Şimdi Ara

eBay.com dan alışveriş yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bi kamera alıcam yabancı bir siteden (ebay.com dan). türkiyeye göre çok daha ucuz. ordan aldığım zaman buraya gönderirlermi? gönderirlerse gümrük vergisi gibi bir sorunla karşılaşırmıyım? veya kargo ücreti ne kadar olur? kargo kaç günde getirir? bana yardımcı olabilecek kimse varmı?

• İnternet de çoğu söylenti dolaşmakta aldığın firma sana hediye paketi içinde gönderirse gümrükten rahatlıkla geçer diyorlar. Birde şöyle bir şey var özel gün ve bayramlarda gümrük geçişlerinde vergilerde indirim oluyormuş bunu da bir yerde okumuştum.
  • mERHABA.
    Ebay de ilgili ürünün de hangi ülkeler gideceği ve ekstra masrafı olup olmayacağı ayrınıtlı yazmaktadır.
    Linkini verirseniz daha çok yardımcı olabilirim.
    75 euro ya kadar gumrukten muafız.
    Ürünün gönderileceği yer ile gönderim şekline bağlı olarak 1 hafta ile 1 ay arasında değişir.
    Araba anteni gemi ile hong kong tan 1 ayda geldi.
    Nyko zoom uçak ile 1 hafta gibi geld.
  • Kargo olayı ise daha farklı yurt dışından Türkiye ye belli firmalar getiriyor. Sitelerine girip alıcağın ürünün kutusunun boyutlarını , kütlesini yazarsan sana ne kadar tutacağı hakkında bilgi veren uygulamalar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Markoeren

almak istediğim ürünün link bu:http://www.ebay.com/ctg/Canon-EOS-Rebel-T1i-500D-15-1-MP-Digital-SLR-Camera-Black-Kit-w-18-55mm-Lens-/100106051?_dmpt=Digital_Cameras&_pcategid=31388&_pcatid=782&_refkw=canon+eos+500d&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A5848&_trksid=p3286.c0.m14
    şimdi bunun ekstraları bana ne kadara mâl olur sizce?

kargo ile fiatı 740 dolar aryı gümrük oda %18 belki birde özel tüketm vergis...yani burda çok daha ucuza alabilirsin saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Markoeren

almak istediğim ürünün link bu:http://www.ebay.com/ctg/Canon-EOS-Rebel-T1i-500D-15-1-MP-Digital-SLR-Camera-Black-Kit-w-18-55mm-Lens-/100106051?_dmpt=Digital_Cameras&_pcategid=31388&_pcatid=782&_refkw=canon+eos+500d&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A5848&_trksid=p3286.c0.m14
    şimdi bunun ekstraları bana ne kadara mâl olur sizce?

oo kamera güzelmiş
    639dolar kamera + 99 dolar kargo ücreti var o ürünün
    hocam bu iş biraz karmaşık 75 eurodan fazla olan bişeyi gümrüksüz alamazsınız 7 temmuz 2011 de gümrük mevzuatında yapılan değişiklikler var
    1600euroya kadar olan ürünleri ticari maksatlı almıyorsanız eğer yüzde 18 vergi ödeyerek alabilirsiniz
    eğer bu kamerayı illa almak istiyorsanız, üstünede +400tl gibi bi maliyet daha çıkar + iş zaman açısındanda uzun sürer
    ebaydanda ödemeyi paypal üzerinden yapıcaksınız paypalda parayı 639dolar+99dolar kargo ücretini baştan alıcak sizden,
    hediye paketi olursa yılbaşı ve bayramlardan bir ay önce 1 ay sonra olursa maddi değeri 150euroya kadar olan ürünleri alabiliyorsunuz
    ben ebaydan defalarca alışveriş yaptım;
    mesala çok pahalı bişeyi alıp fiyatını düşük gösterenlerde var ama satıcınında kabul etmesi lazım, gümrük sıkıntısı var
    rizikosu yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin_KarayeL -- 17 Ocak 2012; 22:31:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam teşekkürler en iyisi buralarda birşeyler bakim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.