Şimdi Ara

Eba - Uzaktan Eğitimde Propaganda (İdam Sahnesi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
7.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adnan Menderes Türk Savaş Uçağı Motor fabrikasını kapattıran kişidir ve aynı zamanda Amerikan İncirlik Hava üssünü ülkemize kurulmasını sağlayan kişidir ve aynı zamanda meclis konuşmasında siz isterseniz hilafeti bile getirirsiniz diyen cumhuriyet ve Atatürk düşmanı birisidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 25 Mart 2020; 6:30:2 >
  • Çocuklarimiz her gün YouTube'dan veya akşamları ailecek öyle şiddet vb... tür videoları izliyorlarken hatta en popüler oyunlarda bomba ateş kesme doğrama varken baba oğul da bunları oynarken onlara bir şey olmuyor da bu sahne mi ağır geldi. Kaldı ki beğenmiyorsan izletmezsin ücretli ders içerikleri filan var onlara üye ol EBA dan kurtul.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimnur -- 25 Mart 2020; 6:56:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah bu devlete zeval vermesin.
    Allah Türkü korusun ve yüceltsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akp ile hiçbir bağım yok . Hiçbir zaman da desreklemedim ama bakan ziya Selçuğu yedirtmeyiz. Bu adam Türkiye'nin akpye rağmen eğitimdeki tek şansı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucra kullanıcısına yanıt
    Peki bu skandala nasıl izin verdi? Yada izin aldığı kişi mi? Böyle olmasını istedi de bu bir şey yapmadı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar ne kadar dindar bir nesil yetiştireceğiz diye dayatma yapsalarda. Tiktok'da Instagram'da görüyoruz dindar nesili. Toplum dizayn etme, kendi ideolojine göre toplum mühendisliğine girişme hep ters tepmiştir. Kim nasıl olmak istiyorsa öyle oluyor işte. Sen ilahi dinletince, kendi ideolojine uygun kişileri övünce insanlar senin gibi düşünmüyor. Bırakın bu boş işleri. Birbirimizle didişeceğimize, ideoloji savaşları yapacağımıza. Geleceğimize bakalım. Nasıl bu ülkeyi modern, çağdaş, güçlü bir ülke yaparız. Bunlara kafa yoralım. Her gelen eğitim sistemini böyle kendi ideolojisine göre programlamaya çalışırsa işimiz iş. Bir arpa boyu ilerleyemeyiz. Çağdaş, modern, kaliteli bir eğitim vermeliyiz. Böyle boş işlerle vakit kaybetme lüksümüz yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    Peki bu skandala nasıl izin verdi? Yada izin aldığı kişi mi? Böyle olmasını istedi de bu bir şey yapmadı?
    Kardeşim uç uca eklese tek tek izlese milyon saat video çıkıyor ortaya. Nasıl izlesin tek başına. Ekibe güvendi ekipte de her türlü adam var. Bilmediğiniz şeyler var . Bakan Selçuk mülakatta torpili geldiğinden beri engelliyor. İçerideki bir grup çatlıyor. bakınız ben mülakata girmiş biriyim bir arkadaşım denedi torpil işini olmadı. İçimden oh be dedim dışımdan hayırlısı olmuş dedim.
    Bakan Selçuk akp içinde bence AKP'li olmayan tek bakan. Lütfen mantıklı eleştiriler yapın TRT kanallar her şey ile savaşamaz bu adamlar birkaç yıldır yakından takip ediyorum gündemi bakan Selçuğu istemeyen tek kesim torpilciler. CHP de başarısını kıskandığından veya akp nin güdümünde AKP ye oy kazandırmak için çalışan ele geçirilmiş bir parti olduğundan bakana yükleniyor. Futbolda bile bir direktörün iş yapması için sisteminin oturması için yıllarca bekliyosunuz bir bakan için sabredemiyosunuz. Bakan Selçuk akp nin yapısına rağmen mebi ayağa kaldıracak bir bakandır. Sabredin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence yersiz duyar kasma durumu var. Bu forumdakiler gibi.

