Şimdi Ara

ebay .com dan alışveriş yapıcam ama NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ebay de aradıgım notebooku baya uygun fiyata buldum türkiye kargosu 60$ ama gümrükte ne olur bi bilginiz varmı birde ingilizcem az oldugu için kendime güvenemiyorum ordan alışveriş yapmaya nasıl bi ödeme sistemi var falan bu gibi bilgileri paylaşırsanız< seivinirim.

• Hiç yanaşma derim, küçük birşey olsa yırtardın ama söz konusu ürün laptop. Gümrüğüne de katlanırım diyorsan oldukça pahallıya gelir, gümrükçü'ye kalmış bir olay. Eğer isterse rakamları iki laptop alacak fiyatlara çıkarablir. Bir arkadaşım elektronik bir parça getirtti USA'den, ürün fiyatı yaklaşık 360 dolardı (kargo dahil). Gümrükte 960 ytl gibi bir fatura çıkardılar, eğer ATR belgesi gönderirlerse bu rakam yarı yarıya düşer falan gibi birşeyler söylemişler gümrükten. Aklında bulunsun, sonradan pişman olma...
  • teşekkür ederim arkadaşım bende zaten emin değildim almıyım daha iyi birde sorna burdakinden pahalıya gelir elimde falan kalır dimi
  • gidip ordan kendin al daha ucuza gelir hem gezmiş de olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: uckalkan2

teşekkür ederim arkadaşım bende zaten emin değildim almıyım daha iyi birde sorna burdakinden pahalıya gelir elimde falan kalır dimi

Eğer ticari maksat güdüyorsan kalır tabii ama kullanacaksan niye elinde kalsınki. Alır paşa paşa kullanırsın.
    Şaka bir yana tanıdığın varsa getittir, yoksa boşver gitsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.