merhaba ... benım easycafe hakkında bır kac sorum olucak .. cok ıyı denılebılecek kalıtelerde bılgısayarlara sahıbım ag baglantılarımda hıc bır sorun yasamamkltayım ustelık bır den fazla bılgısayarcıya gosterdım ag baglanatılarımı kontrol ettırdım hıc bır sekılde hıc bır sorun buladı ... tum bunlara ragmen easycafe de soyle bır sorun yasıyorum .. ana makıne ıle bır lıkte 12 bılgısayarım var ama benım easycafe lısansım 10 makıne ıcın ... bende deme amaclı olması ıcın (ana makıne dahil )zaten 10 tane bılgısayara easycafe kurdum cok guzel calsıyor ama ınetrnet baglantısı varken. ınternet baglantısını kesdıgım zaman easycafe server cilient leri goruyor ama client makınelerı bır kere rebot ettıgım zmana bır daha baglantı kuramıyorum.sımdı sızın bu konuda bana verecegınız cevabı aslında bılıyorum ama yınde buyk ıhtımalle sızın cevabınız soyle olucak ( easycafe asla netı kullanmaz )www.tinasoft.com adresınızı tamamen okudum ama bu sorunuma bır cozum bulamadım .. lütfen yardım edın gercekten zor durumdayım .. sıstem bılgılerım : bılgısayarlarım oldukca ıyı .... ınternet baglantım dialup ... servıs saglayıcım super online .... bılgısayar agımda sorun yok bılgısayarlarımda sorun yok ...baska bılgı gerekırse yazmanız yeterlı ben hemen cevaplandırırım sızı ...
AĞ DAKİ PC LER İNT.BAĞLANTISI OLMADANDA BİRBİRİNİ GÖRÜYORMU
evet agda bır sorun gorunmuyor rahatlıkla transfer yapılabılıyor net baglantısı olsun yada olmasın transfer olayı cok rahat bır sekılede gerceklesıyor..
serverde IP yi elle yapılandır. clientlerde ise otomatik almasını sağla. clientlerde manuel aç ve servere atadığın IP yi seçeneklerden gir. tabii bazı detayları bildiğini varsayarak açıklamadım. kolay gelsin...
easycafe için para ödüyormusun ?
ben 2 int. cafeye easycafe kurdum. Kesinlikle ana makinana sabit ip ver. Sorunun nedeni o. Birde easycafe o ekranda görünen reklamları nasıl makinana yüklüyordur? Tabiki net aracılığpıyla yani easycafe neti kullanır. Bu nedenle dial up bağlantıyla easycafe kullanmanı tavsiye etmem. Bağlantını adsl e çevir.
bilalso... easycafe neti sürekli kullanmaz. internete bağlandığın zaman sana sormadan güncelleme yapar ve reklamları alır. nete bağlı olmadan da easycafeyi kullanıyoruz. kayıtlı kullanıcılar bir defa re-register yapıyor. deneme sürümü ise her açılışta re-register yapıyor...
1-) easycafenin reklamları çok sık değişir!!!(her değişimde neti kullanır) 2-) deepfreeze gibi her resetledğinde hddyide resetleyen regedit bilgilerini geri alan bi prg. kullanıyorsan o dediğin işlemi yani reklam indirmeyi her açılışta yapar.
ben de 10 aydır kendi cafemde easycafe kullanıyorum. bir yardım da ben alayım BİLALSO. client sayısını artırınca serverden görmüyor ne yapacağız ?
quote:
Orjinalden alıntı: oozgun
ben de 10 aydır kendi cafemde easycafe kullanıyorum. bir yardım da ben alayım BİLALSO. client sayısını artırınca serverden görmüyor ne yapacağız ?
programı isterken ona göre makina sayısını belirtmen gerekir ona göre key e makina sayısını atasınlar.
bu arada easycafe den memnunum herkese de tavsiye ederim sanırım 4-5 sene oldu kullanalı
TİNASOFT 'un tüm iletişim hatları bir haftadır kapalı sebebini bilen var mı ? ne telefon ne e-mail ne de online destek ?
quote:
Orjinalden alıntı: oozgun
TİNASOFT 'un tüm iletişim hatları bir haftadır kapalı sebebini bilen var mı ? ne telefon ne e-mail ne de online destek ?