    Cocuklariniz pupg den tut. Elli cesit salak sacma seyle muhatap oluyor. Sirf devlet eliyle diye bunu malzemeye donsuturmeye calisiyorlar. İzletme, sonra sikayetinide adabinca yap. 50 yilda bir ogretmen kokenli bakan gelmis hemen bakani istifaya cagirmak nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziya Selçuk'u hala iyi polis rolünü yutturabildiği için gerçekten tebrik etmek lazım. Bakanlıktan sonra tiyatro kariyeri düşünebilir.
  • Bir haftadır takip ettiğiniz adamı geldiği günden beri takip ediyorum diğer tüm bakanlara hakkımı haram edecek bir kişi olarak bu bakana çamur atacak hiçbir sebep göremiyorum. Tek tek videoları izlemesi mümkün değil... Klasik türk milletiyiz işte her işte herkes uzman yorum yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adnan Menderes, başta 6-7 Eylül olayları olmak üzere, bir çok suça ortak olmuş bir başbakanımız olmakla birlikte, darbe ile indirilip çakma bir mahkemede yargılanıp asılması halkta derin bir travmaya sebep olmuştur. Normal şartlarda seçim kaybettikten ve halk desteği iyice azaldıktan belli bir süre sonra SİVİL mahkemelerde ADİL şekilde yargılanır ve çok muhtemelen bir kaç tane ayrı ayrı 20 yıl yerdi. Aflar, indirimler falan derken en az 10 yıl yatarı vardı. Ama mümkün olmadı. Cuntacılar ortalığın ağzına etti. Halkta da devasa bir travmaya sebep oldular.

    Bu travmayı kaşıyıp kaşıyıp kendine oy devşirmek isteyen ikinci cumhuriyetçilerin alayı (liberaller ve siyasal islamcılar) bu travmadan çok nemalanmıştır. Bu video konusunda örgütlü, bilinçli bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum. Kendi görüşünü empoze etmeyi destur edinmiş bir davar kraldan çok kralcılık yapıp kendi kafasına göre bunu uygun bulmuştur. Kendisi ile aynı kafada olan bir dizi başka adam bunu kontrol ettiğinde bunun tepki çekebileceğini hesap etmemiştir. Bakanın da haberi bile yoktur, ben size diyeyim...

    Neyse, ana konuya geri dönelim, bu travmanın üzerinden 60 yıl geçti. Yeni nesilde bu travma yok. 60 yıl önce asılan bir başbakan bir anlam ifade etmiyor yeni yetmeye... 60 yıl öncesi "tarih" çünkü. Bu bir travma değil, bir tarih bilgisi onun için. Bu durum da Adnan Menderes'in asılmasından ötürü yaratılan travmadan çıkar sağlayan herkesin ödünü koparıyor. O yüzden yeni nesilde de bu travmanın devam etmesini istemeleri de doğaldır. Ancak "en büyük ilaç zaman" derler ya... Zamanın önünde duramazsın koca oğlan. Zaman geçtikçe sis perdeleri aralanır. Sudaki çamur dibe çöker, su tekrar berraklaşır. Doğrular, yanlışlar daha iyi görünür olur. Bir zamanlara damga vuran efsane isimler toprak olur, zamanla unutulur... O yüzden çırpınmak belki bir derece uzatır ömrünüzü. Okyanusun ortasında iken çırpındın, 10 dakika daha hayatta kaldın. Tebrik ederim. Ama sonu belli olan bir durumu ertelemekten ibaret yaptığın...

    İkinci Cumhuriyet zihniyeti çökecek. Arkadan gelen nesil de üçüncü Cumhuriyet zihniyeti ile yeni bir yapı inşa edecek. Geçmişi ile yüzleşmekten korkmayan, toplumsal barışı hedefleyen, özgürlükçü ve demokrat. "çakma demokrat" değil. "İleri" demokrasi hiç değil. Bildiğin, normal, sıradan, GERÇEK demokrasi. O gün geldiğinde bunları yapan kraldan çok kralcılar kaçacak delik arayacak. Ama sonra görecekler ki korkuları yersizmiş. Toplumsal barışı hedefleyen bir yönetim başına bela olmaz. Ama biz gene de gelir ayak korkutalım da, hadlerini bilsinler:

    Kul hakkı, yetim hakkı yemedi isen, halkın boğazından kesip verdiği paraları ceplemedi isen, korkma kardeşim. Devran döndüğünde kimse sana bir partiye verdiğin destek için kötü gözle bakmayacak.

    (Anlayana, korkutma buydu... Ceplemeyen, bu döngünün parçası olmayıp da bir yönetici konumunda olan kaç destekçi var? )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 25 Mart 2020; 12:37:51 >




  • Bu çizgifilmde anlatılan konu, yalan bir tarih değil, bizim yakın tarihimizde GERÇEK bir olaydır.
    Yine de - şimdilik- çocuklarımızın yaşı küçük olması itibari ile bu çizgifilmi izlemelerini istemezdim.
    Zaten bakan da açıkladı, gözümüzden kaçan bir hata dedi ki ben kendisine inanıyorum.
    Kısa zamanda büyük bir projedir EBA TV.
    Bazı hatalar olabilir, olmamasını gönül arzu ederdi.

    Fakat, şimdi bu durumdan siyasi paye çıkartmak, bu projenin karşında durmak, aptalıktır.
  • İrfan Galip Bey kullanıcısına yanıt
    Diyanete harcanan para egitime harcanan paraninin 8 kati hatta daha fazla sence farkli bi sonuc bekliyor muydun
    PISA'da neden sonlarda Turkiye. Burada amaclar cok farkli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PizzaMuffin -- 25 Mart 2020; 14:42:3 >
  • saimnur S kullanıcısına yanıt
    Resmî kanalın çocuğa siyaset izletmesi normal değil mi? Bu kafa tehlikeli bir kafa. Haberin olsun.
    Ekonomik durumu yetersiz aileler var. Ücretli ders içeriği almayı geçtim, internete ulaşma konusunda bile sıkıntı yaşayan, cebindeki paket video izlemeye yetmeyen ebeveynler var.
  • Ne diyelim, yazıklar olsun. Zihniyet aynı olduğu sürece her şey aynı kalmaya devam edecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Desteklemeyenler : ÇOCUKLARA bu görüntüler izletilmemeli..Çok anlamsız. Olaylar anlatılabilir ama bu görüntü seçimi en azından yanlış..

    Destekleyenler : ÇOCUKLARIMIZ tarihini bilmesinler mi neyden korkuyosunuz.



    Burada çok açık kasıt var. Burada eleştirilen tarihin bilinmemesi değilken özellikle uygunsuz görüntü olmasıyken destekleyenlerin ısrarla "hayır efenim tarihimizi neden saklayalım her şeyi öğrensin çocuklar" demeleri kasıtlıdır.. Yani ısrarla görüntüler eleştirilirken diğer tarafın bu kısmı silip olaya vurgu yapması...

    Yok efenim çocuklar daha kötü şeyler izliyomuş daha iğrenç şeyleri biliyolarmış olması mı bunu normal yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 26 Mart 2020; 3:1:53 >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Ikinci cumhuriyetciler = baby boomer kitle...

    Bu ulke ne cektiyse baby boomer zihniyeti sayesinde cekti...

    Fakat baby boomerlarin bir kismi aha sunun gibi akpden elini ayagini cekiyor... cunku bunlarin destegi cepleri vurulana kadardir ve bu ucuncu cumhuriyetcilerin de isine geliyor...



    Akp yaptigi zamlar ve saldirgan davranisiyla kendini bitiriyor fakat baby boomer kesimin bundan gram haberi yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 26 Mart 2020; 5:23:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Açıkçası benim gibi 1980'lerde doğan biri için bile menderesin asılması birşey ifade etmiyor. 1980 darbesini bile biz büyüklerden ve televizyondaki filmlerden falan gördük.
    Hatta 97 darbesini gördüm ama biz küçüktük pek anlamadık ki.

    1960 darbesini gören nesilden kaç kişi kaldı ki bunlara propaganda yapacaklar?
  • islam.exe bütün çocuklara bulaştırılıyor bilinçli aileler uzak durun sağlam yayınlar ile kendi çocuğunuzu kendiniz eğitin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.