Bildirim
ebay.co.uk dan 3ds oyunu almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ürünün sayfasına girip shipping kısmından türkiye'ye yolluyor mu ona bak önce
ikinci el satanların çoğu yollamıyor çünkü -
http://www.ebay.co.uk/itm/Heros-of-Ruin-Nintendo-3DS-/131078917688?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item1e84e98e38
örneğin bu ürün world wide yani dünya çapına.bunu alsam sorun çıkarmı?(açık arttırma bu ama diyelimki kazandım) -
hayır çıkmaz 6sterlin'e yolluyor türkiye'ye ama şu fiyattan alsan zaten 25 lira ediyor. geçenlerde kutulusunu 30tl'ye satan vardı bu heros of ruin'i -
6 sterlin neymiş yav oyundan pahalı :D altı üstü kibrit kutusu kadar bişey getircekler :D o iş yatar ozaman tr den alırım piyasa canlı kalır :D -
30tl dedim ama aradım bulamadım şimdi yanlış hatırlıyor da olabilirim
aramak gerekiyor ben geçen hafta sıfır castlevania'yı 11sterlin + 3 sterlin kargoyla aldım. kargo takipsiz ama, ne zaman gelir allah kerim -
sterlinde uçtu gitti yurt dışından ürün almakta saçma hale geldi...
bakalım Allah sonumuzu hayretsin... -
kesinlikle
bir süre yurtdışından oyun olayını kapadım ben :) -
şuraya bak adamlar kendi parası ile 6 sterline oyun satıyor.
onlar çin 6 lira gibi olan 6 sterlin bizim için 20 tl.
adaletmi bu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X