maillerden cevap alırsın ama bayram oldugundan ulaşamamış olabilirsin o yönden şüphen olmasın mutlaka sana döneceklerdir.
alkoca katılıyorum ste@tinasoft.com bu adrese tatilden sonra mail at
Arkadaşlar aranızda neden hiç volsoft yazılıma ait olan internet kafe programı yok. Easycafe yi kullandım. İğrenç idi. Akınsofttan vazgeçebileceğimi sanmıyordum. Volsoftu gördüm. Başta alışkanlıklardan zorlandım. Şuanki kanım şu: Volsoft'un akınsofttan + sı var. - si yok. tinasoft ise denenmeyecek kadar iğrenç bir program. Bence denemenizde fayda var. Ücretleri ing. ve türkçe söyler. Hesapları YTL ve TL olarak gösterir. İsteğe bağlı olarak kullanıcıların kendi bilgisayarlarını değiştirmeleri mevcut. Clientleri otomatik buılur. Onlara ip atayabilirmiş (bu özelliği kullanmadım) Benim üst katta makineyi söküp içinden RAM leri çalmışlardı. Artık böyle korkum yok. Resetlenen makineyi haber verebiliyor. Client webcam görüntüsünü alabilirsiniz. Clientlere ses dosyası gönderebilirsiniz. Sayamadığım daha birçok + sı var. Elektrik kesildiği zaman hesapları yazıcıdan döktürebilirsiniz vs. Ben çok sevdim. Reklamı yapılmamış bir program. ve güzel. He bir özellik geldi aklıma :) Clientin ekran çözünürlüğünü 800 yada 1024 gibi değiştirebilirsiniz. volsoftyazilim.com adresinden indirebilirsiniz. Mutlaka memnun kalırsınız. Yalnız alışmak zor gelebilir.
PC Cıllın ve Nod32 de kurulumdan sonra Easy Cafe Server Clıentlerı görmüyor. Bu sorun Norton da yok. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olun..
1-) bu sorun nortonda da var. Ana makinada onaylıyor musun diye bir pencere çıkıyor ve evet dioyrsun . 2-) Firewall olayından kaynaklanıyor. Sil pc cl. sonra tekrar yükle ve bir clientin easycafesini sil tekrar easycafe yükle. Ana makinanın ip sini verdiğin ana ana makinada bi uyarı alıcaksın onu sakın blocklama kabul et
bilalso teşekkür ederim hemen deniyeceğim...
peki bu volsoft u indirdiğimiz zaman ücret ödeyecekmiyiz mesela bir arkadaşın kafesi var ben ona cafe programı önerdim oda hiç kafe programı kullanmamış ,,bu konuda ne diyorsunuz forumdaşlar!!!
arkadaşlar ben bi hata yapıp evdeki bilgisayarıma ben olmadan erişilememesi için easycafe clienti kurdum serveri de kurmuştum sonradan kaldırdım bilgisayar açılır açılmaz ekrankoruyucu geliyodu düne kadar bi hata oluştu,artık şifreyi girince bilgisayarıma erişemiyorum server dan cevap alınamıyor diyo acaba ben easy cafeyi nasıl kaldırabilirim bi yardım edin lütfen.bilgisayarımı kullanamıyorum ne yaparsam yapıyım easycafe müsaade etmemektedir diye bi yazı çıkıyo nasıl kaldıracam ben bunu lütfen yardım
quote:
Orjinalden alıntı: designerboy
arkadaşlar ben bi hata yapıp evdeki bilgisayarıma ben olmadan erişilememesi için easycafe clienti kurdum serveri de kurmuştum sonradan kaldırdım bilgisayar açılır açılmaz ekrankoruyucu geliyodu düne kadar bi hata oluştu,artık şifreyi girince bilgisayarıma erişemiyorum server dan cevap alınamıyor diyo acaba ben easy cafeyi nasıl kaldırabilirim bi yardım edin lütfen.bilgisayarımı kullanamıyorum ne yaparsam yapıyım easycafe müsaade etmemektedir diye bi yazı çıkıyo nasıl kaldıracam ben bunu lütfen yardım
bilgisayarını güvenli kipte aç, msconfig içinde client ve guardit diye iki program var easycafenin onları kapat düzelecektir ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme