1.Windforce.Nedenmi 15 dex bonus,Fire damage(elemantel ile istikrarlı damageler,Krowaz özelliği(adına göre)
tek dezavantajı -70 defans ama zaten okcular aralara dalmaz ve vslerdede zaten cok zorlanmıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ayb227
quote:
Orijinalden alıntı: DeeP_CHiLD
hmm tmm arkadaslar tesekkurler.. dikkate alicam..
herhangi birsey eklemek isteyen varmi?
birde sekme oranı ee den dahamı azdır ?
1.Windforce.Nedenmi 15 dex bonus,Fire damage(elemantel ile istikrarlı damageler,Krowaz özelliği(adına göre)
tek dezavantajı -70 defans ama zaten okcular aralara dalmaz ve vslerdede zaten cok zorlanmıyorlar.
Alıntıları Göster
tekrar sagolun arkadaslar..
quote:
Orijinalden alıntı: CeresMa
tekrar sagolun arkadaslar..
Alıntıları Göster
Bende Diet ve undefeatable windforce +7 vardı baktım bu silah -70 def yiyor{patlamıyodu 40yılda bir beni delirtiyodu] +8 iron bow aldım 60 attack civarı bişey fark ediyodu dedim bu fiyata bu item deymez birini undefeatable 14e dieti 24e sattım +8 İron bow akar aradaki farkla ne uniqler çekersin!
quote:
Orijinalden alıntı: TuKiu
Bende Diet ve undefeatable windforce +7 vardı baktım bu silah -70 def yiyor{patlamıyodu 40yılda bir beni delirtiyodu] +8 iron bow aldım 60 attack civarı bişey fark ediyodu dedim bu fiyata bu item deymez birini undefeatable 14e dieti 24e sattım +8 İron bow akar aradaki farkla ne uniqler çekersin!
bende diet ve fire rain kullandım. bende diet öyle 40 yılda bir patlamıyordu zaten sürekli patlasa bir anlamı kalmaz sürekli adama pot bastırmasan ne zevki kalır :). ha fire rain catır catır patlıyor %5 oldugu icin. 2-3 5lide nova atıyor. ama yinede sürekli damage vurdugu icin fire rain basta olmak üzere diger windforce larda iidir. undef haric. takılar kötü ise zaten ib8 akar. takıları guclendirdikten sonra windforce akar.