Şimdi Ara

Early Game de Tilt olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi early de neredeyse her oyunda tilt oluyorum, sorun şu ki lanede de oynasam jungle da gitsem support hariç bütün rollerde inanılmaz tilt oluyorum. Mid ve late game ile ilgili hiçbir sorunum yok, kendimi düzeltmem için ne gerekli ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Not: tilt olmak derken kill vermek, farmdan düşmek bariz hatalar yapmak v.b

• tilt olma
  • Schizz kullanıcısına yanıt
    katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tilt olmana neden olan takımdakilerin konuşmaları ise 15. sn daha base den çıkmadan hepsini mutele. Dikkatini oyuna ver. Sakin kalmaya çalış. Tahminim tilt oluyorsan takımdakileri aşırı pingliyorsundur. Sadece wardlı yerden gank yiyecek olup hala görmeyen kişiyi 1-2 ping at. Kafanda kurduğun oyunu gerçekleştirmek için disiplini elden bırakma. Takım muteli olmasına rağmen sanki muteli değilde hiçbiri konuşmuyormuşcasına sakin sakin yapmak istediklerinden bahset. Mesela bota gank geliyorum. Pushlamayın, daha sonra ejderi alalım vs. Bu şekilde soğuk kanlı olmaya çalış. Tartışma olmasa dahi kendi takımımdan veya rakip takımdan çok konuşan kişileri mutelerim.
  • Herşeyi sustur , bırak Senna konuşsun.
  • Her oyun bunlar oluyorsa ya kötü oynadigin için kill farm sıkıntı cekiyorsun yada psikolojik bir sorunun var biraz başka şeylere yonelmeni tavsiye ederim

• çöp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Co-Op veya Split-Screen oyunlar.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben rage yapanlara aynen, tamam, xd atar geçerim. Çok uzatırsa ignore atarım. Sonuçta oyun oynuyorsun.
  • İllaki bazı maçlarda tilt olunur buna yapacak birşey yok ama her maç aynı sorun varsa ya oyunu bırak yada bir süreliğine oyun oynama. Mute falan çözüm değil yine sinirlenirsin sonuçta hareketleri görüyorsun bende de özellikle çok lose serisi vs tuhaf tipler geldiğinde bu durum oluşuyor agresifleşmeye başladığımı hissettiğimde fişi çekip 5-10 gün girmiyorum temiz kafa.
  • silver 3ün altındaysan takımındaki herkesi sustur. sadece oyuna odaklan ve 1 minyonu almak için karşındakinden dünyanın hasarını yeme. yüksek elodaki yayıncıları izle onlardan kopya çek. öldürmek snowball olmak için çok önemli ama daha önemlisi ölmemek. ne olursa olsun alabileceğin en az hasarı almaya çalış. kill alamasan bile doğru oynarsan karşındaki adam base atacak, sen de minyonları ittiriceksin adamın kulesinin altında.(adamın gittiğinden ve minyonların kuleye öleceğinden,dolayısıyla dalganın sıfırlanıp ortalarda olacagından emin olman lazım.) bu durumda sen her türlü karda olacaksın. karşında counterın varsa safe oyna uzun takaslara girme. farmda geri de kalsan kamplansanda oyunun uzaması birşeyleri değiştirebilir sakin olup oyuna odaklan.

bunun dışında sinir stres yapmana gerek yok mide annie adc ye jinx supporta karma ormana xin zhao gibi pickler yaparak kafan rahat bir şekilde win alabilirsin.

• İyi oynayabildiğin şampiyonları al. Oyun başlar başlamaz takımdaki herkesi sustur ardından sadece oyuna konsantre ol. Takımındakileri uyarmak için 1-2 ping atman yeterli olacaktır. Support oynuyorsan ve düşük kümedeysen tilt olma oranın daha yüksek diyebilirim. Çok gıcık olduğum bir durumdur. İyi şanslar.
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, hepinize genel bir cevap yazmak istedim.Ligim plat ama pek maç spamladığım söylenemez. Mutelemeyi deneyeceğim normalde birisi çok söverse herkesi muteliyorum bu sefer en baştan yapacağım. Kötü oynadığımı düşünmüyorum niyeyse ne yapmam gerektiğini bildiğim halde başarısız oluyorum ve tilt oluyorum. Aram-urf çok sevdiğimden dolayı mekanikleri hızlı kullanıyorum, her heroyu ve skilleri- rangelerini-pasiflerini biliyorum, karşıya göre ne çıkılmalı ne alınmalı biliyorum, nereye ward atılır nerede nereye call verilir bir sorunum yok, sadece haritaya pek bakamıyorum yine de elomda ki çoğu kişiden fazla bakıyorumdur, ward çok kullanırım. Dediğim gibi anlam veremiyorum niye tilt olduğuma.

• Hocam tilt olmak sıkıntı değil kontrolü kaybetmemek önemli. Ben baya toxic bir oyuncuyum aptallık yapana ana avrat düz giderim, asla mute atmam ama böyle ateşli oynayınca oyuna daha çok bağlanıyorum. Tabii kişiden kişiye değişir hırs yapıp daha da feedlemene neden olabilir. En iyisi kötü geçen maçının ardından 1-2 gün hiç oyun atmamak.

