.Bari sapını alalım egomu tatmin etmek için.Hani sen o gitarın sapını bile alamassın diyenler için alıyorum
  • Biri benim için şu gitar sapının İstanbul'a kargo bedelini hesaplayabilir mi ? İngilizce özürlüyüm de
  • Vallahi beceremedim dostum, kusura bakma. Örnek hesaplamalarda Almanya için 30.95 fiyat vermiş ama. Ölçüler libre mibre, olmadı yani. Büyük ihtimalle örneklerde verilen hiçbir pakete uymuyor yani 'unusual' paket dediği yerden girilecek ama boy-en-yükseklik lazım, ağırlık lazım. Ehm şey Türkiye de yokmu? Benden bu kadar burada mıçtım.
  • Canın sağolsun dostum ama ilanda vermiş bilgileri ya

Scale Length 25.5” (648 mm)
    Width at Nut 1.650” (42 mm)

işe yarar mı bunlar şimdi yapabilirmsn ?
  • orada yazan bilgiler ve hafif uydurma bir ağırlık ve yükseklik ile ( bunlar yok çünkü) US Postal Service avrupanın her yerine 34,80 $, adamla bağlantıya geçip yaptığı kargo paketinin eni boyu yüksekliğini ve ağırlığı öğrenirsen dibine kadar hesaplarız. Satıcının yazdığı bilgilerde en boy var ve orada belirtilen hiçbir pakete uymuyor. Sonuçta satıcı herkes için standart bir paket yapıyordur. İşte onun boyutunu öğrenmemiz lazım.
  • Vay be Amerikan Fender sapı Efsane mi bilmiyorum ama dayım anlatıyor bunu bana. Fenderler Türkiye'ye ilk geldiğinde fakeleri çıkmış hemen ve F'nin yazılışından dolayı adamlar onu 7 sanmış Fake gitarlar 7ender olarak nam salmış
  • Sağolasın gökhan yardımın için eyvalllah

Bu arada @Darcyn Amerikan sap değil meksika ya amerikanla cok pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.