Şimdi Ara

Ebay Gümrük Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ebayden zippo alacağım.zippolar 15 - 17 dolar civarında
    3 adet getirtmeyi düşünüyorum toplam ücret takipli kargoyla beraber 65 - 70 dolar arasında yani 120 TL ye yakın.
    yeni gümrük yasasıyla 75 avroyu aşmıyor. Ancak gümrükte 3 adet ürün geçebliyordu son yasadan önce şuan için durum nedir yoksa 1 adet alacağım

21 Agustosta çıkan yasadan sonra 1 seferde kaç adet ürün sınırı geldi yoksa eskisi gibi 3 ürün mü getirebiliyoruz 75 avroyu aşmamak kaydıyla lütfen yardım edin

• aynı üründen birden fazla getirtemezsin yeni yasaya göre.. ha ben vergisini veririm diyorsan 100 tane de gitirtirsin o ayrı.. kargo dahil 75 avroyu geçmemesine dikkat et. mümkünse pakete "gift" yazdır. dhl vb. kargo firmalarıyla gelirse gümrüğe takılma olasılığı çok yüksek. yerel postayı kullan. yeni yasayla artık eskisi gibi yurtdışından alışveriş yapılamıyor maalesef.. forumda bu konularda daha bilgili arkadaşlar var..

kolay gelsin.
  • acaba aynı üründen kastınız nedir.aynı model zippomu yoksa aynı marka ürünmü yani birisi zippo birisi başka markamı olmak zorunda yani getireceklerim aynı model değil ama hepsi zippo.

vergisini öderim eğer alamazsam sanırım %20 vergi. yani kargo dahil hepsi 105 110 TL ye geliyor hepsini hesapladım
    benim demek istediğim 3 ayrı model zippo kargo dahil 105 TL ye getireblirmiyim
  • Farklı hesap ve kişi adına alabilirsin. İş adresini veya eş dost adresini verirsin .

20 $ dan => 60 $ = 45 € yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstbayar -- 2 Eylül 2011; 17:04:44 >
  • merhaba
    Ben 3 tane ayrı model zıppo alacaktım combıned shıppıng ozellgıyle ve 1 pakete 1 tarckıng number alacaktım(trackın number 12 dolar 1 paket ıcın) ama suan okuyunca fıkrım degıstı.eskıden 3 paket urun gelıyordu.suan oyle degılse 4 adet zıppo alacagım ancak getırcegım paket toplam ucretı kargo dahıl 156 TL.yanı 75 avro sınırını asmıyor.yanı ben 75 avro sınırını asmayan 4 zıppoyu %20 vergı odeyerek sorunsuz alabılırmıyım tesekkurler.
  • up.kargo dahıl 156 tl tutan 4 zıppoyu vergısız alabılırmıyım. Vergı odeyeceksemde tutarı odeyıp sorunsuz alırmıyım bu ne kadar olur.kargo devlet kargosu takıplı.
  • 4 zippo geçmez. normal %18 kdv değil bu vergi. gümrük vergisi. sana daha pahalıya mal olacak haberin olsun. 4 taneyi ne yapacaksın? 1 tane getirt önce. 4 tane aldığın için ticaret yaptığını düşünerek ürünü gümrükte tutabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awolf34 -- 2 Eylül 2011; 20:31:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Acil Lütfen..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu ağustosta çıkan muafiyet vergisinde değişen sadece fiyat sınırlandırması yani 150 den 75 euroya indi diye biliyorum.adet sınırlamasında değişiklik oldugunu genelgede göremedim.yani tek seferde 75 avroyu geçmeyen 3 adet siparş getiriliyor olması gerekmiyormu? bu gece sipariş veriyorum lütfen bilen duyan varsa söyleyeblrmi.
  • bende EBAY dan z.ppo siparisi vermeyi düsünüyordum
    Ama bir tane :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.