• Lane'de hayvan gibi ezip minyon bile aldırmadığım adama ittirdiğim için aşırı camp yedim her lane'den jungle mid top 2-3 kez. Skorum da 2-7- mı ne. Karşı adc bana 2 level fark atmiş vs. İstesem çok güzel tit olurdum da öküz gibi farm yaptım ve yine kasıp en yüksek 2. damageyi vurdum skor da 10-12-15 idi. Demem ki o her şey bizim elimizde sakin kalıp farm yapılacak dikkatli oynanacak.

Bence sizin tilt sorununuz sanki heyecanlanmak ya da stres olabilir mi? Kaybetme falan? Bende öyle bir stres oılduğu zaman oynamamayı ercih ederim
  • hacı bol bol normal-draft game at. Normal oyun olduğunun bilince olacaksın ve kasmayacaksın fazla. eğlenip geçeceksin. sonra bunu ranked oyunlarına taşıyacaksın. normal oyunda sonuçta tryhard yapmıyoruz, yapan varsa da hayatına çeki düzen versin derim. Tek yapabildiği şey lol oynamak olmamalı.

herneyse, bence senin early game de tilt olma sebebin first blood'u karşıya vermeleri. Anonsörü kapat oyundan. Ben kim ne kadar kill almış kim tripple atmış duymuyoum bile sadece lane'ime odaklanıyorum. Ben kazanırsam lane i, mid-late game de de görevimi yerime getirirsem bir kaybederim iki kaybederim üçüncüden sonra kazanmaya başlarım sonuçta. olay budur. sen üzerine düşen görevi yapabilirsen tilt olmana da gerek kalmaz. oyun bu sonuçta bazen kötü oynadığın için kaybedersin, bazen iyi oynarsınız ama karşısı daha iyi oynar kaybedersin, bazen bir jungler gelir tek başına sırtlar taşır oyunu, bazen 1-14 oynayan shaco gelir takımına. Herşey olabiliyor. Sakin kalıp takılmak lazım rahat rahat.

bir de belki de takım kompozisyonlarından dolayı tilt oluyorsundur. Ben çok iyi hatırlıyorum %100 lose alacağımdan emin bir şekilde trollediğim oyunu 36-1 skorla bitirmiştik. takım kompozisyonları da,

bizim takım : Shaco jungler, adc tryndamere, support darius, mid urgot , top soraka.

karşı takım- top shen, jungle elise, mid orianna, adc vayne, support thresh.

ad-crit darius deniyordum o oyunda. Nasıl olsa kaybedeceğiz diye girmiştim. Sallamıyordum yani. Ama o oyun yıllar geçmesine rağmen hala lol hayatımdaki en ezerek kazandığım oyun olarak kaldı hafızamda.

futbolda derler ya top yuvarlaktır herşey olabilir, lolde de bu geçerli. Öyle gir oyna oyununu kimsenin ya da hiçbirşeyin senin tiltlemesine izin verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 11 Ekim 2016; 3:34:11 >

• Benim en nefet ettigim sey uyardigim halde cocuk gibi gidip yapmasi ve ölmesi bildigim seyler olunca deliriyordum artik herhalde alistim 9 mute her oyun carrylemeye oynuyorum tabi takim iyi gelirse ne âla

• Teşekkürler arkadaşlar yorumlar üzerine ilk yaptığım herkesi mutelemek oldu, oyun olduğunu biliyorum ve ranked olması önemli değil olarak görüyorum zaten yani hiç hırs yapmıyorum ama sorun takımın embesil flamerlerden oluşmasıymış ayrıca oynadığım her oyunda ben fb almadıysam mutlaka takımdan biri ölmüş oluyor bununda etkisi oluyor fakat buna yapabileceğim bir şey yok ne yazık ki.

Müsait bir arkadaşa support thresh maçlarımı göstermek isterim ne hata yaptığımı bulamıyorum sadece karşılaşma özetlerini atacağım, hem kazandıklarımı hemde kaybettiklerimi yorumlamasını istiyorum.

Tekrar teşekkürler.
  • Bunun bir oyundan ibaret olduğunu unutmamak en önemlisi sanırım.. Bir söz vardır "hep denedin, hep yenildin. olsun. gene dene, gene yenil. daha iyi yenil'' diye.. Elbet zafere çıkan yolun başlangıcı budur.. Rekabet tilt olmak için çok geçerli bir sebep ama rakibin kendin olursan bu baskıdan kurtulursun.. Sen kendini yenmelisin sonra başarı geldiğinde bu gereksiz öfke ortadan kalkar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreBey_

Bunun bir oyundan ibaret olduğunu unutmamak en önemlisi sanırım.. Bir söz vardır "hep denedin, hep yenildin. olsun. gene dene, gene yenil. daha iyi yenil'' diye.. Elbet zafere çıkan yolun başlangıcı budur.. Rekabet tilt olmak için çok geçerli bir sebep ama rakibin kendin olursan bu baskıdan kurtulursun.. Sen kendini yenmelisin sonra başarı geldiğinde bu gereksiz öfke ortadan kalkar..

Aga gram stres yapmıyorum ki sadece merak ediyorum niye taşıyamıyorum diye
  • arkaya aç bir müzik bak keyfine
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.